שהם
איזו חפירה איכותית
היה לי ממש כיף לקרוא
ותסלחי לי שאני לא אגיב על הכל
דני ואיזי
, כלומר, אני ממש מסכימה איתך ! כן, גם אני בכלל לא אהבתי את דני
, הוא פשוט עצבן אותי, אבל יחד עם זאת, בזכות כך שאני מתה על איזי
, דווקא די חיבבתי אותם ביחד. אני גם חושבת שהכל הלך שם מהר מדי, כולל ההצעת נישואים שלדעתי הגיעה מהר מדי ומוקדם מדי. ומסכן אלכס
, זה לא היה פייר כלפיו.
האמת שאת עונה שנייה ראיתי כשהיא שודרה בפעם הראשונה ביס (הייתי אז בצבא והיה לנו יס בבסיס, אז יצא לי לראות), אז הפעם לא הייתי באיזה מתח או משהו כי ידעתי מה יקרה.
מה שכן, אני מודה שרציתי כמעט להרביץ לאיזי על כל מה שהיא עשתה- על ניתוק הכבל וכו'. היא פעלה כ"כ בחוסר חכמה, והיה לי ממש קשה לקבל את ההתנהגות שלה בפרקים האלה.
מצד שני, כמובן שלבי היה איתה כשדני מת, והיה לי עצוב בשבילה
.
אין דבר כזה לאהוב את אדיסון למרות הכל
, יש לאהוב את אדיסון המושלמת והמהממת והמדהימה
, נקודה
.
מרדית ודרק ממש אחלה בעונה הזאת
ויש להם בהחלט קטעים מקסימים ביחד (ולבד).תזכרי שלמעשה אדיסון היא זאת שבגדה ראשונה בדרק...
פין כזה חמוד(והיי, רק עכשיו שמתי לב לשם שלו
).
אדיסון מהממת ! (מה, כבר אמרתי את זה?
).
גם מארק מדהים
, אני מתה עליו
, ואני מאמינה שגם לך זה יקרה בקרוב... ואם לא אז הבעיה היא אצלך
!
הסיפור של ברק והיריות היא כזה מעצבן. פשוט לא עושים דברים כאלה ולא ממשיכים לנתח כאילו הכל בסדר, זה לא לגיטימי ולא מוסרי ולא שום דבר
הפרק הראשון של עונה 3- מעולה
, ומרדית על מורפיום זה קורע ברמות
, צריך עוד פרקים כאלה
מסכימה לגבי מה שכתבת על הפרקים
.
ג'ורג'- כן, אף פעם לא אהבתי אותו,והוא ואיזי זה ביג נו, ונוראי ופשוט מיותר, והרס כ"כ הרבה בחברות היפה שהייתה ביניהם. (ארורה את שונדה
). גם קאלי וג'ורג' היו מיותרים ביחד בעיני. כמו שפעם כתבתי פה, היא פשוט יותר מדי גדולה בשבילו, תרתי משמע. ואגב, אני אוהבת את קאלי
, לרוב.
גולת הכותרת- פרקי הטביעה- מעולים ואדירים
. כמובן שברור לגמרי שמרדית תחיה, אבל זה לא מוריד לרגע מהמתח והעצבים שנלוו לצפייה בפרקים האלה.אני זוכרת שישבתי וממש חיכיתי לרגע שהיא תתעורר. והמוות של אמא שלה
אווה/רבקה/תמותי
8-
הסוף של פרק 23
. אהבתי גם את סוזן ואת ההשתדלות שלה לנסות ולתמוך במרדית ולהוות לה מין אמא חלופית, והיה לי עצוב כשהיא מתה
לקסי מדהימה
, היא בהחלט מהדמויות הכי אהובות עליי בסדרה., וכן זאת היא בבר.