סיכום השבוע שחלף..

akirekaeru

New member
סיכום השבוע שחלף..

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

CibiHeart92

New member
מסכמ"שת!

משהו טוב שקרה השבוע? הבריגדה נחתו עליי בהפתעה D: משהו רע שקרה השבוע? הצנרת אצלנו בבניין צוחקת לי בפנים שיר השבוע: הפתיחה הראשונה של סנגוקו באסארה...כנראה סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שטיינסגייט, כנראה. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כל החרא ששרון ביאטריס ולירון גורמות לי לקרוא בילוי השבוע? בריגדהההה~ התחדשות השבוע? עוד זיכרון למחשב~ ציטוט השבוע? האמת שזה יותר סיפור שפשוט הרג אותי מצחוק- "אז אני יושבת בשמירה, ומשעמם בשמירה אז אני קוראת יאוי באייפון. ואז הגעתי לקטע ממש ממש מטריד, הסמא אמר לאוקא "ועכשיו יש לנו פה כלב, ואנחנו נעשה...קצת כיף עם הכלב" וכמובן שחשבתי "וואט דה פאק?!" וזה גם לא נעים מה אם מישהו יראה מה אני קוראת אבל ממש רציתי לדעת מה לעזאזל אז החלטתי להעביר עמוד אחד ולכבות מהר, ואז העברתי עמוד ונכון יש את הקטע הזה שהאייפון טוען ואתם מתכוננים להתקף לב? אז ככה הייתי בדיוק. ואז העמוד עלה.....! והם שיחקו עם הכלב בפריזבי." קוספליי השבוע? לירון וענן בתור פימן מאן וגוטרמן בוי תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? יותר מדי עבודות להגיש למכללה.... למה מצפה בשבוע הבא? לצילומים, הגשות, ועוד ברגידה! אדם שעשה לך את השבוע? שרון. אני צריכה להתחיל להקליט שיחות איתה. תמונה?

S.Riddle

New member
רייייייייייייייין גחכמדכדלכדג *מנזבלדת*

ואני דווקא חושבת שהסיפור עם הציפור שמדברת ספרדית היה יותר מצחיק. (אולי בגלל שכשאני קראתי את זה כבר חטפתי אונד אז כששרון סיפרה את זה כבר הייתי מוכנה...........)

CibiHeart92

New member
כן אבל אותו אני לא זוכרת בעל"פ

אבקש משרון שידור חוזר בסופ"ש, הפעם רושמים את זה! ורין פשוט מקסים מדי, אני לא יכולה....

SunsRequiem

New member
Meow

משהו טוב שקרה השבוע? הגנ"ש הסתיים משהו רע שקרה השבוע? Forever Alone שיר השבוע: Mambo De Chocobo סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אוונגליון ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? יער נורווגי בילוי השבוע? שמירות התחדשות השבוע? מדי ב' וכמה חבורות ציטוט השבוע? "החתול הזה לא עוזב אותי, מאז שהוא נכנס לבוטקה." "מה ציפית? שזה יהיה חתול פלסטיני? זה חתול מתנחל!" תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? חזרתי לתפור, אם כי לא הרבה, ופרופסים למה מצפה בשבוע הבא? דרגה!!! אדם שעשה לך את השבוע? ברק תמונה? תמונת התקדמות אקראית של אחד מקוספליי הקיץ שלי.

akirekaeru

New member
כן,

הוא הרבה יותר מדי "רגיל". זה הראשון שלו שקראתי. ממליצה על "קפקא על החוף", או "קורות הציפור המכנית", אם עוד לא קראת. או כל אחד מקבצי הסיפורים הקצרים(אך המשובחים).

rocket

New member
קורות הציפור המכנית ../images/Emo45.gif

את קפקא אני חוששת לקרוא... בגלל כל הסיפור עם החתולים :/

akirekaeru

New member
תזכירי לי..?

אם זה בנוגע לאישה שגידלה המון חתולים, אז נראה לי שזה מוזכר ב"ספוטניק אהובתי".. לא זכור לי משהו אחר. (מצד שני, קראתי אותו לאחרונה לפני יותר משנתיים)

rocket

New member
אני לא קראתי את הספר

אבל הבנתי מאנשים שכן שיש שם הרבה אזכורים להתעללות בחתולים

rocket

New member
אני קצת חוששת לראות אותו

שמעתי בתגובות שהוא לא משהו

innocence

New member
בלשון המעטה.

לא ריאתי, אבל קוטלים אותו על ימין ועל שמאל, ובתכלס, קשה מאוד ליצור סרט שמתבסס על ספר שמתמקד בעיקר בתיאור החיים הלא יותר מדי מלאי אירועים של בחור צעיר והדגש הוא על מחשבות ורגשות.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo203.gif חששתי מזה...

צריך לעשות עיבוד ממש מוצלח בשביל שזה יהיה סרט טוב. נראה לי שאני אלך לראות אותו בכל מקרה.

S.Riddle

New member
למען האמת,

הרבה מהקולנוע היפני הוא בדיוק קולנוע כזה - של תיאורי חיים ופחות או יותר slice of life ללא דרמה מיותרת, וזה עובד להם יפה. מצד שני, אני מבינה שזה בכלל לא סרט יפני - אלא שהוא הופק ע"י חברה זרה - אז לא מפתיע אותי אם הם הצליחו לפספס עם זה לגמרי. הספר הזה מאוד מורכב והסגנון שלו הוא כזה שמאוד קשה להרבה אנשים להתחבר אליו מלכתחילה...

innocence

New member
וגם לנו, בתור לא יפנים,

יותר קשה "לראות את היופי" בסרט כזה. בספרים זה עובד אחרת, ובקולנוע אחרת.

S.Riddle

New member
ממש לא.

יש לי מספיק חברים ״מערביים״ שהם חולי קולנוע יפני ודווקא מתחברים אליו יותר מאשר לקולנוע אחר. לדעתי האישית הקולנוע היפני הוא השני הטוב בעולם (אחרי הקוריאני) - לא צריך לדעת יפנית כדי להתחבר לקולנוע, אלא תפיסה מסוימת. לחלק יש, לחלק לא. כמו שאני לעולם לא אצליח להבין את השפה של מרבית הסרטים ההוליוודיים...

innocence

New member
זה כי הם חולי קולנוע יפני:)

יש הרבה ניואנסים של יפנים בכל תחומי החיים שלנו בתור מערביים יהיה יותר קשה להתחבר אליהם אלא אם כן למדנו או נתקלנו בהם בעבר וחקרנו וכאלו...

למעלה