סיכום מפגש!

dragonit12

New member
איזה כלב חמודדד!

ליאורה,אליק ודורה. וכמובן היידים של אריאל ושלי!

dragonit12

New member
סליחה..

הנעלי אולסטאר שלי.

dragonit12

New member
אריאל ואליק!

וחצי רגל של בועז{אם אני לא טועה..} והבקבוק קולה!

limors2

Well-known member
ועכשיו הגרסה שלי!

קמתי נורא מוקדם (7), כי החלטתי שאם כבר התעוררתי אני אבדוק אם יצא הפרק החדש של SNL כדי שאולי אולי אוכל להוריד אותו להעביר לאייפוד ולראות בדרך. הוא לא יצא, וקלטתי שהם רק התחילו לשדר אותו ב7:30
אני לא אחפור יותר מדי על סיוטי הנסיעה שלי, רק אדגיש שזה ממש לא נחמד לצאת מהבית ב9:35 ולהגיע לעזריאלי ב13:10. אני גרה ליד י-ם, לא באילת. הגעתי, אמרתי שלום וקניתי אוכל לא נפלא במיוחד ב47 ש"ח וכמה אגורות, שמתוכו זרקתי את כל הסלט המגעיל ואכלתי רק חצי מהצ'יפס (תודה בועז
) אריאל הצטרפה, הלכה להביא כיסא וכשהיא חזרה עשינו סבב שמות וכולם הסתכלו עלי אוכלת. הכי כיף
רציתי להציץ בטויז אר אס וילדים קטנים ניסו לדרוס אותי עם כדורי הבאולינג שלהם בזמן שהתלבטנו אם לראות את הסרט או לא, ובסוף החלטנו שלא. שזה ממש לא נורא! שלומית תפסיקי להרגיש אשמה. טיילנו בסופר ושיחזרנו את תמונת הקולה של אורי, ואחרי שיטוטים בין ירקות קפואים (שתרמו לי עט חדש שלא עובד יותר) הלכנו לכיוון הגן המשולש. כולם היו נגדי בטאקי
שלומית כבר ידעה שבכל תור שני שלי היא צריכה לתת לי קלף כי לא היה לי שומדבר מתאים, אבל איכשהו הצלחתי לא לסיים אחרונה! אחרי שמוטטתי את המגדל של בועז (או שזה כבר היה בצל השני?) בועז אמר שהוא לא רוצה אותו, אז יש לי משחק חדש
תודה בועז! עברנו צל כי נמאס לנו מהשמש והתקשינו מאד לבחור מקום- הדשא היה מגעיל, היו אנשים/הומלסים ומלא ברחשים. אבל הסתדרנו ושיחקנו קווה קווה. היה נחמד
אורי לא יודע להפסיד
דורין "אני לא אוכלת נייר טואלט" אמרה שהיא הולכת אז הצטלמנו ועיכבנו אותה הרבה, ואחרי שהיא נטשה אותנו החלטנו לחזור לעזריאלי כדי לפגוש את ענבר ולקנות חרא צרפתי. בדרך הוצאתי כסף מהכספומט (אפשר להוציא במינוס, הוריי
) שהייתה החלטה טובה שהועילה לי בהמשך, פגשנו את ענבר וחזרנו (אריאל ואני, כולם חיכו בסוף) למיני סיבוב בסופר. כשיצאנו נאלצנו לחכות לבועז כי הוא החליט להיכנס לסופר לחפש אותנו. הוא ברח לנו הרבה
ענבר ובועז קנו חרא והחלטנו לנסות את הדבר על הכיסא שקטני האמונה שיקרו לכם עליו. מישהו יושב וכמה אנשים עומדים מסביבו ועושים את הזה עם הידיים, זה נכון. אבל זה באמת עובד! אליק התנדב שננסה את זה עליו והעפתי אותו מהכיסא
ענבר הראתה לנו את התמונות שלה מהמפגש עם מירי מסיקה וגילינו שאליק ושלומית (זו היית את?) איכשהו נטשו אותנו והשתתפו בו גם הם
אריאל ואני רצינו להגיע לעולמות לפני שפורום זינה שרציתי לראות שם ילך אז אמרנו שלום, מה שגרם לכולם לומר שגם הם הולכים, ונפרדו דרכינו. היה שם נחמד, קניתי את שלושת (או 2, כי השני ב2 חלקים) הספרים של "אגדת המחפש"(
) וMAD (מכירים?) שצוחק על זהות בדויה
בדרך הביתה חזרתי לי-ם עם מישהי מפורום זינה שמיהרה לחזור אז היא הריצה אותי ברחובות ת"א בנעליים לא נוחות להליכה ארוכהו מהירה ובסוף בכלל לקחנו אוטובוס למסוף ארלוזורוב אז ההליכה הייתה לחינם. וגם המהירות הייתה לחינם, אז זה היה עוד יותר מיותר
הדרך לי-ם הייתה נטולת פקקים (ומועילה- פתחתי את העט מהסופר וגיליתי שיש שם פרסומת לספרי מיקוד לבגרויות. כמה מאכזב
) והאוטובוס שלי הביתה לא איחר הרבה (5 דקות), אבל הגעתי הביתה כ"כ מתה מעייפות שלא היה לי אפילו כח לאכול (!!!!!
) למרות שאכלתי רק את הפרגית העלובה הזאת בעזריאלי כל היום. היה ממש כיף לראות שוב את כולכם ולפגוש את אליק (שחייב לי תזכורת על ספר ומסנג'ר כדי ללמד אותך סוליטייר דו קרב!), ואפילו הטראומות שעברתי לא הרסו לי את היום! אם יש טעויות, |ניחא|. אין לי כח לעבור על זה.

dragonit12

New member
זה לא שנטשתי...

פשוט חצי ממני היה שם וחצי ממני היה איתכם.. למרות שאני בכלל לא אוהבת מירי מסיקה{סורי ענבר..} תתחדשי על הדברים שקנית! ושוב,סליחה.
ואם את פה,אולי נשחק סוליטר? בא לי!

me123

New member
אני יודע להפסיד!../images/Emo11.gif

אני פשוט תמיד מנצח

abastor

New member
חחח חרא צרפתי ../images/Emo6.gif

Song of Ice and Fire. זה שם הסדרה. Game of Thrones זה שם הספר הראשון. ג'ורג' ר. מרטין, זה הסופר. אם את צריכה תזכורת במועד אחר, אני אשמח לספק
והמסנג'ר שלי הוא: [email protected] כל מי שרוצה מוזמן להוסיף! (אני אחסום את מי שאני לא אוהב
)

limors2

Well-known member
הוספתי לתזכורת בפלאפון על ספר אחר.

והוספתי, למרות האיום

abastor

New member
האיום לא תקף לגבייך!

או לגבי כל אחד אחר שפגשתי אתמול רילי

limors2

Well-known member
תמונות שלא צריכות אישור!