סיכום חודשי ../images/Emo150.gif
סיכום חודש ינואר הגיע! הודעות מנהלתיות:
החודש היו חילופי תפקידים בפורום והאדום הפורומי שלנו הגיע לשרון! אז ננצל את ההזדמנות שוב להגיד ליון תודה רבה על תקופה נפלאה ונאחל לשרון בהצלחה בתפקיד
המציפים החודשיים: החודש הסבתם לנו הרבה גאווה היה חודש פורה וכיף! תמשיכו ככה ותגרמו לנו לחייך עוד הרבה!
שרון בניק כפול - שריתושי ו צ ל י ל 8. אסף - מ י ל ר. סמדר- פעם 3 סוכריה, יון- yonVata, ניר - Don Nirtin. מזל טובים:
jenni17 - נטלי היה לכם יומהולדת ופיספסנו? זה הזמן להגיד! חדשים וחוזרים: החדשים החודשיים שלנו:
MomerS - עומר
מצבניק - אדם
nadavv2 - נדב
Blackhearted - טליה, וזה גם הזמן להציג את עצמך.
Dan9843 - אתה מתבקש להציג את עצמך!
Yogi The Bear - גם אתה מתבקש להציג את עצמך.
madlyinlove1 - נשמח מאוד אם גם את תציגי את עצמך. חדשים ושכחנו? שכחתם להציג את עצמכם? עדכנו אותנו! החוזרים בגדול:
roni93 - אז אומנם היית מאוד פעיל בפורום בעבר, אבל מאז הרבה אנשים השתנו אז נשמח אם תציג את עצמך מחדש.
צ ל י ל 8 - שרון אומנם את איתנו כבר דיי הרבה זמן אבל מבחינתנו רק עכשיו חזרת
ברוכים השבים והשווים
חזרתם ופיספנו? אולי לא כתבתם מספיק? אתם מוזמנים להסב את תשומת ליבנו . סקר:
תוצאות הסקר האחרון "מה אתם חושבים על השינוי שנקסון עשו בדמות שלכם?" בסקר האחרון השתתפו 17 מצביעים שמתוכם: 12 הצביעו - מצויין! מעולם לא חשבתי שהדמות שלי יכולה להגיע לכזו עוצמה! 3 הצביעו - נחמד ביותר, אבל אני חושב שהייתי משאיר\מוריד סקיל או שניים. 2 הצביע - סביר. הייתי משאיר את המצב כמו שהוא היה, אם זה היה תלוי בי. 0 הצביעו - שמישהו יחזיר את הזמן אחורה, בבקשהההההההה!! :,(
סקר חדש עלה לאוויר וניתן להגיע אליו בשורה העליונה של הפורום - הכנסו כאן וענו. חודש הבא יגיעו התוצאות. החבר המוסמק: ועכשיו לחבר הפורום שהסמיק החודש... קבלו בקול תרועה את האדום השבועי שלנו...
ניר Don Nirtin
מזל טוב בשם ההנהלה וצוות העובדים.
סיכום חודש ינואר הגיע! הודעות מנהלתיות: