~=סיכום כנס=~

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifבוקר אור...

ממ הגעתי בסוף הכנס .. כאיול בש3 העשות האחרונות שלהם, אז היו שאריות שלק וספליי, שאריות שלכם.. ושאריות של תפאורה. אבל היה לי נחמד....כל הקוספליים שכן זכיתי לראות היו מדהימים, ברובם ו.. עינב את מלכה!אני סוגדת לך
חוץ מזה.. גיליתי שאם הייתי יכולה להגיע מוקדם יותר הייתי בטח פוגשת את השמנטפ ויחד היינו הולכים לתחרות קוספליי או משהו כזה..

innocence

New member
היה טוב.

בניגוד לכמה כנסים קודמים - ממש נהניתי. ומשנה לשנה אני מרגישה רע יותר עם העובדה שהקוספליי פורח ואני עוד בשלבי תפירה ראשוניים:( היו תחפושות כל כך מדהימות! מרוב צילומים נגמרה לי הסוללה במצלמה! ולי לא היה חם, רוב הזמן P:

Keitarou

New member
היה חביב~

-"אזהרה אין בהודעה הזאת שום סדר לכתיבת הדברים או פואנטה בסוף.. ראו הוזהרתם. P="- אבל לאט לאט נמאס לי יותר ויותר מכנסים... אני מוצא את עצמי הולך מפה לשם, משם לפה ובדרך סתם משתעמם... פספסתי את ההרצאות קוספליי (מצטער עינב, טופו ;; ) כי לא מצאתי איפה הן אמורות להיות.. או מתי בדיוק.. <_< נכון שתעלו לפה סיכום על ההרצאה שהעברתן בקון? ^^ יש לי תלונות על הכנס עצמו ,אבל הוא היה מאורגן יותר טוב מכל הכנסים הקודמים בערך~ היה מאוד לא נחמד ללכת לרכבת כדי לחזור לב"ש ולגלות שאין יותר רכבות לב"ש עד יום חמישי~! D= בסוף אחרי טירטורים רבים נסעתי במונית שירות הביתה.. P= אההה... זהו? ^^

Serf SaN

New member
אור, סבטה, מישהו

תפתחו תיקיית "הארוקון 2008" באלבומים של הפורום. ממש לא נראה לי שיהיה לי כוח להעלות עכשיו תמונה אחת אחת ._.;

Serf SaN

New member
סגסגסג

ממש ממש לא XDDD חשבתי שאולי זה ייראה ככה.. ה"מישהו" היה כלפי כולם, לא כלפיך ספציפית. XD; אני פשוט לא יודע את השם שלך ולכתוב "Lady Voldemort" זה פשוט מעצבן.
אממ..אלא אם כן את רוצה שאני אקרא לך החברה של החבר של החברה? XDDD פשוט לא תפסתי את השם שלך עד עכשיו, גומן. ^^;;;

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהיי! אני לא

עברתתי אותו... ההורים שלי עשו את זה.
אנמי סתם התרגלתי. אורה , נעים מאוד

Serf SaN

New member
יוש! ידעתי. XD

כי סבטה זה סבטלנה, ואמא שלי פעם אמרה לי שסבטלנה זה אורית, אבל אורה נשמע לי מוכר יותר, כי כן שמעתי אותו בפורום. אחלה, עכשיו אני יודע. היי אורה. :)

למעלה