סיימתי את עונה 3!

shoham95

New member

ברור לי שאם דוקטור דיוויד היה אבא שלה היא הייתה יוצאת מושלמת
וטיימלורד. ו- I’d be proud... if you were my dad
טוב זה לא קשור. שהם. להרגע.

אניוואי כן, ברור לי שמר יצאה מתוסבכת גם בגלל אמא שלה שהיא אישה ממש לא קלה, וגם בגלל אבא שלה שעזב אותה בגיל 5... לא פשוט בכלל.

אוי, למה לא זכרתי אותה
משום מה זכרתי שהיא אמרה שהיא מטופלת של אמא שלה או משהו? טוב, לא חשוב

אוי זה ממש ככה! באמת כולם שם חייבים להיות בזוגיות, תמיד! אני מבינה את הרצון ליצור עניין, אבל לא רק זוגיות יוצרת עניין. מה גם שהיא צריכה ללמוד לשים גבולות- כל אחד שם יוצא עם חצי בית חולים
אבל, לא נורא.

shoham95

New member
את לא יודעת?

דיוויד תמיד קשור. להכל. ותמיד מגיעים אליו איכשהו

(
)

ellendili

New member

אה שכחתי להגיב בהודע הקודמת על סאגת היד של ברק שהייתה ממש מיותרת וגמרי הרסה לי את הדמות שלו שעד עכשיו הייתה בסדר
.

סיקס דייס זה הפרק עם הנחירות
דרק
.

אני דווקא לא מסכימה איתך על ג'ורג'. אני ממש אוהבת אותו. הוא נשמה טובה והוא מנתח טוב. ואני אוהבת אותו. אבל כן... הקטע עם איזי זה ממש לא. ממש ממש לא
.

אליס גריי ביצ'. ומסכנה מר'. באמת. לא פלא שהיא יצאה דארק אנד טוויסטי עם התפלץ הזה בתור אמא
.

פרקי המעבורת: פרקים ממש טובים. חוץ מהקטע המטופש של האפטר לייף שממש לא אהבתי. אגב המטופלת שלא הכרת זו הסקראב נירס של אליס גריי?. בכל אופן, זה היה הזוי ומטופש ולא הכרחי לחלוטין. אבל דרק היה מהמם. והסצנה שלו כשהוא יושב במסדרון ומארק בא ומתיישב לידו ורק מניח לו יד על הכתף.. אע. מקסים. ונו היה ברור שהיא לא תמות אבל זה עדיין היה רצף טוב.

אווה/רבקה/תמותי
איכס. איכסאיכסאיכס. פשוט דמות נוראית וקו עלילה נוראי ובע.

קולין מארלו קורע
ותודי את אוהבת אותו רק כי הוא בריטי
בכל אופן הוא היה משעשע וכריסטינה הייתה משעשעת וכל הכבוד על ה"נה" שהוספת
.

ושוב אני לא מסכימה על ג'ורג'. די הוא ממש חמוד. ומסכן ואבא שלו מת והא התחת בווגאס
והוא כולו קלולס כזה, איך אפשר לא לאהוב אותו!

shoham95

New member
דווקא האפטר לייף

בעיניי היה ממש יפה ומעניין.
וברור שדרק היה מהמם, מתי הוא לא? אבל כן, גם כאן

חחחח בפעם הראשונה שקולין הופיע, כשהוא דיבר לראשונה, מה שחשבתי היה "אע המבטא! טוב אני אוהבת אותו"
סתם נו, הוא היה ממש מגניב ומשעשע בלי קשר

כי ג'ורג' מעצבן בעונות האחרונות! בהתחלה הוא היה באמת חמוד ומשעשע והוא ממש הצחיק אותי והוא יצא מלך הרבה פעמים, אבל בשלב מסוים הוא התחיל להיות מעצבן. ומאז זה רק התגבר ואני לא יכולה לסבול אותו

ellendili

New member
טוב לא נורא,

כל עוד את אוהבת את דרק, אנחנו בסדר

(ואואן
)

יעלי1232

New member
אוקי. זה כבר מתחיל להיות משעשע

האישה רק כותבת אואן
והרוחות כאן מתלהמות.

תשמעו. זו צריכה להיות המילה של הפורום. עזבו טיפשונדה, סירייסלי וזה. אם יש מילה שיכולה להעמיד כאן חצי מבנות הפורום על הרגליים, היא כנראה :

אואן

N o R i K o

New member
אותך זה משעשע, אותי זה מפחיד

באמת, הרגשות האימהיים שלי פורצים ואני מנסה לשדל את עצמי לנשום עמוק ולא להתחיל להתלהם... עד אואן שלי!

N o R i K o

New member

חבל שהוא מבזבז את האנרגיות שלו על יצירת רגשות איבה כל כך חזקים כלפי דמות כל כך חמה ואנושית שיש לה כל כך הרבה לתרום לסובבים אותה

MoRoSH11

New member
שהם
איזו חפירה איכותית

היה לי ממש כיף לקרוא
ותסלחי לי שאני לא אגיב על הכל

דני ואיזי
, כלומר, אני ממש מסכימה איתך ! כן, גם אני בכלל לא אהבתי את דני
, הוא פשוט עצבן אותי, אבל יחד עם זאת, בזכות כך שאני מתה על איזי
, דווקא די חיבבתי אותם ביחד. אני גם חושבת שהכל הלך שם מהר מדי, כולל ההצעת נישואים שלדעתי הגיעה מהר מדי ומוקדם מדי. ומסכן אלכס
, זה לא היה פייר כלפיו.
האמת שאת עונה שנייה ראיתי כשהיא שודרה בפעם הראשונה ביס (הייתי אז בצבא והיה לנו יס בבסיס, אז יצא לי לראות), אז הפעם לא הייתי באיזה מתח או משהו כי ידעתי מה יקרה.
מה שכן, אני מודה שרציתי כמעט להרביץ לאיזי על כל מה שהיא עשתה- על ניתוק הכבל וכו'. היא פעלה כ"כ בחוסר חכמה, והיה לי ממש קשה לקבל את ההתנהגות שלה בפרקים האלה.
מצד שני, כמובן שלבי היה איתה כשדני מת, והיה לי עצוב בשבילה
.

אין דבר כזה לאהוב את אדיסון למרות הכל
, יש לאהוב את אדיסון המושלמת והמהממת והמדהימה
, נקודה
.
מרדית ודרק ממש אחלה בעונה הזאת
ויש להם בהחלט קטעים מקסימים ביחד (ולבד).תזכרי שלמעשה אדיסון היא זאת שבגדה ראשונה בדרק...
פין כזה חמוד(והיי, רק עכשיו שמתי לב לשם שלו
).
אדיסון מהממת ! (מה, כבר אמרתי את זה?
).
גם מארק מדהים
, אני מתה עליו
, ואני מאמינה שגם לך זה יקרה בקרוב... ואם לא אז הבעיה היא אצלך
!

הסיפור של ברק והיריות היא כזה מעצבן. פשוט לא עושים דברים כאלה ולא ממשיכים לנתח כאילו הכל בסדר, זה לא לגיטימי ולא מוסרי ולא שום דבר

הפרק הראשון של עונה 3- מעולה
, ומרדית על מורפיום זה קורע ברמות
, צריך עוד פרקים כאלה

מסכימה לגבי מה שכתבת על הפרקים
.

ג'ורג'- כן, אף פעם לא אהבתי אותו,והוא ואיזי זה ביג נו, ונוראי ופשוט מיותר, והרס כ"כ הרבה בחברות היפה שהייתה ביניהם. (ארורה את שונדה
). גם קאלי וג'ורג' היו מיותרים ביחד בעיני. כמו שפעם כתבתי פה, היא פשוט יותר מדי גדולה בשבילו, תרתי משמע. ואגב, אני אוהבת את קאלי
, לרוב.

גולת הכותרת- פרקי הטביעה- מעולים ואדירים
. כמובן שברור לגמרי שמרדית תחיה, אבל זה לא מוריד לרגע מהמתח והעצבים שנלוו לצפייה בפרקים האלה.אני זוכרת שישבתי וממש חיכיתי לרגע שהיא תתעורר. והמוות של אמא שלה

אווה/רבקה/תמותי
8-

הסוף של פרק 23
. אהבתי גם את סוזן ואת ההשתדלות שלה לנסות ולתמוך במרדית ולהוות לה מין אמא חלופית, והיה לי עצוב כשהיא מתה

לקסי מדהימה
, היא בהחלט מהדמויות הכי אהובות עליי בסדרה., וכן זאת היא בבר.

MoRoSH11

New member
ועוד קצת

אדל הייתה בהריון?, אני לא זוכרת את זה

ממש לא אהבתי את ברק וכריסטינה ביחד
, בעיקר כי לא אהבתי בכלל את ברק
ושמחתי שהחתונה התבטלה, למרות שהרגשתי רע בשביל כריסטינה

כריסטינה בלי גבות
, מסכנה
.

ביילי
!

כן אדל הייתה בהריון

לא מוובר כמובן...
ותכף עונה להכל.
איו לו רק היה לי זמן למרתן את העונות הראשונות של האנטומיה,מזל שיש כאן צופות פעם ראשונה-אפשר להגיד שככה אני חוזרת לזה

למעלה