סיכום הסקר:

בא לך לתת לי דוגמאות, שאני אבין

יותר טוב.

Caraya

New member
נתנו לך כמה

המהלך אקורדים הכי מוכר בעולם ב-Smoke On The Water, הפתיחה של Sweet Child O'Mine. ב-Rock And Roll של לד זפלין יש ריף מזוהה, גם ההתחלה של Final Countdownשל Europe, גם ב-TNT של AC/DC, אם יצא לך לשמוע את החדש של הסטרוקס (או שיש לך את ההרגל המגונה לראות MTV) אז אתה בטח מכיר את הריף ב- Heart in a cage.

Octavarium

New member
למה להסתבך?

ריף זה קטע נגינה שחוזר על עצמו... בדרך כלל משתמשים בזה ברית'ם (קצב... ליווי... איך שבא לך...) לדוגמא קח את הקטע הזה במאסטר אוף פאפטס שחוזר על עצמו גם ברקע של הסולו וגם ברקע לשירה של ג'יימס בבתים... זה ריף

Dead Scene

New member
ג'ימי הנדריקס

כי הוא אחד מאמני הסולו שאני באמת אוהבת כל שיר שהוא אי פעם כתב וכי היה לו סגנון מוזיקלי משלו שאף אחד לא מצליח לחקות.

oneman2

New member
ג'ימי הנדריקס

כי הוא ניגן על סטראט. גם קלפטון. אבל הנדריקס ניגן עליה יותר יפה. (?!)

oneman2

New member
לא נורא

את תמיד יכולה להיות כמו מרגול ולשנות את דעתך באמצע (אני מודה! ראיתי את הפרק הראשון העונה של כוכב נולד, אבל רק בשביל לצחוק על המוטרפים!)

ketas

New member
טוב אז גם אני עם הנדריקס ../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

Liorking

New member
ג'ימי הנדריקס

כל מה שיש לאריק קלפטון יש גם להנדריקס ולג'ימי יש גם יכולת טכנית והמציא יותר בגיטרה. חוץ מזה הוא ניגן גם בגיטרה ימנית (הוא היה שמאלי).

melancholy man

New member
לאו דווקא

וכל הכבוד לכולם שאתם מצליחים לגבש דעה בשאלה הזאת (קלפטון או הנדריקס), באמת כל הכבוד. לי זה נראה בילתי אפשרי. סתם הערת אגב, התנאי היחיד שהציב הנדריקס לחתימת החוזה שהביא אותו לאנגליה ובעצם פרסם אותו בעולם, היה הזכות לפגוש ונגן קצת עם קלפטון, הנדריקס, העריץ את קלפטון (ובצדק) אחרי שהשניים נפגשו זה הפך להדדי. ובקשר לעניין הסמים, רק מזל טהור מנע מקלפטון למות מסמים.

וינסנטי

New member
לא, בכללי..

אבל למה שלא תבחר? הבחירה שלך מסקרנת אותי... ואם כבר, מה היית בוחר בקרבות הקודמים? [זפלין-פרפל, ביטלס-סטונס]

למעלה