סיכום השבוע

עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? רכבת באירופה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "תמונה" "עכשיו אתה חוזר בחזרה" "private emotion" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: ------> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אח שלי וחברה שלו שהודיעו לנו שהם מתחתנים, הופעה של שלום חנוך עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "סופר נני באנגליה" חחח...סיימו את סופר נני באמריקה עברו לסופר נני באנגליה
מאכל השבוע שלכם? סנדוויץ חביתה פאדיחת השבוע שלכם? התקשרתי לחברה שלי ולקח לה זמן לענות אז התחלתי לעשות קולות לטפלון ולא שמתי לב שענו
ציטוט השבוע שלכם? הוא די ישן אבל פתאום נזכרתי בו: נסענו לטיול שנתי בנגב ואז המדריך: "הגענו לנגב" וכתגובה אחת מהכתה שלי צעקה בפליאה רבה "מה אנחנו בנגב?!?!?!?!
) דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: בגרות בלשון
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: סוף סוף להרגיש את החופש
שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס את לא היחידה שחושבת את זה
מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. מממ...לאח שלי וחברה שלו
סופ"ש נעים לכולם!

Roger man

New member
השבוע הכי גרוע בחיים

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?איתי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?רוצה בנות תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:כלום עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-כלום מאכל השבוע שלכם?לזניה פאדיחת השבוע שלכם?אין ציטוט השבוע שלכם?הפועל לא תזוז מאוסישקין!!!!!!!! דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:החלטת בית המשפט העליון על אוסישקין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שייט לתוריכה וקפריסין שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: לא מעניין (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 2. ישראלי ומצוי

Nimrod121

New member
הסיכום השבועי שלי.

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "זמנים משוגעים", "רכבת באירופה", "מבול" ו"אם אלה החיים". שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? Avril Lavigne- I Will Be. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: הוספתי. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההאדמה שלי בפורום מירי מסיקה. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני חושב שזו אותה שאלה כמו קודמתה. כך שהתשובה תשאר זהה. מאכל השבוע שלכם? גלידת וניל איטלקי. פאדיחת השבוע שלכם? לא הייתה אחת כזו, ככל הידוע לי. ציטוט השבוע שלכם? השבוע אני חסר ציטוטים. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שום דבר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שום דבר, בינתיים. שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס 2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) 3. מי אוכל את זה בכלל? מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג.
אני אעניק גזוז לכל גולשי הפורום המקסימים. מגיע לכל אחד ואחת מכם. סופ"ש נעים לכולם!

eden83

New member
סיכום שלי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?לרוץ לרוץ שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?אשם-סינרגיה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קרן
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משחת קולגייט חחחחחח......... מאכל השבוע שלכם?פלאפל
פאדיחת השבוע שלכם?עזבו....
ציטוט השבוע שלכם? חבר שלי אמר:תמיד דופקים את האשכנזים!!! חחחח דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יש לי טיול 4 ימים שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס 2. וואי אני מת/ה על זה לא אוכל את הזבל הזה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי
3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"?
4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג.כל מי שרוצה

חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התכוונתי משחת שיניים..אבל גםן משפחת שינים זה טעים

shir828

New member
פעם כמעט נחנקתי ממשחת שיניים.

כי זה היה כל כך חריף שכמעט לא יכולתי לנשום|:

TTתמרTT

New member
ואי.. פורום ... ../images/Emo6.gif לא כתבתי פה הרבה זמן ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לא הכי שמעתי אותה השבוע.. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?טיפה טיפה-מירי מסיקה
כנסיית השכל-הכל
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מישהו..
בת דודה שלי, וחברות ... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ראיתי הסודות אחד הטובים.. וג'ירף, וקאי, ובר מצווה לבנדוד שלי, חתונה לחברה טובה... מאכל השבוע שלכם?סושי
אכלתי ארבע פעמים השבוע..
פאדיחת השבוע שלכם?
בבר מצווה של בן דוד שלי היה מכונת קריוקי כזאת, שאתה נכנס פנימה ומקליט שיר, בקיצור אני ובת דודה שלי נכנסו, ועשינו הכי שטויות בעולם בפנים, בקיצור הסתבר לנו אח''כ שכל מה שעשינו כולם שמעו
ציטוט השבוע שלכם? "חש סלב הטמבל הזה" ו תמר:"מה?" ענת "מי?" ביחד:"מה נהיה ממני??!"
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מגן בלשון, ומחר בגרות בלשון.. ועל אמא שלי.. כמה שהיא עיצבנה אותי..
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:.. לומר לכולם "אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי" שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס 2. וואי אני מת/ה על זה (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי 3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. סופ"ש נעים לכולם! גם לך שירי...

Inbar789

New member
מסכמת בדיליי קל../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? כל השירים של מירי מסיקה
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההופעה של מירי אתמול
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/משחת נעליים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה והדיסקים של מירי
מאכל השבוע שלכם? שוקו קר
פאדיחת השבוע שלכם? אמא עשתה לי פאדיחות בהופעה אתמול
ציטוט השבוע שלכם? בחתימה. דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: יש לי מלא רגשות אשם כי אני לא לומדת לפיזיקה ><. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שתעבור המתכונת בפיזיקה
שאלות בונוס הזויות אך הכרחיות: מה דעתכם על הגושים המלוחים שלא נמסים במרקים של "נמס בכוס" או וואטאבר: 1. איכסססססס בעעע איכססססס 2. וואי אני מת/ה על זה אני לא מכירה >< (אני חוששת שאני אולי היחידה בעולם ששונאת את זה) מחיאות כפיים לטייס במטוס לאחר הנחיתה. מה דעתכם? 1. ראוי ויפה. 2. ישראלי ומצוי
3. נו באמת מה זה "תודה שלא התרסקנו"? 4. אני טס/ה באייר קונגו, אין טייס- יש כדור פורח מאולתר שסוחב את המטוס לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם חושבים שמגיע לו לשבת מול הים ולא לדאוג. לכולם, שלא תתייבש בחום הזה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

נעה 124

New member
../images/Emo207.gif

אח שלי כרגע הודיע לי שנינט זכתה בנבחרי הילדים... לא שזה כל כך מעניין, אבל בכל זאת.. כמה צפוי

shir828

New member
נראה לי הם ידעו את התוצאות מראש..

כי בשבוע שהיה.. ראיתי ערוץ הילדים |השיעמום גורם לדברים נוראיים| והם אמרו "האם נינט תיהיה זמרת השנה? האם ___ יהיה זמר השנה? והאם ____ יהיו להקת השנה." סביר להניח
לא כזה מגיע לה לזכות לדעתי אבל כולה טקס של ילדים..
מזל טוב

למעלה