סיכום השבוע

RJlake

New member
חת שתיים שלוש

מה שיר השבוע שלכם בכללי? החדש של מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם- חומוס בעיר סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ארץ נהדרת של היום סקופ השבוע שלכם- אין כזה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- גלידת שוקולד בלגי משהו שהרס לכם את השבוע- ריבים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופש שאלת בונוס עושים משהו ביום העצמאות?על האש עם חברים

Inbar789

New member
אני עונה../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

מה שיר השבוע שלכם? איך זה מרגיש - כנסיית השכל
בילוי השבוע שלכם- קניון עם חברות
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ארץ נהדרת! סקופ השבוע שלכם- אין. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] >< משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שביתה
משהו שהרס לכם את השבוע- מצב רוח מעצבן קצת.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- רוק עצמאות
שאלת בונוס עושים משהו ביום העצמאות? רוק עצמאות

dragonit12

New member
שבוע טוב....

מה שיר השבוע שלכם בכללי?-אין...אבל ת'אמת קראתי בעיתון שירים שחיילים כתבו לפני שהם מתו ושזמרים הלחינו{או שהחיילךם הלחינו לא זוכרת
}אותם ועכשיו שרים אותם..וממש ממש אהבתי!כתבו יפה:) בילוי השבוע שלכם-אהה עם חברה שלייהכנו ביחד כדורי שוקולד ומאפינס{או איך שלא כותבים את זה
}והיה מצחיקק! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-המפצחים-ערוץ 2 סקופ השבוע שלכם-בלון בלון..שהתפוצץ
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-משצים
משהו שהרס לכם את השבוע-הבלונים שקניתי לחברה שלי
אוףףףף!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שאני יעבור את המגן בהצלחה(?) שאלת בונוס עושים משהו ביום העצמאות?הולכת לבמות לראות את סינרגיהה
ולהיפגש עם חברות!

למעלה