~=סיכום כנס=~

XannieChan

New member
:(

הכל כבר נאמר מעליי, הקוספלי באמת ברמה בינלאומית אבל נחרטת לזכרונם של רבים 3:! זה היה כל כך מדהים ^^; נשאר לך רק לעשות איזה שואואופ מול קוספליירים ידועים באקספו וגם לך יהיה אתר D:!!!!!!!

akane

New member
ואאאא ;;;;__________;;;; תודה לכולם!!

אוף, עכשיו כשאני קוראת את ההודעה אני נשמעת לעצמי כמו כזאת בכיינית ~_~;;; צריכה להיות חזקה! >.< ברצינות, ממש תודה לכולכם ;; אתם לא יודעים כמה זה חשוב לי ומרגש אותי לשמוע מילה טובה, שלא לדבר על התמיכה שנתתם לי פה. אתם מזכירים לי שוב למה אני פשוט מאוהבת בקומונת-פורום שלנו, כי כל אחד ואחד מכם בן אדם נפלא, תומך ואוהב וכי המקום הזה נהיה בית שני. אני ממש הופתעתי לבוא לקרוא את התגובות של כולכם ;;;_________;;; בא לי לבכות שוב מהתרגשות ;O; אני ידעתי שאני נכנסת לשואה לא קטנה, ידעתי שיהיה קשה ומעייף. פשוט לא דימיינתי שאני אהיה עד כדי כך מוצפת ועסוקה 15 שעות רצופות בצורה טוטאלית, אפילו לשירותים לא הלכתי פעם אחת בכל היום X_ס אני מניחה שהייתי קצת נאיבית. אני אנצל את השרשור גם כדי להתנצל בפני חלק מההבטחות שלא קויימו לצערי בכנס :X לא כי לא ניסינו, אלא כי דברים לא יצאו אל הפועל כמו שצריך. אין זה תירוץ ולאף אחד לא אמור להיות אכפת למה... אני יודעת שהיו המון דברים שיש צורך לשפר אותם במידה נכרת, ולרגע אני לא חושבת שהכנסים בארץ הגיעו אל המנוחה והנחלה. אני רק מקווה שגם אם לא יהיה שיפור מסיבי בצורה מיידית, יהיה את הרצון לשנות ולשפר ולתת לכולם חוויה טובה יותר.

rocket

New member
עינב ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

(התקשרתי אלייך היום כדי להגיד לך כמה דברים ולא ענית
אז אני אגיד חלק מהם פה) רציתי שתדעי כמה אני פשוט מעריצה אותך על כל מה שעשית ועל כל מה שאת עושה. אני באמת לא מבינה איך את מסוגלת לעבוד, ולתפור לעצמך ולאחרים, ולנהל צוות קישוט, ולדאוג לשריון של אל ולעוד מליון דברים. אבל איך שהוא הצלחת לשלב בין הכל ולעשות את זה בצורה הכי טובה שיש. לא נראה לי שאי פעם בגשתי מישהו שהיה מסוגל לעשות כל כך הרבה דברים בבת אחת ולהצליח. ורק על זה מגיע לך כבוד והערכה ו
ענק. ושתדעי שמהרגע שראיתי אותך נכנסת הייתי פשוט בהלם מהשמלה שלך. זה בהחלט הדבר הכי מדהים שיצא לי לראות ואילולא הכרתי אותך וידעתי שאת תופרת את הכל לבד, בחיים לא הייתי מאמינה שזה נעשה לא על ידי מישהו סופר מקצועי ברמות בינלאומיות. אני מבינה את תחושת ההחמצה שלך, אבל תנסי לראות בחיוב את זה שאת תהיי באנימה אקספו בעוד כמה חודשים ואני בטוחה שתזכי שם להערכה עצומה. אפילו שלא עצרו אותך הרבה או לא החמיאו הרבה, בכל מקום שהייתי שמעתי אנשים שהתפלאו מהתחפושת שלך למרות שלא ידעו מאיזו סדרה זה. אני באמת מקווה שאת יודעת כמה כולנו מעריכים ואוהבים אותך. לילה טוב

CoralP

New member
מה? תגידי לי שאת צוחקת X.X../images/Emo187.gif

ראיתי תמונות שלך בכל מקום אפשרי! וגם לא אפשרי! אל תהיי עצובה, אין לך על מה בכלל! הקוספליי היה כלכך יפה, אפשר לומר אפילו מושלם
, ולי יש תמונות שלך, והרבהD:

mikokikyo

New member
אני לא מהפורום והכל, אבל בכל זאת...

לא יכלתי להתעלם מכך. את לא מכירה אותי והכל, אבל הייתי בסדנאת קוספליי הקודמת שלך, שנדמה לי שהיית שם בקוספליי ורוד ממשממש יפה D: וראיתי אותך בכנס, ולמרות שלא זיהיתי אותך, כי ראיתי כלום אנימות- עצרתי והתפעלתי וצילמתי D: וראיתי שאת רוצה תמונות, אז הנה ^-^ ועשית קוספליי מדהים!!!!111 ואני וחברות שלי לא הפסקנו להתפעל ממנו, היו איזה עשר דקות שכל מה שדיברנו עליו היה כמה לא אנושי זה להרים קוספליי כזהO: יצא מדהים*-*

Vivi Sparrow

New member
היה נחמד, רק ש...

ההגברה היתה נוראית. לדעתי זה פשוט הרס את החוויה בפעילויות המרכזיות שהיו באודיטוריום, כמו המחזמר הנחמד של פמ"א, תחרות הקוספליי וארוע השירה. אני חושבת שהגיע הזמן לתת יותר חשיבות לעניין הסאונד בכנסים ולהתייחס לנושא בפחות "חפיפניקיוּת" מצד המארגנים וחברת ההגברה. ברור שציוד טוב עולה בהתאם, אבל לא היה צורך בהגברה בומבסטית ואפשר היה להסתדר גם עם מיקרופון פשוט *שפועל*. הרמקולים לא עבדו ולא היו מוניטורים שניתן היה להעזר בהם. לסדר דברים כאלה לא עולים הרבה, וכשמעוניינים להוציא סכום גדול על הגברה - זה שווה את ההשקעה, במיוחד כשכל הארועים המרכזיים מתרחשים באותו אולם. אני מקווה שלא תצטרכו לשלם לסאונדמן הלא מקצועי או לחברת ההגברה שלא עשתה את העבודה שנדרשה מהם. רצו לתת קונדנסרים לשיר איתם, זמר סולו לא יכול להשתמש בקונדנסר. כששרתי נתנו לי מיקרופון אחלוטי שבקושי פעל, היו המון רעשים סטטיים, לא עשו סאונד צ'ק ואין בכלל מה לדבר על באלאנס, כי לא היה דבר כזה. אני חייבת לאמר, היה סיוט לשיר על הבמה הזאת. לאחר מכן, כשבאמת היה צורך בקונדנסרים למחרוזת של ניקו ניקו דוגה, הם לא חוברו ונאלצו להשתמש בשני מיקרופונים, מה שנראה קצת שטותי כשמדובר בכ-15 משתתפים על במה אחת. היה ניתן להשתמש בשני המיקרופונים ובנוסף לחבר שלושה קונדנסרים - לצד ימין, שמאל ומרכז, כדי *לשמוע* את המשתתפים. שוב, היה אפשר גם להסתפק במיקרופונים פשוטים שאפשר היה לשיר אליהם, ושיעבדו. קצת הרגשתי רע בשביל אלה שהשתתפו במחזמר, שהיו טובים וכל העבודה והמאמץ שהשקיעו ירדו לטמיון בגלל הסאונד שלא היה. בעיות טכניות חזרו על עצמן בשתי ההצגות; גם של הבוקר וגם של הערב. השחקנים נאלצו לצעוק את התפקידים והקהל היה צריך לקבל את התקלות, בטענה ש"בעיות הגברה תמיד קורות". זה שהבעיות חוזרות ונשנות לא אומר שזה בסדר. באי הכנס כבר מודעים לעובדה שאין התייחסות לסאונד בכנסים בעקבות חוסר מקצועיות של חברת ההגברה שנשכרת, או חוסר המודעות של המארגנים. בתחרות הקוספליי אי אפשר היה לשמוע את הקריינות ואת הצגת המתמודדים. בעקבות הרמקולים שלא עבדו היה חוסר תיאום והיה צורך לצעוק אחד לשני מי עולה לבמה מתי והיה בלגן. לא השתתפתי בתחרות, הייתי בקהל, אז הייתי עדה לסאונד הזוועתי גם מהצד השני של האולם, ולא רק על הבמה. ההגברה הגרועה גורמת לאנשים לאבד את הריכוז מהבמה ולהתעסק בדברים אחרים; לשחק בינטנדו, לקרוא מנגה שקנו לפני כן בדוכן, או לפתח דיונים עם חברים על כמה שהסאונד גרוע ואי אפשר לשמוע כלום, אבל העיקר שאפשר לשבת [אבל זאת כבר בעיה לציין בפעם אחרת, למרות שזה דבר שפחות הפריע לי]. חבל לי נורא, גם בתור זמרת שמופיעה בכנסים וגם בתור משתתפת שיושבת בקהל, שהסאונד פשוט זוועה, וששוב ושוב חוזרים על אותן הטעויות ולא משקיעים בהגברה נורמלית, כדי שגם האמן וגם הקהל יהנו מהארוע. אני מציעה לקחת מישהו מקצועי שכן יש לו ידע בסאונד, אפילו מישהו מהקהילה [יש לי מישהו, אם אתם מעוניינים] שיחשב כמתנדב, שיתן חצי או אפילו רבע ממה שתפקידו של סאונדמן לעשות - כי גם זה יהיה יותר טוב ממה שהיה בכנס האחרון. מעט כישורים של סאונדמן יתרמו המון ויקפיצו את הכנס כמה מדרגות. אחרי כמעט שלוש שנים של הרמת כנסים וניסיון של מארגני האנימה-קון, היתה ציפייה לקצת יותר רצינות לעניין ההגברה. אני אשמח לראות שיפור בכנסים הבאים, ומקווה שתגלו יותר אכפתיות לנושא. 3> ויוי

pokegirl

New member
למיטב הבנתי

אמא"י שכרו סאונדמן טוב לכנס הזה, שעובד גם באייקון. או לפחות חשבו שזה מה שהם עושים, למיטב הבנתם. וגם שילמו לו המון כסף. הם בעצמם הופתעו והתאכזבו לגלות שהוא ממש ממש חרא.

akane

New member
הוצאת לי את המילים מהפה ../images/Emo45.gif

אני מתכוונת להתנקש באיש סאונד ההוא @______@ אני מכינה מסיכת קוק-מונגלר רק בשביל זה. וכפי שסאב אמרה, הדבר הראשון שנעשה כשלקחנו את האולם הזה היה "לקחת את ההגברה הכי טובה כדי שלא יקרה מה שקרה באנימהוליק בקיץ שלא שמעו". ניסינו לקחת לקחים מכל כנס וכנס ומהטעויות של כולם. לצערינו, זאת היתה הפשלה הגדולה והיחידה שהיתה ממש לא ברורה לנו.

rocket

New member
תהייה -

בשעות הבוקר בזמן שהסתובבתי ליד הקופות בכניסה לסמולראש, היה מישהו מהתור הארוך שצעק לי "היי, את מפורום קוספליי!" ניסיתי לראות אם זה מישהו שאני מזהה ולא זיהיתי אף אחד. מי זה היה?!

CoralP

New member
98% אני ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

~בורחת חזרה לפינה האפלה~

chibichee

New member
me too :p

אני הייתי הספירוט' ( הזאת שהחליטה שבועיים לפני הכנס להתחפש ונדנדה לכם .....lol) מה להגיד...... כרגיל היה לא ממש מאורגן אבל אין מה לעשות ..... לפחות עשינו לעצמנו הקרנה פרטית של FLCL באולם ההקרנות הקטן ^^ דרך אגב אם יש לכם תמונות שלי או של אייריס או קלאוד קטן תעלו אותם גם *_* תודה... קיצור, מצרפת לכם את הסצנה הקלאסית מFFVII ^^ (למרות שהתמונה דיי מצחיקה ....בגלל שהאייריס מחייכת והילדה ... lol)

chibichee

New member
אולי זה לא ממש נחמד ...

אבל.... לדעתי לא ניצלו את הכוח ההתנדבותי של הכנס... למשל אני הייתי מתנדבת וכמעט ולא עשיתי כלום.... המשמרת שלי הייתי מחמש וחצי עד 12 באולם ההרצאות, אבל לא היו הרצאות dammit... הייתה תחרות AMV וזהו...והמרצים שהגיעו אחרי זה (הרצאה על כלבים במנגה ..תסלחו לי אם אני טועה....) ובגלל שהמקרן היה מחומם יותר מדי (יכול להיות שהוא התקלקל מסיבה אחרת) לא הייתה הרצאה.... ואותי ממש עיצבן הקטע שבגלל זה ביטלו את ההרצאה והמרצים שהגיעו במיוחד מיוזמתם האישית היו צריכים ללכת הביתה (ועוד איזה בן שאל אותם אם זה שההרצאה בוטלה לא ישפיע על הגעתם לכנס הבא.... -_- ) .... btw הבעיות הטכניות חזרו על עצמן גם באולם ההקרנות הקטן, כשהחליפו את המחשבים הניידים.... לא היה קוד, לא היה מטען - מי מקרין ממחשב נייד בלי מטען !? .... בעצם המתנדבים היחידים שבאמת עשו משהו היו אלה שהכירו באופן אישי את המארגנים... זה קצת מתסכל שבייחוד באתי לעזור ולא מנצלים את זה.... בקיצור, אני חושבת שלא צריך לקחת אנשים ולא לתת להם לעשות משהו כי זה ממש מדרבן, אותי לפחות כי כל הכנס חשבתי מה אני צריכה לעשות, ושאלתי כמה אנשים מהסגל אם צריכים עזרה בתלייה של שלטים, או ארגון של משהו והם אמרו לא...O_O אז למה הם לקחו אותי?!

BomberBY

New member
האמת,

הכח ההתנדבותי בכנס היה דיי אפסי, אני מניח שאת היית הספירוט' שהייתה שם באולם הרצאות, נכון שהרגשת בודדה בטח, אבל צריך מתנדב שיעזור שם למרצה. לגבי ההרצאה שבוטלה, היא בוטלה בגלל שכמו שראית, כמות האנשים שהיו באולם הרצאות בזמן ההוא עמד על 4, אני, את, המרצה ועוד מישהו מהסגל. וכמובן, שמי ששאל אותה אם זה לא ישפיע על הגעתה לכנס הבא, הוא היה מהסגל. אה, ואני בטוח שלא רצית להיות מהמתנדבים שהיו באיזורים היותר מאוכלסים, שומרי דלתות שהיו צריכים להאבק עם מי שרצה להכנס, מוכרי כרטיסים שהיו שעות בחוץ, אנשים שהמשמרות שלהם היו די הרבה שעות בדוכן שמירת חפצים. יכול להיות שבזמן שלא היית באולם הרצאות היו יכולים להשתמש בך יותר טוב, אבל זה כנראה פשלה של התמודדות עם כמות מזערית של מתנדבים, כי לחלוטין, היה מחסור במתנדבים.

chibichee

New member
אני הייתי בכנס מ 11

אז יכולתי לעשות דברים כמו תליית שלטים (שרובם לא היו עד הצהרים...)...לדעתי לא נתנו לנו אמון וזה היה מרגיז, בגלל שבחדר הקרנות לא נתנו לנו לגעת במחשב הנייד: המתנדב שהיה אחראי על ההקרנה יצא , הסרט נגמר... ואסור ללחוץ על שני הכפתורים כדי להעביר לאנימה הבא.... זה נראה לך הגיוני??? -_-... בכל מקרה אני רציתי לתרום מהאוספים שהיו לי בבית, לא הצלחתי ולכן אני מתוסכלת ומאוכזבת... :p ..ולא אני לא ישבתי בחדר ההרצאות מ5 וחצי מהסיבה הפשוטה שלא היו הרצאות עד 7....

BomberBY

New member
לגבי המתנדב בחדר ההקרנה,

זה הלאפטופ שלו, זכותו להחליט שהוא יהיה האחראי עליו, בתנאי כמובן שזה לא פוגע בסדר הזמנים, העובדה שזה פגע בלוח הזמנים, היא בעיה מקומית שצריך לטפל בה. אני מאוד מתנצל על כך שיצאת בתחושה של פספוס, ואני מקווה שזה לא יפגע ברצונך להתנדב בכנסים אחרים, כי מתנדבים הם האוויר לנשימה של כנסים מסוג זה, וכנס בלי מתנדבים יהיה אולם גדול שלא קורה בו שום דבר.

pokegirl

New member
לדעתי,

וכמו שאמרתי כבר לאלון, בגלל מתנדבים כמוהה, שאומרת שהרבה שעות לא עשתה כלום, ובגלל שכמו שאתה אומר יש מתנדבים שיושבים שעות ארוכות במקומות מסריחים, צריך לעשות סבב זריז יותר של העסק. אלון אמר לי אז שזה חמש שעות פה, חמש שעות שם, חמש שעות זה, חמש שעות ההוא. שיקצרו להם לשעתים וחצי או לא יודעת מה, אבל ירעננו להם את המיקומים.

D N ANGEL GRIL

New member
חזרתי! DDD: היה כיףףף בכנס#%#@

יווווווו......העולם השתגע X_X; איך אני אמורה להתעדכן כשיש כלכך הרבה תמונות?? אני כבר איזה 6 שעות ויותר על האינטרנט מנסה להתעדכן ויש כלכךך הרבהההה XDDD; רק קמתי וישר למחשב[ושוב,זה מה שקורה כשאתה נעלם יום אחרי כנס] אז כן....לי אישית היה ממשששששש כיף! שמחתי שאנשים התלהבו מהתחפושת אפילו יותר ממני,אחותי אמרה לי שזה הקוספליי הכי טוב שלי ושהוא ממש חמוד X3. אומממ..אני בכל מקוםםםם פשוט לא הפסקתי לזוז למטה למעלה.. אומממ היה כיף להיות על הבמה ולעשות את הגלגלון העקום ואת הפוזה עם סורה[גל] שלי 33333>~ הייתי בהרצאה שלעינב 33333333>~ שלא גמגמת בכלל >_< המחזמר היה מממשששש משעשע וכרגע לא עולה לי עודדד~ אני צריכה לישון עודדדד~ זהו,ביי XD

למעלה