מזל טוב
מ מ י ל ר New member 1/2/11 #19 איזה סקר נלוז אני מסרב לענות לסקר כזה שפל אתם צריכים להחליף את ההנהלה המפגרת הזאת! (יענו בחרתי בשלישי)
איזה סקר נלוז אני מסרב לענות לסקר כזה שפל אתם צריכים להחליף את ההנהלה המפגרת הזאת! (יענו בחרתי בשלישי)
פ פעם 3 סוכריה New member 1/2/11 #24 גם אני בגלל הרמה של הסקר בחרתי ב 3. ../images/Emo3.gif אני לא בוחרת בין 2 אנשים. אני אוהבת את כוווולללםםם......
גם אני בגלל הרמה של הסקר בחרתי ב 3. ../images/Emo3.gif אני לא בוחרת בין 2 אנשים. אני אוהבת את כוווולללםםם......
פ פעם 3 סוכריה New member 1/2/11 #21 אחלה סיכום ! ומזל טוב לניר ../images/Emo45.gif מגיע למי שמסכם ככה יפה כל חודש..... אני רואה שאני לא יורדת מרשימת הספאמרים החודשית.....
אחלה סיכום ! ומזל טוב לניר ../images/Emo45.gif מגיע למי שמסכם ככה יפה כל חודש..... אני רואה שאני לא יורדת מרשימת הספאמרים החודשית.....
D Don Nirtin New member 1/2/11 #26 אז יש לי רעיון נהדר../images/Emo267.gif תפסיקי להספים! ככה לא תיכנסי לרשימה בחודש הבא!
פ פעם 3 סוכריה New member 1/2/11 #28 מקבלת ! מעכשיו לא עונה יותר תשובות חברי הפורום. כשאעלה דרגה עוד שבועיים שלושה אשים כאן את ההודעה הבאה שלי.
מקבלת ! מעכשיו לא עונה יותר תשובות חברי הפורום. כשאעלה דרגה עוד שבועיים שלושה אשים כאן את ההודעה הבאה שלי.
מ מ י ל ר New member 1/2/11 #42 מה את מקשיבה לו?!?!?! תספימי כמה שאת רוצה! אני אוהב לקרוא תגובות שלך! וגם תעלי תמונות אל תתבישי, תפוז לא יכעסו עליך
מה את מקשיבה לו?!?!?! תספימי כמה שאת רוצה! אני אוהב לקרוא תגובות שלך! וגם תעלי תמונות אל תתבישי, תפוז לא יכעסו עליך
צ צ ל י ל 8 New member 1/2/11 #46 חחח.. אסף למה לקחתם כ"כ קשה את ההודעה של ניר? אישית, זה היה לי משעשע. אני מקווה שגם סמדר לקחה את ההודעה בפרופורציה.
חחח.. אסף למה לקחתם כ"כ קשה את ההודעה של ניר? אישית, זה היה לי משעשע. אני מקווה שגם סמדר לקחה את ההודעה בפרופורציה.
צ צ ל י ל 8 New member 1/2/11 #22 תודה על הסיכום ומזל טוב ניר ../images/Emo20.gif אני מככבת יותר מדי בתור המציפה החודשית
D Don Nirtin New member 1/2/11 #36 מאתגר בריבוע ../images/Emo6.gif../images/Emo267.gif אם את מצליחה לא לכתוב הודעה כלשהי בשעה הקרובה.... תזכי בבובת חפרפרת מפוחלצת ומכוערת הישר מהמשחק FRONTIERVILLE שאני משחק בפייסבוק
מאתגר בריבוע ../images/Emo6.gif../images/Emo267.gif אם את מצליחה לא לכתוב הודעה כלשהי בשעה הקרובה.... תזכי בבובת חפרפרת מפוחלצת ומכוערת הישר מהמשחק FRONTIERVILLE שאני משחק בפייסבוק
צ צ ל י ל 8 New member 1/2/11 #37 זה מה שאתה עושה כשאין מייפל? ../images/Emo4.gif ואין, אין מכורה למייפל ולפורום ניצחת מראש
D Don Nirtin New member 1/2/11 #38 זה מה שאני עושה כל בוקר.../images/Emo267.gif יש לי חווה מהממת וסקסית בפייסבוק
H Hasselblad New member 1/2/11 #31 ניר עוד פעם אחת אתה אומר את זה למישהו ואתה מאבד את האדום . תגיד לי נפלת על הראש? עוד לא הבנת שאנחנו בעד מציפים?
ניר עוד פעם אחת אתה אומר את זה למישהו ואתה מאבד את האדום . תגיד לי נפלת על הראש? עוד לא הבנת שאנחנו בעד מציפים?
D Don Nirtin New member 1/2/11 #34 מותק... הם מתלוננים שהם כל הזמן ברשימה../images/Emo267.gif אני רק עוזר להם לא להגיע לשם
צ צ ל י ל 8 New member 1/2/11 #39 לא התלוננתי, רק ציינתי עובדה מה'כפת לי כשיש לי מה לשאול אני שואלת, כשאני יודעת לענות אני עונה. אגב, אל תיעלב.. אבל לא לקחתי את ההודעה שלך ברצינות ממילא
לא התלוננתי, רק ציינתי עובדה מה'כפת לי כשיש לי מה לשאול אני שואלת, כשאני יודעת לענות אני עונה. אגב, אל תיעלב.. אבל לא לקחתי את ההודעה שלך ברצינות ממילא