שהם
סוף עונה 2 - כמו שאלה אמרה איזי ודני היה הרבה יותר יפה מאיזי ואלכס.
דני פשוט צ'ארמינג והיה כיף לראות אותו תמיד מנסה להתחיל עם איזי עד שהיא נכנעה
הרגעים שלהם לפני שהוא התדרדר שהם היו יושבים ומשחקים ואוכלים ושאר השטויות שהם היו עושים היו ממש מקסימים
אני בחיים לא אשכח שכשראיתי את הפרק האחרון בניתוח של דני ישבתי מול המחשב ובכיתי עם איזי עד שהראו שהלב פועל והרגע הזה שהוא מת היה כ"כ עצוב
וזה היה עוד יותר עצוב שזה קרה אחרי משהו משמח כמו מרדר
(ועוד עם צ'ייסינג קארס ברקע!)
אם תשימי לב לסצנה האחרונה תראי שכולם לבושים שם בשחור ורק איזי לבושה עם צבע
דני
אוף. דני
עונה 3 -
הפרק עם הפלאשבקים היה מעולה, אהבתי את הפלאשבקים של כולם, אהבתי את הסוף שדרק בא למרדית' ואמר לה שהוא אוהב אותה
(למה היא לא קפצה עליו?!
)
התחרות של דרק ןפין הייתה ממש משעשעת "דמאט איי וונט טו פיל לייק הא פריקינג ליידי!"
מרדית' על מורפיום היה פרק מעולה, לא הפסקתי לצחוק בו! טוב הפסקתי קצת כשדרק וויתר עליה
הפרק עם הקמפינג היה חמוד, אבל כל הפרק הייתי במצב של "נו כבר! תחזור אליה! נוווו היא עזבה את פין אתה התגרשת! יאללה!" דרק קצת עיצבן אותי בפרקים לפני, אבל זה היה מובן
מר-דר ברייט אנד שייני! "טוידיי איז ד'ה דיי וון דארק אנד טוויסטי מרדית' דיאפירס פוראבר אנד ברייט אנד שייני מרדית' טייקס הר פלייס"
הפרקים של סיקס דייס היו ממש עצובים
לא צפיתי בכלל שאבא שלו ימות וזה בא בהפתעה
השיחה של גורג' עם כריסטינה בסוף הייתה ממש יפה
לצערי, אני חושבת שמפה הדמות של ג'ורג' התחילה להתדרדר (אני עדיין אוהבת את ג'ורג'י!
) וזה קרה עם החתונה עם קאלי ואח"כ כל מה שהיה עם איזי
הפרק עם אליס צלולה היה ממש יפה, בדיוק נזכרתי בו אתמול. היא דמות מעולה וחבל שלא יצא לנו לראות ממנה עוד
הטרילוגיה - טוב אני חייבת לציין שבפעם הראשונה שראיתי את זה הייתי בהלם! אם אחרי 2X25 הייתי בשוק כמה דקות אחרי פה הייתי בשוק עד שנגמרה הטרילוגיה
הסצנה האחרונה בראשון באה לי כ"כ בהפתעה וישר אחרי זה רצתי לראות את הפרומו לפרק הבא, שגרם לי להיות עוד יותר בשוק
אני באמת חשבתי שמרדית' הולכת למות
ראיתי את הסצנה שהיא נפלה למים בריפיט עד שעבר שבוע והגיע הפרק השני בטרילוגיה
ההתחלה של הפרק השני הייתה לי נוראית "איי האב סו מאץ' מור טו סיי באט איימ דיסאפירינג"
הרגע הזה שדרק הוציא את המרדית' מהמים היה פשוט עצוב, הוא היה כ"כ מסכן וחסר אונים
הפרק השלישי עם האפטרלייף יש לי רגשות מעורבים כלפיו, מצד אחד זה היה נחמד לראות את הדמויות האהובות שמתו, מצד שני לא יודעת... כל צפייה יש לי דעה שונה על הפרק
אחרי הטרילוגיה הרמה של אנטומיה ירדה, לדעתי, ועד עכשיו הם לא הצליחו לחזור לעונות האלה, אבל יש פרקים מפתיעים לטובה
איזי וג'רוג' - הדבר הכי נוראי שיכלו לעשות! עד עכשיו לא סלחתי לשונדה על זה. הם היו כמו אחים, זה שפוט לא מתחבר ביחד
אלכס ואדיסון - אני מודה שלא אהבתי וזה סתם היה מיותר לדעתי. בכלל רציתי את אדיסון עם מארק בשלב הזה
מרפאה פרטית - זה היה הפרק פיילוט של הסדרה, ממש התבאסתי שאדיסון עוזבת ושהיא תהיה בסדרה נפרדת. ד"א יש בהמשך פרקים שהם קרוסאוברים(אם את רואה אז תבדקי מה שודר קודם כי היה פעם קרוסאובר שקודם ראיתי מרפאה ואח"כ אנטומיה וזה היה הפוך!
)
הפרק האחרון - כאב לי על כריסטינה
לא אהבתי אותה עם ברק, אבל לא ידעתי בכלל שהשחקן עוזב
במבט לאחור מזל שהוא עזב אותה והם לא התחתנו
לא שמה שיש לה עכשיו יותר טוב
מבחינת מרדית' ודרק בסוף זה דיי עיצבן אותי, אבל אחרי תקופת הפרק של הברייט אנד שייני כל מה שקרה עם אמא של מרדית', הטבעיה, סוזן... היא קצת נכנסה חזק למוד דארק אנד טוויסטי שלה ודרק לא יכל לעזור לה. למעשה אם הם היו נשארים ככה ביחד לדעתי הוא היה מתחרפן עוד יותר מזה שהוא לא יכול לעזור לה והיא הייתה מתרחקת עוד יותר
התחלת כבר את עונה 4? היא חמודה
יש לקסי!