סיכום הסקר:

וינסנטי

New member
סיכום הסקר:

טוב, מצטער לאכזב, אבל... תיקו! 8 לאבנים המתגלגלות, 8 לחיפושיות... אבל הערה לפני שאנחנו ממשיכים: "נימוק" זה לא "הביטלס טובים אבל אני אוהב יותר את הרולינג סטונס". תנו נימוק כמו שצריך. כולנו חכמים ויודעים לתת סיבה. בבקשה, שלא יהיה משעמם. ובעקבות בקשה של אחד פה, אני יורד נכון לעכשיו מלהקות, ועובר לדו-קרב אחד לאומני סולו, שיודעים קצת לפרוט על מיתרים: הוא החליף 356359 הרכבים לפני שהתייצב על קריירת סולו מעולה, הוא הגיטריסט עם הפוזה הכי חנונית שיש [נו באמת, חליפה ומשקפיים?] הוא כתב את שיר האהבה הטוב ביותר, והוא הבלוזיסט הכי לבן שיש: אריק קלפטון! ולעומתו, הסינדרלה הקלאסית, היישר מרחובות ניו-יורק ללונדון הפסיכדלית, הגיטריסט הכי מסומם שהיה, שמת לפני שהצליח לעשות חצי ממה שהוא יכל: ג'ימי הנדריקס!

yotamn9

New member
ג'ימי

אני לא מת על בלוז, והמוזיקה של הנדריקס הרבה יותר מלהיבה אותי משל קלפטון.

ketas

New member
אריק קלפטון

יש משהו נורא כנה ואמיתי בקול ובנגינה שלו.

ג'ימי הנדריקס

את שניהם אני אוהב, אבל ג'ימי הנדריקס זה פשוט כדורי אסיד מוזיקלים אפשר להכנס לסרטים פסיכודלים ממנו אריק קלפטון טוב, אבל ג'ימי יותר

DOCTOR ROBERT

New member
שימיל'ה שלנו.

אריק קלפטון לא מגיע לו לקרסוליים. למה? כי הנדריקס עשה מהפכה- הוא היה מחלוצי השימוש דיסטורשן, הוא הוביל את המעבר מאסיד רוק לרוק כבד, הוא ניגן עם השיניים, ויותר מכל- היה לו את האיזון המושלם בין טכניקה לרגש. רק להקשיב ל-Machine Gun או ל-All Along The Watchtower ולהשאר עם פה פעור.

Vdrums

New member
הנדריקס כמובן

יותר יצירתי, יותר פלפל, יש לו כריזמה יותר טובה. חיית במה לעומת קלפטון האנמי והמרדים.

הנדריקס

כי הוא יותר אקספיריאנסד. חוץ מזה... הבנאדם מנגן, שובר, מזיין ושורף ת'גיטרה שלו. מי אני שלא אבחר בו.

slallum

New member
ג'ימיה הנדריקס

אין מה לעשות.. קלאפטון חמוד וזה, אבל ג'ימי תותח
, מת על הריפים שלו, על המוזיקה שלו בכלליות, ועל הפיל שלו ;] מה לעשות, קלאפטון לא מלהיב ומקפיץ כמו הנדריקס.

epitaph

New member
אי אפשר ממש לקרא לזה סולו...

פשוט אקורדים שכמו שאמרת, חוזרים על עצמם.

epitaph

New member
יכול להיות...אין לי ממש ידע בתאוריה

יש לך דוגמאות?

oneman2

New member
למשל

הפתיחה של Layla ו...כרגע לא עולים לי עוד שמות. אבל יש כאלה בכמעט כל שירי הפאנק והמטאל (יחי ההבדל הקטן!)

oneman2

New member
זה שני תווים

אמנם כל שילוב של שני תווים ביחד באותו זמן הוא אקורד, ס(ש)מוק און דה ווטר זה ריף וא אקורדים.

למעלה