סיימתי את עונה 3!

shirush3

New member
יש אנשים שמחליטים להתחתן אחרי פחות זמן

כמו שאמרתי בהודעה אחרת, איזי היא דמות שלוקחת ללב את החולים שלה
וה3-4 חודשים ביחד עם הזמן שהם בילו ביחד(וזה היה לא מעט) גרמו לה להתאהב בו. זה קרה מהר, נכון, אבל זה איזי.
אם זה היה קורה לדמות אחרת זה היה לי הזוי, אבל עם איזי זה הגיוני

shoham95

New member
לא כשהם מכירים

רק בתוך בית החולים כרופאה ומטופל

ולא יודעת, איזי אמנם לוקחת ללב את החולים שלה, אבל לא עד כדי חתונה איתם... זה עדיין נראה לי מופרך.

shirush3

New member
זה הקטע שכן...

היא לוקחת את החולים שלה ללב עד חתונה איתם

היא לגמרי התאהבה בדני והוא בה וזה יכול לקרות. היא הכירה את הצד הצ'ארמר והחולה שלו ובזה היא התאהבה.
להגיד לך שהם היו מצליחים אח"כ? אני בספק
אבל הקשר הזה כמו שהוא בתוך הסדרה עד הרגע שדני מת היה יפה והיה עצוב.
דני הוא הדמות שהכי השפיעה על איזי

יעלי1232

New member
זה נכון שמבין כולם, אם כבר אז איזי. אבל לא.

איזי עבדה מאוד קשה כדי להגיע לאן שהיא נמצאת בו, לימודי רפואה.
היא באה משכונות "סלאמס" ואף אחד לא ציפה שהיא תתקדם בחיים מעבר לללדת ילדים ולהיות בשכונה כמו כל שאר הבחורות. והיא קרעה את עצמה ועשתה וויתורים ענקיים (לא יודעת אם שהם הגיעה לשם, לכן לא מפרטת) כדי להיות רופאה.

אז פתאום מגיע פרינס צ'ארמינג, ובשבילו היא מוכנה להתפטר מהעבודה ולהתחתן? סירייסלי?
הוויתור הקודם שלה היה הרבה יותר חזק וקשה, והיא וויתרה כדי להיות רופאה, כדי להציל אנשים. אז ככה לוותר על זה- זה היה נראה לי כל כך לא איזי.

shirush3

New member
טוב, לא חשבתי על זה מהנקודה הזאת

זה נכון מה שאת אומרת, אבל אהבה יכולה לגרום לך לעשות דברים הרבה יותר מטומטמים

יעלי1232

New member
לשהם

היא וויתרה על הבת שלה .

אני לא חושבת שיכול להיות משהו יותר חזק מזה. היא וויתרה על הבת שלה כדי שהיא תוכל לבנות חיים אחרים, להיות רופאה.
אז אהבה, כן, היא יכולה לגרום לך לעשות דברים מטומטמים.. אבל איזי לא מטומטמת. ולכן זה היה פשוט לא מתאים.

shirush3

New member
שהם

היא וויתרה על הבת שלה בשביל שלבת שלה יהיו חיים טובים, כי היא בגיל צעיר לא יכלה לגדל אותה ולתת לה את כל מה שהיא צריכה.
אני זוכרת את הפרק עם הבת שלה במעורפל.

בכל מקרה בגדר הסדרה אני כן אהבתי את המערכת יחסים שלהם והקטעים שלהם כן הרגישו לי נכונים(אולי חוץ מהקטע שהיא העיפה את אלכס לעזאזל בשניה שדני חזר)
גם בקטעים בעתיד שהראו את דני, זה הרגיש נכון ועצוב. |מתעלמת מההתחלה של עונה 5|
ואולי בתמונה הגדולה זה לא מתאים לאיזי, אבל ספציפית בחלק הזה של העונה אני חושבת שזה כן

shoham95

New member
חיכיתי שהוא ימות

כי רציתי שהקו הזה ייגמר, ותיארתי לעצמי שמוות שלו זה הדרך לסיים עם זה.

כן, החברות של החבורה הזאת מקסימה אותי, הם כאלה חמודים. ואלכס היה ממש מתוק כשהוא הרים את איזי

מרדר
לגמרי ממיסים! ראיתי עכשיו את פרק 4 בעונה 4 והוא אמר לה שהוא רוצה להתחתן איתה ולהזדקן איתה ודי אתה יכול להיות יותר דרימי מזה?

shirush3

New member
שהם

סוף עונה 2 - כמו שאלה אמרה איזי ודני היה הרבה יותר יפה מאיזי ואלכס.
דני פשוט צ'ארמינג והיה כיף לראות אותו תמיד מנסה להתחיל עם איזי עד שהיא נכנעה

הרגעים שלהם לפני שהוא התדרדר שהם היו יושבים ומשחקים ואוכלים ושאר השטויות שהם היו עושים היו ממש מקסימים
אני בחיים לא אשכח שכשראיתי את הפרק האחרון בניתוח של דני ישבתי מול המחשב ובכיתי עם איזי עד שהראו שהלב פועל והרגע הזה שהוא מת היה כ"כ עצוב

וזה היה עוד יותר עצוב שזה קרה אחרי משהו משמח כמו מרדר
(ועוד עם צ'ייסינג קארס ברקע!)
אם תשימי לב לסצנה האחרונה תראי שכולם לבושים שם בשחור ורק איזי לבושה עם צבע

דני
אוף. דני

עונה 3 -
הפרק עם הפלאשבקים היה מעולה, אהבתי את הפלאשבקים של כולם, אהבתי את הסוף שדרק בא למרדית' ואמר לה שהוא אוהב אותה
(למה היא לא קפצה עליו?!
)
התחרות של דרק ןפין הייתה ממש משעשעת "דמאט איי וונט טו פיל לייק הא פריקינג ליידי!"

מרדית' על מורפיום היה פרק מעולה, לא הפסקתי לצחוק בו! טוב הפסקתי קצת כשדרק וויתר עליה

הפרק עם הקמפינג היה חמוד, אבל כל הפרק הייתי במצב של "נו כבר! תחזור אליה! נוווו היא עזבה את פין אתה התגרשת! יאללה!" דרק קצת עיצבן אותי בפרקים לפני, אבל זה היה מובן

מר-דר ברייט אנד שייני! "טוידיי איז ד'ה דיי וון דארק אנד טוויסטי מרדית' דיאפירס פוראבר אנד ברייט אנד שייני מרדית' טייקס הר פלייס"

הפרקים של סיקס דייס היו ממש עצובים
לא צפיתי בכלל שאבא שלו ימות וזה בא בהפתעה
השיחה של גורג' עם כריסטינה בסוף הייתה ממש יפה
לצערי, אני חושבת שמפה הדמות של ג'ורג' התחילה להתדרדר (אני עדיין אוהבת את ג'ורג'י!
) וזה קרה עם החתונה עם קאלי ואח"כ כל מה שהיה עם איזי

הפרק עם אליס צלולה היה ממש יפה, בדיוק נזכרתי בו אתמול. היא דמות מעולה וחבל שלא יצא לנו לראות ממנה עוד

הטרילוגיה - טוב אני חייבת לציין שבפעם הראשונה שראיתי את זה הייתי בהלם! אם אחרי 2X25 הייתי בשוק כמה דקות אחרי פה הייתי בשוק עד שנגמרה הטרילוגיה

הסצנה האחרונה בראשון באה לי כ"כ בהפתעה וישר אחרי זה רצתי לראות את הפרומו לפרק הבא, שגרם לי להיות עוד יותר בשוק
אני באמת חשבתי שמרדית' הולכת למות

ראיתי את הסצנה שהיא נפלה למים בריפיט עד שעבר שבוע והגיע הפרק השני בטרילוגיה
ההתחלה של הפרק השני הייתה לי נוראית "איי האב סו מאץ' מור טו סיי באט איימ דיסאפירינג"
הרגע הזה שדרק הוציא את המרדית' מהמים היה פשוט עצוב, הוא היה כ"כ מסכן וחסר אונים

הפרק השלישי עם האפטרלייף יש לי רגשות מעורבים כלפיו, מצד אחד זה היה נחמד לראות את הדמויות האהובות שמתו, מצד שני לא יודעת... כל צפייה יש לי דעה שונה על הפרק

אחרי הטרילוגיה הרמה של אנטומיה ירדה, לדעתי, ועד עכשיו הם לא הצליחו לחזור לעונות האלה, אבל יש פרקים מפתיעים לטובה

איזי וג'רוג' - הדבר הכי נוראי שיכלו לעשות! עד עכשיו לא סלחתי לשונדה על זה. הם היו כמו אחים, זה שפוט לא מתחבר ביחד

אלכס ואדיסון - אני מודה שלא אהבתי וזה סתם היה מיותר לדעתי. בכלל רציתי את אדיסון עם מארק בשלב הזה

מרפאה פרטית - זה היה הפרק פיילוט של הסדרה, ממש התבאסתי שאדיסון עוזבת ושהיא תהיה בסדרה נפרדת. ד"א יש בהמשך פרקים שהם קרוסאוברים(אם את רואה אז תבדקי מה שודר קודם כי היה פעם קרוסאובר שקודם ראיתי מרפאה ואח"כ אנטומיה וזה היה הפוך!
)
הפרק האחרון - כאב לי על כריסטינה
לא אהבתי אותה עם ברק, אבל לא ידעתי בכלל שהשחקן עוזב
במבט לאחור מזל שהוא עזב אותה והם לא התחתנו
לא שמה שיש לה עכשיו יותר טוב

מבחינת מרדית' ודרק בסוף זה דיי עיצבן אותי, אבל אחרי תקופת הפרק של הברייט אנד שייני כל מה שקרה עם אמא של מרדית', הטבעיה, סוזן... היא קצת נכנסה חזק למוד דארק אנד טוויסטי שלה ודרק לא יכל לעזור לה. למעשה אם הם היו נשארים ככה ביחד לדעתי הוא היה מתחרפן עוד יותר מזה שהוא לא יכול לעזור לה והיא הייתה מתרחקת עוד יותר

התחלת כבר את עונה 4? היא חמודה

יש לקסי!

shoham95

New member
איי האב סו מאצ' מור טו סיי

זה כמו איי קוד דו סו מאצ' מור

(אני יודעת שזה לא קשור אבל זה חזק ממני
)

אלכס ואדיסון היה בעיקר משעשע. בהתחלה הייתי ממש נגד, עד שזה פתאום היה נראה ממש חמוד
ואדיסון ממש הצחיקה אותי בכל הסיפור הזה

כן, התחלתי, ראיתי כבר ארבעה פרקים
רציתי לראות עכשיו את פרק 5 אבל אז ראיתי שבפריבייסלי מראים את אווה/רבקה/תמותי (אימצתי
) והחלטתי שלא עכשיו, אין לי כוח אליה

אניוואי העונה התחילה ממש טוב, אני ממש נהנית, והיא כזאת קלילה וכיפית בינתיים

בינתיים לקסי ממש חמודה, היא קצת מזכירה לי את איזי של עונות 1-2.

shirush3

New member
אע

באמת לקסי מזכירה לך אותה?
אני לא ממש מצליחה למצוא את הדימיון

ואיכ אווה

shoham95

New member
כן

יש בה איזשהי התלהבות ושמחה שמזכירה לי את איזי של ההתחלה (איזי הזאת נעלמה כבר מזמן
).

shirush3

New member
אולי כי היא אינטרן חדש?

האמת שכל דמות שקצת מתלהבת בהתחלה מזכירה את איזי

למעלה