~=סיכום כנס=~

akane

New member
הלו הלו- ראיתי :D

זה שעוד לא סיימתי זה משהו אחר XD מה לעשות שזה בדיסק דיוידי שאני יכולה לראות רק אצל אבי (אין לי בבית אחד)? ושלא היה לי זמן בגלל ההכנה של 5 פרוייקטים +עבודה ;; וזה שאני צופה בסדרה אחת לא אומר שאני לא מסוגלת לראות עוד אחת במקביל ם,ם

Serf SaN

New member
את צריכה דיוידי נייד משלך,

שתוכלי להביא אותו לחנות. :}}}}} מתי היומולדת שלך, סבתא? O:

akane

New member
הלוואי ;O;

זה כזה מגניב שיש לך אחד, נראה ממש שימושי! אני עדיין צריכה להוריד את הפץ' הזה לדי-אס שלי כדי שאני אוכל לראות בו סרטונים ולהפוך אותו בעצם מקונסולה למקרין קטן ונייד :]

CibiHeart92

New member
דיוידי נייד דווקא יותר זול משנדמה לך

והמחיר שלו יורד כל הזמן, שלי עלה 600 לפני שנה, הוא בטח עולה הרבה פחות עכשיו O:

Serf SaN

New member
עולה כרגע בסביבות ה400 שקל, לדעתי..

הבעיה איתו שיש סדרות שהוא לא קורא. [כמו כל דיוידי DIVX רגיל. כל מה שהוא לא AVI, הוא לא מנגן. אה, ואם הAVI הוא חדש מדי עם כל מיני קודקים חדשים מדי, זה גם לא מתנגן.] אבל השאלה העיקרית - מתי היומולדת שלך? באמת שאין לי אותו. :ם

Kiyommi

New member
נראה אם הזיכרון שלי עובד טוב...

לפי מה שאני זוכרת 12 במאי :X אבל אל תסמוך על זה XD

Kiyommi

New member
יודעת ממתי אני זוכרת?

מתישהו ישבנו בשבעת הכוכבים את אני ודשה ואכלנו צ'יינה טאון XD ודיברנו על תאריכי גיוס וימי הולדת :p

akane

New member
ואו מאז את זוכרת? XD

יש לך זיכרון פנומנלי אז :ס; וואי, זה היה כיף שישבנו אז ביחד~ מה שלום דשה באמת? לא רואים אותה ולא שומעים אותה כבר שנים ;(

BomberBY

New member
אז תראי!

הסיבה היחידה למה ראיתי את הסידרה הזאת היא כי אמרת שאת עושה אליה קוספליי, ואז אני עוד עוקף אותך בפרקים, כשאני אפילו לא מנסה, ועובר תקופת מבחנים וסימסטר חדש בו זמנית, לא לדבר על קוספליי(בסדר, עשיתי רק לעצמי, אבל עדיין... הייתי חלק ממקום ראשון בקאסטים)

akane

New member
כשתעבוד כמעט כל יום 10 שעות

תכין שריון AL, תתפור תחפושת כמו שלי, של אבי ושל מור, תתקן תחפושות של אחיות שלך ותנסה עוד לאכול, להתקלח ואולי גם קצת לישון - אז תדבר איתי על זמן פנוי לראות עוד אנימה לפני כנס פורים שאה, כן, גם עזרתי לארגן P: וגם עכשיו, יש לי עוד 20 אלף דברים לסיים לקראת ההרשמה לבצלאל, הוצאת ויזה לחו"ל, תפירת בגדים לחנות מעצבים חדשה, וגם ללכת לבנק לצרוח עליהם כדי להוציא כסף למחשב החדש שקניתי (אמג!(@*$!(* יאי מחשב חדש!!!) , וגם שוב - לעבוד בו זמנית. זמן חופשי יש לי רק בסופ"שים, מעט ממנו, וגם אז לפעמים אני אעדיף אותו על משהו אחר חוץ מאנימה. תקופת הצפייה שלי בסדרות ארוכה יותר מהממוצע, אך זה לא אומר שהסדרה משפיעה עליי אחרת, שאני פחות אוהב אותה או שאני חייבת לסיים תוך זמן מוקצב.

BomberBY

New member
כשתלמדי כמעט 10 שעות ביום

תעבדי על קוספליי, תכיני כנס, והכי חשוב, שעות על שעות על שעות של התבטלות והשמנה. זה לא תחרות מי יותר מסכן, זה תחרות "מי יגרום לעינב לראות סדרה טובה הכי מהר"

gogatsu

New member
אגב לבקש מאנשים סדרות

כשהסתובבתי בכנס עבר לידי מישהו עם 2 קייסים של דיסקים מלאים, ויצא לנו לשוחח קצת, ואיכשהו יצא ששני הקייסים האלה עכשיו אצלי ^_^ זה כבר קרה לי פעם, ככה קיבלתי את כל ראנמה D:

rocket

New member
היי נאקו נראה לי אני אראה אותך לפני גיא אז

אני אביא לך

TaIu

New member
התחפושת של שניכם היו מדהימותתת@___@

וולפס ריין ;_;

למעלה