אליוש זאת אני
New member
עונה
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? רכבת באירופה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "תמונה" "עכשיו אתה חוזר בחזרה" "private emotion" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: ------> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אח שלי וחברה שלו שהודיעו לנו שהם מתחתנים, הופעה של שלום חנוך עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "סופר נני באנגליה" חחח...סיימו את סופר נני באמריקה עברו לסופר נני באנגליה
מאכל השבוע שלכם? סנדוויץ חביתה פאדיחת השבוע שלכם? התקשרתי לחברה שלי ולקח לה זמן לענות אז התחלתי לעשות קולות לטפלון ולא שמתי לב שענו
ציטוט השבוע שלכם? הוא די ישן אבל פתאום נזכרתי בו: נסענו לטיול שנתי בנגב ואז המדריך: "הגענו לנגב" וכתגובה אחת מהכתה שלי צעקה בפליאה רבה "מה אנחנו בנגב?!?!?!?!
) דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: בגרות בלשון
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: סוף סוף להרגיש את החופש
שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס את לא היחידה שחושבת את זה
מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. מממ...לאח שלי וחברה שלו
סופ"ש נעים לכולם!
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? רכבת באירופה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "תמונה" "עכשיו אתה חוזר בחזרה" "private emotion" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: ------> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אח שלי וחברה שלו שהודיעו לנו שהם מתחתנים, הופעה של שלום חנוך עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "סופר נני באנגליה" חחח...סיימו את סופר נני באמריקה עברו לסופר נני באנגליה