~=סיכום כנס=~

Kiyommi

New member
היה נחמד סך הכל..

היה ממש כיף להכנס לתוך המבנה אחרי ההליכה מהרכבת...@.@ כל אופן..היה סבבה...ראיתי אנשים שלא ראיתי שנים..והקוספליים היו ממש יפים.. על הארגון של הכנס אין לי כל כך מה להגיד כי לא יצא לי להשתתף בשום פעילות שם.. הקוספליי שלי התחיל להתפרק באמצע הכנס.. זה התחיל בכפפות, עבר לתיק, הייתי צריכה להחליף את הנעליים כי הפלטפורמה היו ממש לא נוחות.. והכפתורים התחילו ליפול מהשמלה.. לא הייתי במצברוח להצטלם כי הקוספליי היה דיי הרוס.. אבל נורא החמיא לי שאנשים עדיין באו ואמרו שזה יפה ורצו לצלם... (מה שנשאר ממנו).

Mana Sama

New member
היה ממש ממש טוב ^__^

למרות שבשעות הצהריים הייתי עם בחילה נוראית ורציתי להקיא כל שניה,קניתי 2 בקבוקי מים והרגשתי רע מכדי להיות בארוע פתיחה >: [אני ממש מצטערת,ויוי T.T] אבל אחר כך הרגשתי טוב יותר,והיה כזה נחמד ^^ לא נכנסתי להרצאות או הקרנות כי לא מצאתי משהו שמתאים לי,וגם סתם הסתובבתי עם חברות ובדוכנים ולא ממש שמתי לב לשעה XD קצת חבל לי על הפאקים שהיו בסאונד,גם בתחרות וגם במחזמר..אני לא אגיד שלא לקחתם מישהו מקצועי כי אני לא יודעת..אבל זה נראה כמו בעיות קטנות כאלה שפשוט לסדר גם באמצע המופע,מה שלא קרה וממש ביאס =/ עוד הערה קטנה-לא הרגישו את המזגן וכל באי הכנס מתו מחום [עובדה שגם די התייבשתי..] אז המ..פעם הבאה לעשות עם זה משהו ^^; חיזוק חיובי ענק למשתתפי המחזמר! האמת שהטלתי ספק אם זה יהיה מספיק מקצועי ומהנה..אבל באמת העלתם מחזמר ממש טוב,משעשע והמשחק והשירה היו ברמה ^^ בדוכני המזון נהנתי לראות שהיה מגוון רחב,בהחלט שינוי..חבל שהיה יחסית יקר =X המ..זהו בעיקרון,היה אחלה כנס D:

CibiHeart92

New member
היית במחזמר? XD

חצי ממנו התפוצצתי מצחוק... השיר פתיחה מדבר על החברה של האבוק? WTF! ועוד זה מאליסה! גם צילמתי סרטון לשיר סיום נראה לי אני אעלה ליטיוב XD או לניקו ניקו לא, זה מרושע.

MatzaNya

New member
היה טובDD:

אני הייתי בקאסט שוגו קארא השני (זה שלא זכה , עם הצבעים) ונורא נהנינו. אני לא חושבת שעשיתי משהו חוץ מדיבורים קצרים עם חברות, פוזות לתמונות והליכה (אה, גם חזרות על הריקוד שאני לא יודעת איך יצא;;) אבל מה שעשיתי היה נחמד ונהניתי בלי לעשות הרבה דברים ^__^ בגלל שלא עשיתי כמעט כלום לא שמתי לב אם הכנס היה מאורגן טוב או לא, רק בזמן התחרות של הקוספליי הרגשתי בלאגן וכשהצצתי לקהל ראיתי שהם נראים קצת מבולבלים. בלייב אקשן דיי התבאסתי כי בסוף זו לא הייתה תחרות והיו בעיות עם ההגברה, הקהל לא באמת ידע מתי נגמר כל קטע XDDD אבל כשעלינו לבמה לרקוד הרגשתי שזה היה נחמד והקהל הגיב D: מישהו במקרה ראה אותנו?זה...היה נחמד? ;---;

akane

New member
לצערינו השופטים החליטו ש

3 שעות בשפיטה הספיקו להם, וביקשו לפרוש על מנת להחליט על הזוכים סופית. ללא מישהו ששפוט לא ראינו טעם בלהכריז על דעת עצמינו על זוכים. כמובן שזה לא היה מתוכנן, מכיוון שהתחרות קוספליי והלייב אקשן תוכננה ל3 שעות, זמן ארוך וממושך ולא ציפינו שיהיו עיכובים כאלה או כמות משתתפים כ"כ גדולה.

CibiHeart92

New member
אני ראיתי, הייתן די טובות ^^

שמעו מצוין את המוסיקה שלכן ודי תאמתן אחת לשניה, תהיי בטוחה שהריקוד יצא בסדר 3:

BomberBY

New member
את מהקאסט של נוגה אז אני מבין

אני במקרה בדיוק הייתי בחדר פיקוח(החדר עם התצפית הכי טובה לכנס, גם שקט, גם חשוך כמו שצריך, גם מזגן, ושומעים שם מצוין, מזל שהוא סגור רק לסגל.), הייתן מצוינות, נהנתי מהריקוד, היה מסונכרן וטוב.

S.Riddle

New member
היו לי יותר בנים מבנות בסדנה.

זאת הייתה אחת החוויות ההזויות ביותר בחיי. אני לא יכולה להסביר בדיוק למה, אבל הייתי בשמיים מזה שכל כך הרבה בחורים רוצים ברצינות לתפור לעצמם קוספליים. הכמות של הבחורים שניגשו אלי עם שאלות לגבי תפירה הייתה בלתי אנושית וזה פשוט, וואו, לא הייתי מאמינה.... זה כזה דבר מעודד לתרבות הקוספליי בארץ, כי אני כבר יודעת על איזה 10 בנים שבכנס הבא יתפרו לעצמם את הקוספליים וזה מרגש אותי, נורא. הכנס עצמו - אין לי שמץ של מושג, אני עדיין חצי חסרת-הכרה, פלוס להיות מהצד השני לא דומה בכלל ללהיות מטיילת-כנס רנדומלית. כאב לי שלא היה לי זמן להכין קוספליי, אבל הבגדים שלי מבייבי עודדו את רוחי עד מאוד. אמ... אני לא בטוחה מה עוד לכתוב. אני מסוממת לחלוטין, לא יכולה להזיז את רוב הגפיים ונשמעת כמו חרגול מעוך על הכביש. אז. מתי עושים מפגש? יש לי חשק עז לתפור קוספליי מטורף כדי לפצות על הכנס, ואתם לא תתחמקו. (לגחכדלךגחכלדגח ניצןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן~~~~~~~~ BE MY BOYFRIEND~~~)

HeineW

New member
בבקשה אל תקראי לי ילדה בת 15 שוב T^T

33333333333333333333333> הוא הסיע אותי עד הבית אתמול, הוא לא כזה שמוק X:

למעלה