סיכום מפגש!

dragonit12

New member
סיכום מפגש!

אז... איך היה לכם? נהנתם?! שתפו אותנו!
הלכתי להכין אוכל.. בתאבון לי

abastor

New member
חפירת על

אז! הבטחתי לענבר שאני אהיה הראשון שיכתוב חפירה, אז תתכוננו חברים כי זה הולך ארוווווך... אז, בהתחלה הגעתי לTOYS R US שם ראיתי את שלומית (dragonit12) ואת ענבר (עם הקוביות). מהר מאוד הצטרפו גם הבנים, אורי (me123) ובועז (מנגוM). בעוד שחיכינו לדורין (dcohn), התבוננו בחנות לפניה אנו עומדים ושקלנו אם לשחק בבאולינג המאולתר והילדותי. בסוף ירדנו מהרעיון כי יש הגבלת גיל עד 14 (למרות שבועז, אתה די קרוב בגיל, לא?
). מהר מאוד דורין הגיעה, ובלי להתבלבל לקחה כתר אוזני מיקי מאוס (לא יודע איך לקרוא לדבר הזה בכלל) מאחד העובדים הממורמרים של Toys R us וזכתה למספר תמונות עם הפריט האופנתי. לאחר שענבר הפצירה בנו ללכת לאכול, זזנו לכיוון האוכל (שם ענבר ה"גוועת ברעב" הזמינה סלט
). לפני שהספקנו להתיישב מצאנו איזה תיק נטוש, ובנקודה הזאת חצי מהקבוצה יצאה למשלחת למציאת המודיעין כדי להחזיר את התיק למוצאו הישר, בעוד החצי השני נשאר באיזור של האוכל. אני בטוח שמישהו אחר יכול לספר על הרפתקאות חיפוש המודיעין יותר טוב ממני (פשוט כי לא הייתי שם). בעודנו יושבים לאכול הצטרפה סופסוף ליאורה, שהגיעה באיחור קל של שעה. לאחר זמן קצר הצטרפה גם אריאל (Smelly Cat). במהלך הארוחה גילינו מה משמעות המילה "נקץ" (???), שלאחר סקר קצר התברר שכל הדוסים (פרט לשלומית
) מכירים, ואף חילוני לא מכיר. אחרי שסיימנו לאכול חזרנו למקום האהוב עלינו (Toys R us) כדי להחליט אם לראות סרט או לא. בסוף החלטנו שלראות סרט זה נורא מעפן והחלטנו ללכת לגן המשולש במקום, כמתוכנן. בנקודה הזאת ענבר עזבה אותנו (
), ואנחנו הלכנו לסופר לקנות קולה ושלל מצרכים אחרים. בסופר החבאנו בקבוק קולה אחת במקרר המיצים ואחד במקפיא עם האפונים ובדקנו איזה מתקרר מהר יותר (נחשו בעצמכם איזה!). בועז קנה שוקולד אווירי מגניב (אפילו הייתי מגדיל ואומר – גזעי), ואריאל קנתה עוד כמה חטיפים. חוץ מזה, אורי סיפר לנו למה יש נייר טואלט כשר, ומסתבר שהדרך היחידה שבחורה יכולה להתחיל עם בחורים זה באמצעות אכילת נייר טואלט! לאחר שדורין בכתה מצחוק וכולנו ניסינו להבין בדיוק למה אורי התכוון, הבנו שאולי עדיף לא לדבר על אנשים שאוכלים נייר טואלט
. בדרכנו לגן המשולש גיליתי שבועז לומד קצת אלקטרוניקה, וזה היה לי מגניב כי אני לומד הרבה אלקטרוניקה, אז ניצלתי את ההזדמנות לחפור על טרנזיסטורים ודלגלגים, ואף אחד לא עצר אותנו! (זה מאוד נדיר שאנשים נותנים לך לדבר על דברים כאלה במפגשים חברתיים). מתוך עצלנות התמקמנו בצל הראשון שמצאנו (למרות שהוא היה קטן והזהרתי שהוא הולך לזוז!). ישר שיחקנו טאקי, ושלומית ניצחה ראשונה. בועז כל הזמן הראה את הקלפים שלו עד שאנשים בצד השני של המעגל יעצו לו מה לעשות, ודורין הייתה ממש רעה אליי עם כל ה2+ שלה. אני לא זוכר בדיוק את סדר המנצחים אבל אני הפסדתי בגדול. אני טוען שזה חוזר מזל. תנסו להוכיח אחרת!
. אחרי הטאקי פתחנו את המשחק הטיפשי עם המגדל שבועז השיג במפגש הקודם (שבכלל לא הייתי בו אבל למדתי את ההיסטוריה!). הייתי גרוע גם בזה וכל לבנה שהוצאתי קרעה למגדל את הצורה, אבל בסוף ליאורה היא זו שמוטטה אותו. בנקודה הזאת בערך בועז התחיל להקשיב לגלגלצ ואמר "יש הבחירות!", על זה דורין ענתה: "3 וחצי עכשיו, למה שיהיו בחירות?" כמה זמן לא שמעת גלגלצ דורין?
. פתאום שמתי לב שכולנו יושבים בשמש. איזו הפתעה – הצל זז, בדיוק כמו שאליק הזהיר! עקרנו ממקומינו הנוח בשמש, ועברנו למקום עם יותר צל (וגם יותר ברחשים). בדרך ראינו חבורה, שכמונו הייתה ערבוב של דתיים וחילונים, אז חשבנו לשאול אותם לגבי עניין ה"נקץ", אבל ירדנו מהקטע. במקום החדש שיחקנו קוואה קוואה (כן, זה ממש הגיע לשפל הזה), והיה עוד שלל משחקים משונים ששלומית הציעה שאף אחד לא שמע עליהם (וגם אף אחד לא הסכים לשחק). בועז חפר לנו (לבקשתנו) סיפור חסר פואנטה לגבי אישה מרגיזה ברכבת, וליאורה סיפרה לנו איך יוצאים מהבית ב9 וחצי ומגיעים ב1. עוד אטרקציה במקום הייתה זוג שהתמזמז לנו מול הפרצוף. להבנתי מישהו גם צילם אותם, וטימא לליאורה את המצלמה. חוץ מזה ליאורה סיפרה לנו על איזה "קסם" מוזר ששמים לבנאדם ידיים מעל הראש בלי לגעת בו ואז נהיה נורא קל להרים אותו. בשלב הזה בערך דורין הכריזה שהיא הולכת, ורק אחרי סט צילומים ועוד סמול טוק של חצי שעה ממש מימשה את האיום. לאחר מכן חזרנו לעזריאלי. בדרך חזרה שאלנו את הקבוצה האחרת לגבי עניין ה"נקץ", ואז אפילו צלצלנו לחברות של שלומית כדי להוכיח שכל דוס שהוא לא שלומית יודע מה זה. ממש מתחת לקניון הענק, פתאום ראינו את ענבר שוב! אז היא הצטרפה אלינו לשארית המפגש. השומר בכניסה רוקן לי את הכיסים, ואז ליאורה ואריאל הלכו שוב לסופר. בינתיים השאר למדו איך לשחק קונטקט. עלינו חזרה לאיזור של האוכל, שם בועז וענבר הלכו לסיבוב נוסף של אוכל [שמנים (ממש לא)]. ניצלנו את ההזדמנות לנסות את הטריק שהציעה ליאורה, ונוכחנו לגלות שאלה שטויות במיץ (למרות שליאורה תחלוק עליי לדעתי). אחרי שסיימנו עם הקרפים, ליאורה ואריאל החליטו לחתוך לכנס "עולמות" (נראה לי), והתחלנו כולנו להתפזר (למרות הפצרותיה החוזרות ונשנות של שלומית). לסיכום (ותודו שזאת הייתה חפירה ברמה שאתם לא רגילים אליה) – היה לי ממש כיף, ואתם אנשים מגניבים, ואני אוהב את כולכם
(אליק ברגע רגשי בלתי אופייני). נתראה שוב במפגש הבא, ותוסיפו חפירות גם אתם!

dcohn

New member
חחחחחחח היה לי כיף לקרוא:]

ואל תגזים, אנחנו רגילים לסדרי גודל של 2-3 הודעות מלאות
[בכל זאת, בועז
]

me123

New member
וואו!../images/Emo2.gif

שמת את כל פרטי המפגש בדרך הכי קצרה שניתן(לדעתי)
הבנתי שהתכוונת ל-חוסר מזל ולא ל-חוזר מזל..
אחלה חפירה. באמת
גם אתה בן אדם נורא נחמד!

abastor

New member
ואם התכוונתי לחוזר מזל?!

אז אין בזה שום הגיון
כנראה שהתכוונתי לחוסר... שמח שנהנית מהחפירה!

limors2

Well-known member
איזה שטויות?!../images/Emo11.gif

תתעלמו ממה שאליק אמר על זה שזה לא עובד- הייתם צריכים לראות איך האצבעות המסכנות שלי העיפו את הכיסא למעלה וגרמו לו ליפול

dragonit12

New member
אני מוחה!

אז כן,אני היחידה שלא יודעת מהדתיים מזה 'נקץ'. אבל מסתבר שאני לא היחידה,גם אמא לא יודעת!יאיי! אבל אחי כן יודע... או שבעצם אני לא מוחה?
היה נחמד!

מנגוM

New member
וואוו, איכות של חפירה ../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

יש לי כמה תגובות להגיב לכל מיני דברים שרשמת, אבל להגיב לכל אחד מהם בנפרד זה אחד הדברים הבעייתיים בחפירות ארוכות
אתה מגיע לסוף ושוכח כל מה שרצית להגיד לפני חח אבל סחטיין, ממש נהנתי לקרוא

dcohn

New member
../images/Emo26.gif

יצאתי מהבית ב11:10 (ככה זה כשאתה גר בת"א
) ובדיוק כשהתקרבתי לתחנת אוטובוס עבר לי האוטובוס מול העיניים
. קיבלתי SMS משלומיתי שביקשה שאדבר איתה כשאני בעזריאלי וסיפרתי לה שאני אפילו לא על האוטובוס. הגיע האוטובוס, נסיעה של חצי שעה (אם היה לי אוטו ומלווה היתי שם תוך 10 דקות, אבל האוטובוס הזה עובר בחצי רמת גן לפני עזריאלי
). בכוחות אדירים ובמאמצים עילאיים הצלחתי לחלץ דרכי אל קניון עזריאלי. שלחתי לשלומית SMS שאני שם ואיפה לפגוש את כולם, אבל כבר ידעתי את התשובה והגעתי לכניסה לטויז אר אס
|ג'ירפה|
. אמרתי שלום לכולם [אורי בועז שלומית ענבר ואליק (אליק נכון?
)] ורצתי לקחת אוזני מיני מאוס מהג'ירפה האנושית שהסתובבה באיזור
השארתי ראיות (
) שתראו בהמשך. הבנתי שליאורה מתעכבת [בושה וחרפה וחוצפה. פףף עליך.] אז החלטנו ללכת לאכול. הצעתי לשני אנשים שנראו לי בודדים ובהתחלה היתי בטוחה שהם חלק שאני לא מכירה מהפורום לבוא איתנו בטענה שהם נראים בודדים, אבל הם העדיפו שלא, ורק אח"כ הסתבר ששלומית מכירה אותם (תודה שמודיעים לי
) אז סתם יצאתי תמוהה (או נחמדה להפליא
). נעמדנו מול מקדונלדס חסרי מעש ובחיפושים עקביים אחר שולחן מצאנו תיק עם ארנק בתוכו (וגם מצלמה? אני לא יודעת, אורי חיטט
). מה שקרה זה שאני ואליק וענבר והקוביות נשארנו לקנות אוכל, וכל השאר הלכו לחפש ידיים טובות לתיק האבוד. האוכל שלנו כבר התקרר ועוד לא מצאנו שולחן, עד שמצאנו.
ישבנו וצחקנו על איזו עמותה דמיונית (כל השאר כבר יכתבו על זה נרחבות הרי), וצחקתי משטויות [קורה.]. ליאורה הגיעה [הוריי
] ואחרי כמה זמן גם אריאל (סמלי קט, סמלי קט, ווט אר דיי פידינג יו?). חיכינו שליאורה תסיים לאכול. הלכנו לכניסה של הטויז אר אס (כן, שוב) ובועז הלך לבדוק לנו סרטים. הוחלט שלא נלך לסרט ומה שקרה בסוף זה שירדנו לסופר בחוץ והתנחלנו שם לאיזה חצי שעה
. היה..... מוזר.
הלכנו לגן המשולש והתישבנו בצל שברח מאיתנו. שיחקנו טאקי. בשאר הזמן אני די ישנתי והשאר שיחקו משחקי ילדים. [כן כן]. העברנו שם את הזמן וב17:00 הלכתי לפגוש את אמא במשרד שלה כי רציתי להסיע אותה הביתה:]. תודה לכל האנשים המדהימים שפגשתי היום, היה כיף
:
אורי ('אני אוכל נייר טואלט' 'מה??' 'זה היה בציניות' 'הא
')
בועז ('נו תנסי, זה מגניב', 'בא לי קרפ. לא בא לי קרפ.')
שלומית ('אתה יכול לצלם כמה שאתה רוצה, זה גם ככה במצלמה שלי
')
ליאורה ('היו פקקים בתוך תחנה מרכזית בירושלים
')
ענבר ('אני לא מאמינה שאת לא זוכרת אותי' 'סליחה
')
אליק ('נו, אז מה אם לקח לי שנה ללכת לשירותים ולחזור?
')
אריאל (שפשוט לא יצא לי לדבר איתה מספיק, אז סורי
) והכי חשוב וקרוב ללבי, אהובי
ג'רי הג'ירפה ('בואו ילדים, יש פה באולינג חינם ומלא הפתעות' |גיי|)

abastor

New member
הג'ירפה ../images/Emo99.gif

והשירותים היו ממש רחוקים! אני, בניגוד לזוג האוהבים שהיה מולנו, החלטתי שיש דברים שעדיף לא לעשות בפומבי

me123

New member
איך לא שמתי לב לשום זוג אוהבים?../images/Emo6.gif

או לזה שדיברת עם בועז על אלקטרוניקה?
למרות שאם אתה מדבר על הדוס והשנייה שהיו ליד חבורת הדוסים - אז כן. שמתי לב

dragonit12

New member
הוא לא מדבר עליהם...

הוא מדבר על האנשים שהיו מאחורינו,כמה שיותר קרוב לרכבת ארלוזרוב.

limors2

Well-known member
להעלות את התמונה?../images/Emo6.gif

אטשטש כדי שלא יוכלו לזהות אותם

abastor

New member
תעלי!

זה לא שהם לא ידעו שאנחנו שם, פשוט לא היה להם איכפת. ואם את מטשטשת אז זה ממש בסדר

מנגוM

New member
כן כן, תעלי חח

שאורי ייצא חומוס בנסיון להבין על איזה זוג אנחנו מדברים ואי-הצלחה בניחוש

dragonit12

New member
אכן..אתם באמת יכולים לצלם..

אבל אמרתי לך שלא אכפת לי להצטלם! רק שזה לא יעלה לאינטרנט. נכון שעכשיו אתם תנצלו את זה?!

למעלה