סיכום חודשי

Don Nirtin

New member
לא נורא, גם אני לא לקחתי שום הודעה../images/Emo267.gif

של עצמי...... ברצינות......

Blackcandle6

New member
מה כבר עבר חודש?

כייון שלא עניתי לסקר הקודם אני חייבת להתייחס קצת לשינויים של הביג בנג בגדול
בתור לוחמת גרזן אני מאד שמחה עם השינויים, וזה אומר הכל. חוצמזה, בגדול סיכום החודש, לא כתבתי פה הרבה אבל קראתי המון. חיבוקים לכל חברי הפורום.
ושיהיה לנו חודש מלא הפתעות טובות מנקסון ובגדול שיהיה חודש רגוע.
נ.ב אני חייבת להסגיר את עצמי ולהגיד שהצבעתי לעידן, רק בשביל לרצות את האגו הנפוח שלך ..F3, ועכשיו באמת, תחליפו את ההנהלה..

Blackcandle6

New member
לוחמת גרזן

לפני הביג בנג אחד מסוגי הלוחים יכלו לבחור בין נשק סבבה לבין נשק קקי. מדובר כמובן בנשק לשתי ידיים. נשק סבבה- חרבות נשק קקי - גרזן, למה ככה? כי זה נשק שהוא לא יציב, בד"כ גם מאד איטי משמע, אני יכולה לתת מכה של 10K ואחת אחריו של 5-1K ואפילו פחות. וזה לא משנה איזה חפצים יש לי מסביב שאמורים לחזק אותי, הכל די באשמת הנשק. בביג בנג שינו את ההגבלה בבחירת הנשק, עכשיו אני יכולה לעבור מגרזן לחרב. וזו ההתלהבות העיקרית שלי לצד שינויים רבם אחרים...

אבל מה שם העבודה שלך במייפל?

פייטרית אני מניחה. כי גם אני כבר יכולה להחליף בין גרזן לחרב. ופלדין משתמשים בחרב או בלנט.

Don Nirtin

New member
ובעקבות הBB את יכולה להתאמן בצורה שפויה ../images/Emo267.gif

נכון?

yonVata

New member
מזל טוב ניר ../images/Emo13.gif

המילואים נגמרו לא לפני שהודיעו לי שצפויים לי עוד שבועיים רצופים באימון נטול מקלחת באמצע הקיץ (אני מרחם על ואל כשאחזור!) מזל טוב לכל החדשים, לכל בעלי המומולדת, ולכל מי שמגיע מזלטוב חוצמזה גם... ת'אמת דיי מפתיע שאני עדין מציף, אבל ניחא... וכמובן שבסקר הצבעתי נגד שניכם, מי בכלל נתן לכם לנהל את הפורום הזה?!

למעלה