YossihNew
Well-known member
הספד לוויקטור קוויניונס- 10 באפריל, 2006:
- ויקטור קוויניונס, הבעלים השנוי במחלוקת של IWA בפורטו ריקו, ואולי הזר היחיד שניהל כמה ארגונים שונים ביפן בשנות ה-90, נמצא מת במיטתו בביתו. בן 46 היה במותו. קוויניונס, שהיה קרוב לגורילה מונסון כי התחברו בתחילת שנות ה-70 בפורטו ריקו, ואמרו שהוא הבן שלו- הוא וחבריו הכחישו את הסיפור וקוויניונס תמיד טען שמונסון התייחס אליו כמו אל בן והיה סנדקו הדתי- היה בתחום מאז שהיה מתבגר וקפיטול ספורטס נפתחו. חוץ מזה שהיה בעלים של ה-IWA, הוא היה בעלים חלקי של WWC המון שנים, וגם היה מעורב מאוד בארגונים ביפן כמו FMW, וגם W*ING ו-IWA יפן, ועבד המון גם לטובת ה-WWF, שם ניהל את התחום הלטיני ואת מחלקת סופראסטרוס, CMLL ו-AAA. קוויניונס למד את המקצוע ממונסון, והייתה לו גישה מיושנת בעסקים של חבר מול אויב. במלחמות בפורטו ריקו, הוא האמין שמי שעובד ב-WWC לא יעבוד אצלו, כמו WCW וה-WWF, ורוב הארגונים שנלחמו. הוא התרכך לאחרונה, והשתמש במתאבקי TNA כשג'ף ג'ארט ודאטץ' מאנטל עבדו עבור המתחרים, ואפילו שג'ארט עבד ב-WWC, הוא ניסה ונכשל להביא את ריקי בנדרס ל-TNA כחבר ב-LAX. הוא גם חשב במונחים של דולרים וסנטים. מונסון האמין שאם אתה בעסקים לכל מטרה פרט לרווח כספי, אתה לא במקום הנכון. קוויניונס, כמו מונסון, כשדיבר, הדגיש אנגלים, איכות קרבות ואישיות באופן פחות מההוצאות וההכנסות, וכל העסקאות.
- כרגע, ההערכה המשטרתית, לפני הטוקסולוגיה, אומרת שקוויניונס מת משילוב של סומס ואלכוהול, ונחנק למוות בשנתו. הוא היה שתיין כבד, אבל אלו שהיו קרובים אליו אמרו שהפסיק לשתות לאחרונה ולא היה בהמון האוס שואוז. הוא היה במופע הגדול בשבוע שעבר, ושתה, אבל סאביו ווגה, שעבד איתו מאז שהארגון הוקם, לא שתה יותר ממה שציפו. לא ידוע מה עתיד הארגון, IWA מפסידים כסף המון זמן, וקוויניונס המשיך איתם כי נכנס לתחום יבוא ויצוא עם שותף עסקי מקולומביה והרוויח הרבה ונכון לעכשיו, הוא כיסה את ההפסדים. קוויניונס שלט ברוב הארגון, ומימן את רוב ההפסדים. וגה ומיגל פרז גם מנהלים. וגה בלי הרבה כסף, אבל פרז די מבוסס בגלל משפחתו. המניות של קוויניונס בארגון יעברו לאחיו, שלא מנוסה בתחום וכנראה ירכשו ממנו את החוזה. גם אומרים שאולי יקבלו מימון מבחוץ כדי לשמור על הארגון. חלק מבעיות השתייה של קוויניונס היו בגלל לחצים. קוויניונס התעצבן שבניהול IWA, הוא הרוויח כסף כדי שכל העובדים והמתאבקים, לפעמים יותר מארבעים, יוכלו להאכיל את המשפחות שלהם. היאבקות היא עסק לא צפוי, אז אפילו כשהארגון היה לוהט, כמו לפני כמה שנים, הוא שתה כדי להתמודד עם הלחץ. בשנים האחרונות, כשהעסקים החמירו, הלחץ והשתייה הידרדרו. הוא אמר שהארגון הפסיד כסף רוב השבועות, אבל הרעיון היה שמופע גדול בסופ"ש כל חודש-חודשיים עם מתאבקים מבחוץ וכרטיסים יקרים ירוויח כסף שימחק את ההפסדים השבועיים.
- העובדה שהעסקים שלו היו עם קולומביה גרמה להרמת גבות במותו, ושותפו העסקי מקולומביה גר איתו בזמן מותו. לפני כמה חודשים, הוא מכר את ביתו ב-750,000 דולר ועבר למקום חדש. קוויניונס השתמש בהיאבקות כמקפצה, ושידר קלטות ברשת שם בתקווה שינצל את המדינה בה לא היו מופעי היאבקות גדולים במשך 20 שנה, ויוכל לערוך מופעים באצטדיונים גדולים שם מאוחר יותר באותה השנה. בגלל שזאת קולומביה, זה גרם לחשד שאולי רצחו אותו, אבל המשטרה אמרה שאין סימן מוזר. הוא לא ידע אם להמשיך עם הארגון, בין הלחץ וההפסדים, אבל לפי חבר, הוא הגיע להסכם סודי עם עבדאללה הקצב, הכוכב הזר הכי מפורסם באי, שיגיע. הוא קיווה שזה יעזור לעסקים, וקיווה שקונה יבוא ויציל את הארגון. אבל הוא היה המון זמן בתחום וידע שהעסקים יתרוממו לבסוף. הוא גם רצה לנסות לארגן פגישה עם וינס מקמהן כדי להשיג כמה שמות גדולים שיעזרו לו להכניס מספיק כסף כדי לפצות על השבועות הרעים. על פניו, זה לא היה סביר, אבל בעבר הייתה לקוויניונס מערכת יחסים קרובה עם ה-WWF, כנשיא WWF לטינו בסוף שנות ה-90 כשטיפל בהקלטות סופראסטרוס ליוניביז'ן והעסקים עם הארגונים הגדולים במקסיקו. ולתקופה מסוימת, IWA פורטו ריקו נחשבה לטריטוריה התפתחותית של ה-WWF, והארגון שלח לשם מתאבקים כדי לעזור לו במאבק מול WWC של ויקטור ג'וביקה וקרלוס קולון. המון מתאבקים התלוננו על ההגעה לפורטו ריקו, ואמרו שהחוויה לא הייתה טובה, וה-WWF שלחו פחות ופחות ולבסוף הפסיקו. תביעה שהוגשה מצד טייגר עלי סינג נגד ה-WWF כי חטף פציעה גומרת קריירה ממכת כיסא, גרמה לכך ש-IWA פורטו ריקו הפסיקה להיות טריטוריית פיתוח. הייתה מחלוקת ב-2004 עם ריק פלייר, בגלל שה-IWA השתמשו בדייוויד פלייר כמה חודשים כטובה ובנו לאנגל שיוביל לריק שיגיע וינקום כשותף של בנו. פלייר הגיע הביתה ונמאס לו מפורטו ריקו בגלל התנאים שם. ריק זעם כי לפני שהגיע הביתה, הוא קיבל תפרים בבית החולים ממכת כיסא, וקוויניונס לא שילם על זה. קוויניונס כעס כי הביא את דייוויד לכמה חודשים וחשב שזה יוביל להופעה של ריק במופע גדול וריק סירב להתאבק. זה הוביל לעימות בין פלייר וקוויניונס בניו ייר'ס רבולושן מאחורי הקלעים בסן חואן, ופלייר דרש שקוויניונס ישלם לדייוויד את הכסף על בית החולים וזה נהיה אלים. ה-WWE התנצלו עבור פלייר כשקוויניונס התלונן. לאחרונה ה-WWE יותר ניטרליים, בעיקר כי קרליטו הפך לכוכב גדול, והם עצמם ערכו כמה האוס שואוז בסן חואן.
- קוויניונס היה הומוסקסואל, ובהיאבקות זה מוביל לשמועות כשמתאבק צעיר, בעיקר כזה שנראה טוב, מקבל פוש. קוויניונס אהב את ג'ים בארנט שהצליח כל כך בהובלת ארגונים, והתמודדות עם הלחץ של היותו הומו. שנים לפני שבארנט מת, קוויניונס התקשר אליו ואמר לו שהוא העריץ את כל מה שהשיג בהיאבקות, אפילו עם הסטיגמות והדעות הקדומות שהיו נגדו במעגלים רבים. אבל היו יותר שמועות על קוויניונס מעל בארנט, כולל רבות שהגיעו לתוכניות טלוויזיה מקומיות על מתאבקים שהיו להם רומנים איתו וקיבלו ממנו מתנות. הומיסייד פעם אמר שהלך ל-IWA לסיבוב הופעות וקוויניונס התחיל איתו ולכן הוא נגח בו, וקוויניונס לא התייחס לזה. זאת לא הייתה טענה בודדת, אפילו אלו שחיבבו אותו, והיו לו המון חברים, אמרו שהיאבקות אפשרה לו לפגוש אנשים. ועדיין הוא היה החבר הכי קרוב של ברוזר ברודי והיועץ הכי חשוב שלו בפורטו ריקו, ובשנות ה-90, הפך לחבר קרוב לטרי פאנק, ועשה לו בוקינג לכמה אירועים גדולים ביפן, כך שפאנק קיבל קריירה שנייה כאגדת ההארדקור.





