סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo165.gif

מה שיר השבוע שלכם בכללי? בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שאלת בונוס עושים משהו ביום העצמאות?

me123

New member
אצלי זה ככה:

מה שיר השבוע שלכם בכללי? בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "אבודים" סקופ השבוע שלכם-החלטתי שלכבוד יום הולדת שנה שלי לשמיעת גלגלצ, אני אעשה משהו מיוחד על "אחד אחד"(הפתעה למצעד של יום חמישי הבא). תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-אין. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-girlfriend עלה מקום אחד ומיקה במקום הראשון. משהו שהרס לכם את השבוע - נודע לי שאני צריך להכין כרזה ליום הזיכרון(המורה התלהבה ממה שאחותי עשתה ליום השואה). משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אחריות במקום הראשון!!!! שאלת בונוס עושים משהו ביום העצמאות? דה! מנגל

me123

New member
וההוספה שנזכרת עכשיו:

מאכל השבוע- אין(מצטער).

limors2

Well-known member
אני פותח רדיו!

מה שיר השבוע שלכם בכללי: The Proclaimers feat. Brian Potter & Andy Pipkin - I'm Gonna Be (500 Miles) למרות שגיליתי אותו רק לפני יומיים, הוא עשה לי את השבוע. מממ אירים שיכורים
בילוי השבוע שלכם: אין משהו מיוחד~ סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם: איידול+התוצאות. היה ממש טוב השבוע! סקופ השבוע שלכם: בחודש הבא יש 2 הופעות עוגיות בי-ם!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] במחשב, לא ברשת. פרלה הכוסית
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: חופש
משהו שהרס לכם את השבוע: לעבוד, כרגיל משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חופש של בשר
שאלת בונוס עושים משהו ביום העצמאות: אוכלים מלא בשר כמובן! ואם גלגלצ יתנו לי כרטיסים לרוק עצמאות אז רוק עצמאות
מאכל השבוע: אין משהו מיוחד!

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם בכללי?ג'וני זה לא שאני אור מילים,דירה ,חוזר בחזרה,שלכת ,שיר לשירה בילוי השבוע שלכם-הצגה+ארומה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-תוכנית מוסיקה היום עם איתי סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הצגה"ריגוש" משהו שהרס לכם את השבוע?לא משהו מיוחד משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אריק שאלת בונוס עושים משהו ביום העצמאות?בבמות בראשון נראה את אמיר ולמחרת אם יסתדר על האש מאכל השבוע סנדביץ חביתה

tohar05

New member
סיכום שבועי שלי-לא ייאמן שכבר עבר שבוע

מה שיר השבוע שלכם בכללי? Lay your head down - Keren Ann בילוי השבוע שלכם-הממ זה השבוע ספורט שלי-כאילו כדי לשמור,אז הלכתי לאירובי וספיננג(או איך שלא מבטאים את זה)היה סבבה. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-המצעד עם אסף צ'רנילס-מתאים ביותר סקופ השבוע שלכם-נינט הסתפרה!!!-לא באמת,זה לא מעניין אותי.אני למעשה שונאת אותה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]ראיתי תמונה של אישה שמנה אבל כל כך דוחה,אתם תהרגו אותי אם אני ישים את זה-דרך אגב בעקבות התמונה אני קורעת את עצמי בספורט משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אסף החליף את עומרי במצעד אתמול,ושידר גם בערב,אני ממליצה שזה יקרה לעיתים מאוד מאוד קרובות למרות שגם עומרי מתוק. משהו שהרס לכם את השבוע-הלקטים של מועדון לילה,זו התכנית היחידה שאני רואה בטלוויזיה וכל יום שיש יש לקט. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לגמור כבר עם הטקס של יום הסיכרון לחחלי מערכות ישראל,אני יורקת דם! ועוד כל השביתות....... מאכל השבוע:סלט! שאלת בונוס עושים משהו ביום העצמאות?נו באמת...רוק עצמאותתתת

קצת לא קשורה.. אבל צריכה עזרה../images/Emo9.gif

יש לך אולי מושג מי האומנים שיופיעו בבמות בראשון?

ady18

Well-known member
האומנים הגדולים

הדורבנים אמיר פיי גוטמן ולא זוכרת מי עוד תאמת ורוק עצמאות כמובן מקווה שעזרתי

אתה כוכב עליון בהפקת חלום,תזהר שלא ידליקו אור

ותתעורר פתאום ואז תראה- מלמעלה עד למטה יש אותו מרחק.... מה שיר השבוע שלכם בכללי? seasons in the sun.... רק מאתמול
בילוי השבוע שלכם- קורס מע"רים
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הפרוייקט גמר! חחח.... אתמול הוא חירפן אותי לגמרי... סקופ השבוע שלכם- אני יודעת איך לגלות מי הם תאי השמרים הרגילים ומי המורתחים
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מתכונת ביולוגיה
היה צחוקים משהו שהרס לכם את השבוע- אותה המתכונת.. כי היה מתיש משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יום העצמאות!
וביום שישי מפגש פולין ראשון!! שאלת בונוס עושים משהו ביום העצמאות? בערב נשארים בגבעה לראות את קרן פלס ואז הולכים אליה ומבקשים ממנה טרפ לקרית אתא כדי לראות אותה שובפעם.. ואם היא לא תסכים לקחת אותנו ראז אחד מההורים יקח...
מאכל השבוע- כלום... כואבת לי הבטן

limors2

Well-known member
אהבתי תתמונה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סופ"ש נעים לכולם!

מה שיר השבוע שלכם בכללי? הכוס הכחולה עברי לידר בילוי השבוע שלכם- ראיתי את יניב גרין ושרון ששון ואת כל השאר.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא אוהבת סרטים וכאלה סקופ השבוע שלכם- נמאס מנמלטים? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- צאו לשתות קפה ולהתאוורר.. צאו לשעתיים מהשגרה משהו שהרס לכם את השבוע- מתכונת בתושבע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- עוד מתכונות.... תנך, אנגלית ועוד אחת במתמטיקה, והכל בשבוע אחד... איזה כיף..... שאלת בונוס עושים משהו ביום העצמאות? כן, לא כדאי לכם לדעת מה שבת שלום!! (נ.ב., סליחה שלאחרונה אני מבריזה , אני טובעת בלימודים.... אז כשהכל יסתיים עוד חודש אני אשוב במלוא המרץ.. עד אז אני אצוף לפעמים)

למעלה