סיכום השבוע שחלף..

סכמ"ש...

משהו טוב שקרה השבוע? ממ... קרו המון דברים טובים, לא זוכרת משהו ספציפי. משהו רע שקרה השבוע? קרו גם דברים רעים... חבל להיזכר בהם :) שיר השבוע: Hot Chelle Rae - Tonight Tonight סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין~ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אין. . . בילוי השבוע? חמישי-שישי עם החברימוס :) התחדשות השבוע? צבעי שמן, 2 קאנבאסים, 2 סטרפלס ו... נעליים :) ציטוט השבוע? היה לי דווקא ציטוט טוב... הוא ברח לי._. קוספליי השבוע? אין~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציירתי :) אני אצרף את זה כתמונה. למה מצפה בשבוע הבא? ממ. השבוע? אילת! אדם שעשה לך את השבוע? החברים המדהימים שלי. תמונה? הציור שהתחלתי ^^"

Lightning9

New member
יההה אני רוצה לסכמ"ש

(אני אכליל גם את יום ראשון ברשתוכם) משהו טוב שקרה השבוע? סופרלנד! ראיתי חברים אחרי שלא ראיתי אותם חודשיים, שיעור נהיגה ראשון, הייתה פה שרון ותל אביב אתמול עם חברים טובים ♥ אה והיה פה גלב אתמול משהו רע שקרה השבוע? לא היה לי זמן לנשום בערך וזה היה שבוע ממש עמוס מידי. אבל משכורתתתתתתתת שיר השבוע: Alexandra Stan - Mr Saxobeat כי MTVDANCE פתוח אצלי כל הזמן >>" סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: CUBE! איזו טרילוגיה מדהימה של סרטים!!!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? האמת שלא קראתי בשיט, אין לי זמן >: בילוי השבוע? של שבוע שעבר - סופרלנד. של השבוע הנוכחי - כל יום ראשון (אתמול) שכלל תל אביב, תפירה וגלב. התחדשות השבוע? ג'ינס, מכנס שחור לקוספליי ומגן חדש ונורמאלי לגלקסי! ציטוט השבוע? " קוספליי השבוע? דביר: "יש פה כיס קטן, זה כיס ציצי. אתן יודעות מה שמים בכיס ציצי? ציצי קטן, כמו קואלה." תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הכיסים לצ'ל מוכנים (הקצוות שלהם לבנים וזה) ואתמול הכנתי ווסט של גריפינדור :) היום נשפץ את העניבה וזה למה מצפה בשבוע הבא? בכורה של הארי פוטר!!!!!!!!!#@!@%@^$&@ להיפטר מהמועדי ב' האלה, עוד שיעורי נהיגה, מסיבות גיוס, יומולדת לשני וידיד ראשון שמתגייס ): אדם שעשה לך את השבוע? דביר, אופיש ואורלזר. בחיי שהם אנשים גאונים פשוט ♥ תמונה? אם אתם רוצים לראות את הווסט תסתכלו בפייסבוק, אני נראית פה כמו אוגר D:

rocket

New member
מסכמת ../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה השבוע? הייתה נסיעה חביבה למרכז + אתמול ממש במקרה מצאתי גור חתולים ממש ממש קטן ותוך 20 דקות בצירוף מקרים הכי הזוי בעולם מצאתי לו בית. משהו רע שקרה השבוע? הבוס שלי (באחת העבודות) פשוט פוץ ברמות בלתי רגילות ומעליבות ונמאס לי כבר ליפול על בוסים מנייאקים שלא מעריכים את העובדים שלהם בשיט >_< שיר השבוע: הסיום הראשון של טייגר אנד באני
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: טייגר אנד באני , פרק 15 היה כזה טוב. סדרה נהדרת. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עזבו, אין זמן לספרים. בילוי השבוע? המפגש בחולון וכמובן הערב צפייה בשישי עם המאפיה + נסיעה לים בשבת התחדשות השבוע? כבר אמרתי שאין לי כסף, נכון? ציטוט השבוע? לא זוכרת. אוף קוספליי השבוע? סם
היית כזאת חמודה!!! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? היד שלי עדין כואבת מדי בשביל לתפור ;_; למה מצפה בשבוע הבא? לשבוע נעים. זה מספיק. אדם שעשה לך את השבוע? המאפיה שלי תמונה? מצטערת שאני "חורשת" על התמונה הזאת אבל אני ממש אוהבת את עצמי בה וזה כל כך נדיר אז ... (קרדיט לעמית שטיין)

WayToDawn

New member
זו תמונה נהדרת.

גם מבחינת איך שאת נראית בה [מאוד מחמיא] גם מבחינת הקומפוזיציה-צבעים-תאורה וגם מבחינת איכות תמונה. תמסרי MAJOR PROPS לצלמת [וכמובן לך]

innocence

New member
התמונה מעולה!

אני לא מכירה את הקוספליי, אבל יצאת ממש יפה.

S.Riddle

New member
מסכמ"שת~!

משהו טוב שקרה השבוע?הורדתי דברים מהלב שהייתי צריכה להיפטר מהם כבר לפני כמה חודשים טובים. וגם פגשתי המון אנשים טובים. 3: משהו רע שקרה השבוע? בחורה מהקהילה שפעם היינו בערך ידידות איימה לרצוח אותי בגלל ויכוח על גבי הפייסבוק. העניין עכשיו בטיפול המשטרה אבל זה עדיין מאוד לא נעים. :\ שיר השבוע: 2ne1 - I Am The Best - לופּים. מטורפים. כל היום. כל כמה דקות אני חייבת לשים אותו שוב. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: X TV *_____* אין על נוסטלגיה
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? טיירנט ;__; בילוי השבוע? טנבאטה + מפגשישי אצל נאקו~ התחדשות השבוע? קיבלתי את הדברים מלונדון אתמול! הוריי לשמלות חדשות ושרביטים של הארי פוטר ^__^
ציטוט השבוע? טופו: סתיו, יש לך טיפה בוקאקה בפיאה. *מנקה לסתיו לכלוך מהפוני* שרון: כן, זה שלי. סתיו: *בוכה* טופו: שרון, יש משהו שאת רוצה לספר לנו? שרון: ...שוב. טופו: *מתה* קוספליי השבוע? כל מי שהיה בטנבאטה
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עינב תפרה לי יוקאטה! זה נחשב? XP למה מצפה בשבוע הבא? הבכורה של הארי פוטר בקוספליי :* אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שתמך בפייסבוק אחרי שכל העניין התפוצץ. אני אוהבת את כולכם.
תמונה? חתלתול נאכל ע"י השמלה שלי בדרך לעינב D:

למעלה