סיכום הסקר:

melancholy man

New member
האמת?

שני מהקרבות נראים לי בילתי ניתנים להכרעה (הסטונס-ביטלס, הנדריקס קלפטון), בשני המקרים זה כמו לבחור מי אתה אוהב יותר את אבא או את אמא, הסטונס והביטלס, הם ההרכבים החשובים ביותר, המשפיעים ביותר, יש שיגדו הפוריים ביותר ויש גם שיגדו הטובים ביותר (ולא בלי מידה של צדק) בתולדות הרוק, לבחור בינהם, עם כל ההבדלים בין שני ההרכבים זה פשוט בילתי, אני לא בטוח שחברי הלהקות עצמם היו מצליחים לבחור. להנדריקס, הייתה קרירה מאוד קצרה של שנה וחצי שנתיים, אבל מאוד משפיעה וחשובה (וכמובן טובה), הוא הצליח להפוך לסמל והשפיע על המון מוסיקאים שבאו אחריו (לא רק גיטריסטים), קלפטון, בתקופת השיא שלו, שהייתה קצת יותר ארוכה (65 עד 71) הצליח גם הוא להפיע על המון מוסיקאים (בינהם הנדריקס), ליצור ולהיות שותף ליצרה של המון שירים ולא מעט אלבומים מהטובים ביותר שיצאו בעולם הרוק, העובדה שהוא ממשיך ליצור ולהופיע עד היום ולעיתים אפילו לעשות משהו טוב, אולי נותן יתרון קטן בנקודות, אבל אני לא בטוח שזה משנה. בקשר לDP מול לד זפ, אני מת על הסגולים, יש להם לפחות 5 אלבומים שהם מאהובים עלי, אבל אי אפשר להשוות את האימפקט שהיה להופעת לד זפלין על עולם הרוק לעומת זה של דיפ פרפל, אומנם דיפ פרפל המשיכו להופיע הרבה אחרי תקופת השיא שלהם והם מתקרבים לסגור 40 שנות קרירה (בהרכב כזה או אחר) אבל במקרה שלהם, זה לא ממש מוסיף, אז בקרב הזה, איכשהו הייתי יכול לתת את רולי לזפלין.

למעלה