סיימתי את עונה 3!

shoham95

New member
לגבי ג'ורג' וקאלי

מערכת היחסים שלהם פגומה בערך מהרגע הראשון. כבר מההתחלה אפשר לראות שיש שם משהו לא שלם, לא נכון ולא עובד- בעיקר מהצד של ג'ורג'. וזה נמשך לאורך כל התקופה שלהם יחד. זה פשוט לא עובד, וזה ברור כבר מההתחלה.

כן נו, אדל הייתה בהריון, את לא זוכרת?
היא הגיעה לביה"ח, פגשה את אדיסון וסיפרה לה, ואמרה לה להסתיר את זה מריצ'ארד (הוא לא האבא)... ואז הוא ראה אותה והיא ניסתה להתחמק ממנו, נכנסה לשירותים וכמעט מתה.

דווקא ברק חמוד, אבל הם פשוט לא התאימו. אז אני שמחה שזה נגמר. ולא באמת חבל לי על העזיבה של ברק... לא יודעת, אמנם הוא היה חמוד אבל הוא לא באמת חסר לי (התחלתי את העונה הרביעית). אדיסון, לעומת זאת...

MoRoSH11

New member
כי הם פשוט לא מתאימים

עכשיו אני מתחילה להזכר
, זה היה כזה הזוי.

ברק לא חמוד לדעתי, אף פעם לא אהבתי אותו.

מגיבה לכל הודעה

מה?!אני לא אמורה לזכור את כל 3 ההודעות הארוכות!
איזי ודני שוב גם אני איתך ועם מור (אבל נראה לי שבזה מסתכם האנשים שלא אוהבים את הזוג/הבחור) זה נבנה מהר מדי והתבסס על כלו, וכמובן מה שאיזי עשתה היה חוצה גבולות והלוואי ויכולתי לספיילר...

דרק ומרדית והאון-אוף הזה, כן
מי לא רצה שהם כבר יהיו יחד אחרי הפרום (ודרק ואדיסון למרות הניסיון לשקם את הזוגיות זה עלה בתוהו, הם לא הצליחו, ועובדה שהיא רצה למארק בשניה היא יכלה, הפעם היא התאפקה,אבל לא נעשה או לא יכל להיבנות זוגיות טובה של השניים) מצד שני זה סיפק לנו שעשוע התחרות, כריסטינה( "נה" קבלי ח"ח על המאמץ
) ג'ורג' ואלכס מהמרים אם דרק ילך בקפיטריה ואז הוא סוחב את מר' לניתוח מושלם, וההרצאה שלה מחוץ לבית שהם לא מסתכלים עיה ושהיא אינטרן ואין לה זמן להוריד שערות והיא עשתה את זה בשביל הדייטים. האמת פ'ין מותק, הוא בחור מעולה אבל יש כאלה שאוהבות את זה שמורכב יותר

פרק הפלאשבק היה מדהים כיף לראות איך הכל התחיל.
אל תדאגי את עוד תתרגלי למארק, ככה זה. כרגע יש לנו את כל הסיבות לא למות עליו...

בורק וכריסטינה- כל הלשקר על הניתוחים וכמו שביילי שאלה את וובר מה העונש שלהם-כמו שאיזי נענשה גם להם מגיע אבל וובר אמר שהם לא הזיקו לאף אחד, ואין על מה לדווח. האמת שהרגשתי את הלחץ של כריסטינה שמשקרת לכולם ורצה סביב השעון ללמוד ניתוחים מסובכים. ובל נשכח שהוא גם פישל עם המגבת שהוא השאיר אצל החולה, וגם את זה הסתיר, לא יודעת לא נסיך האמת הבחור.

ולדבר בגוף שלישי... צריך לעשות על זה סקר אם יש כאן מישהו שלא דיבר ככה בעקבות הפרק מתישהוא (מה זה רק אני ואלה?!
)

אלכס-איזי. וומן או נערה צעירה, איי לייק יור טייסט, נראה לי שיש סיכוי שבהמשך עוד תהיי בטים הנכון!

MoRoSH11

New member
אני אוהבת את זה שאנחנו מסכימות

ואנחנו נדאג לזה שהיא תהיה בטיים הנכון

ellendili

New member
הו, סופסוף משהו שאנחנו לא מסכימות עליו

אני ממשממשממש אוהבת את דני ואיזי. ז"א... אהבתי...
זה היה אחד מקווי העלילה האהובים עלי. הרבה יותר מאלכס ואיזי.
וזה בכלל לא היה לי מוזר שהוא הציע נישואין כי הוא כולו בקטע של לחיות את הרגע ומי יודע מה יקרה מחר. או בעוד דקה... והוא היה מקיסים ואיזי באמת אהבה אותו והקריבה בשבילו את הקריירה וכן, הייתי לגמרי בצד שלה אפילו שזה לא בסדר וזה לב של מישהו אחר אבל זה פריקנ' 17 שניות! והם היו מדהימים שניהם גם בפרק הזה וגם בכלל ודני הוא אחת הדמויות האהובות עלי וזהו
.

מרדר- טוב פה אני לגמרי איתך
. הסצנה בנשף
. ודווקא לא כ-זה כעסתי שם על דרק כי לא תמיד אפשר לשלוט בלהט הרגע והוא די הלך ואמר לאדיסון שזה נגמר יום למחר. אז בסדר.
ופרק 1 של 3 היה ממש ממיס! הנאום הכי דרימי אבר. אייב בי טין לאב אין יו פוראבר
.
התחרות עם פין הייתה ממש משעשע עם כל הדייטים שהם הורסים אחד לשני

והפרק ביער ממש חמוד! וג'ורג' שמגן על כבודה של קאלי
. ומה את לא אוהבת את הצ'יף? הוא אחת הדמויות האהובות עליי.
ויאיי פרק 8 והאמבטיה
וברייט אנד שייני שלא הולך להם והם עדיין הכי חמודים שיש
.

MoRoSH11

New member
היית ממש בסדר עד עכשיו

אבל דני, סיירסלי?!
אני מאוכזבת

(את עדיין בסדר !|)

MoRoSH11

New member
היית בסדר עד עכשיו

אבל דני, סיירסלי?!

(את עדיין בסדר....)

Cordillia

New member
גם אני בעד דני

דווקא היה אמין ומרגש בעיניי סיפור האהבה הזה.
הרבה יותר מכמה מערכות יחסים ארוכות ורציניות שנפרשו על פני כמה עונות כמו כריסטינה וברק

N o R i K o

New member

אהבתי את ברקסטינה כשהם קרו, אבל הייתי כל כך מחוברת לכריסטינה שבדיוק כמוה הרגשתי שמשהו לא בסדר עד שזה דעך לי ודעך לי ובחתונה כבר שמחתי שזה נגמר XD
ובכלל, איזי ודני היה סיפור כל כך טהור ותמים ויפה ועצם העובדה שהוא הציע לה כל כך מהר בלי שהם בקושי הכירו ושהיא הסכימה מוכיח כמה גדולה הייתה האהבה שלו אליה למרות שהיה להם עוד כל כך הרבה לחוות. הייתי בטוחה שאני אהיה מהמעריצות אלכס\איזי, אבל יצא שאני ממש -לא- אוהבת את השיפ ושדני\איזי לעומת זאת הם כמעט ה-OTP אנטומיה שלי.
בעונה 2 מרדר בכלל לא עניינו אותי. אני דווקא התחברתי אליהם רק כשהם התחילו להיות זוג יותר נורמלי ופחות דארק אנד טוויסטי

ellendili

New member

על איזי-דני-אלכס. וגם על ברקסטינה.

אבל דווקא את מרדר אהבתי יותר בתקופת האון-אוף שלהם. כל הכמיהה הבלתי ממומשת
.
עכשיו הם קצת... בורינג. כמו לצפות בחיים של השכנים ממול... כלום לא קורה להם

shirush3

New member
דני הוא אחת הדמויות

שהיה לי ממש עצוב כשהוא מת
עד עכשיו לא התגברתי על המוות שלו

יעלי1232

New member
מסכימה איתך לגבי דני ואיזי . ומגיבה לך.

קודם כל שוהם- חפירות נהדרות
תמשיכי זה כיף גדול

דני ואיזי גם בעיניי היה מאוד לא אמין. ומהיר מדי. ופשוט לא מתאים לדמות של איזי להסכים בכזו קלות. וכמו שאמרת- הם מכירים מספר מצומצם של שבועות בכותלי בית החולים וזהו.
והקטע עם האל-וואד לא נכון בכל כך הרבה מובנים. שזה היה מאוד מאוד מעצבן.

לא חיכיתי שהוא ימות, לא עד כדי כך. אבל כן, זה קו עלילה מאוד לא אמין ומאוד לא טוב בעיניי.

בכל אופן, כמוך, גם לי היה קשה לראות את איזי ככה. ובכלל- ההיי לייט שלי בפיאנלה הזו היה מר-דר. והגיבוש של החבורה כשכולם באים לעזור לאיזי, ואלכס מרים אותה והכל. זה היה יפה ואני אוהבת את רגעי החברות של כל החבורה הזו.

מר-דר ממיסים בעונות האלו וזה כל כך כיף לראות אותם
זה פשוט ממיס.

shirush3

New member
דווקא ממש התאים לאיזי

היא הייתה מהסוג שממש מתחבר לחולים שלו, אפילו יותר מדיי. לא היה לה את הקו המפריד בינה לבין החולה.
ומעניין אותי עכשיו לבדוק כמה זמן ההיכרות שלהם נמשכה בזמן של הסדרה

shoham95

New member
זה העניין

שאם כל שלוש העונות הראשונות היו שנה, זה בכלל אומר שהתקופה שהם הכירו הייתה ממש קצרה! הוא הגיע בערך בתחילת העונה השנייה, לא? וכשהוא הגיע, הוא היה כמה ימים בביה"ח, התחבר קצת עם איזי אבל לא באופן רציני, ואז השתחרר. אחרי תקופה מסוימת הוא הגיע שוב והיה שם למשך זמן ואז התפתח ביניהם משהו יותר רציני. אבל זה קרה רק... בערך באמצע עונה 2, לא? עכשיו, נניח שעונות 1-2 הן חצי שנה ועונה 3 היא עוד חצי שנה (זה בטח משהו כזה בערך, לא?), זה משאיר להם היכרות של... כמה, שלושה, ארבעה חודשים? זה כלום זמן! מי מציע נישואים אחרי תקופה כל כך קצרה, ועוד כשההיכרות שלהם היא רק בין כותלי בית החולים!
I rest my case

למעלה