סיוטים...

coullette

New member
גם אם היו לי מחלות...הן בטח היו

מתגמדות לנוכח מה שהולך לך על הז*ן..שכבר בטח נפל מרוב זיהומים שנגרמו כתוצאה מדפיקה מרובה של בני זוגך ההומואים.. אז אתה יכול להגיד עלינו מה שאתה רוצה שאנחנו נאצים, מתנחלים,אני יודעת מה אבל האירועים מוכיחים שהרמה של אוהדי הפו*ל יורדת מפעם לפעם ולפי ההתנהגות שלכם כלפי שחקני מכבי ואוהדי מכבי ובכלל מי שלא אוהד הפועל-אתם הנאצים האמיתיים! מכבי לפחות מסיימים משחק בכבוד ולא משתוללים אחרי הפסד (טוב האמת אני יכולה להבין אותכם,אם קבוצה כזאת גרועה כמו הפועל גם אני הייתי מחפשת דרכים להוציא את התסכול שלי...)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חחחחחחחחחחח ../images/Emo16.gif

לזכר קבוצה שמעולם לא הייתה בתחרות אמיתית פעם בשנה מנצחים את מכבי ואז זוכרים את זה כל השנה...... שער 11 שר בכל למענך אתן הכל כי רק אותך אני אוהב עכשיו כולם להסתובב.... או או או או או או או או או או או או או או מכבי מ-ל-ח-מ-ה לובש אדום הוא בן זו*ה אני צהוב בנשמה סלים טועמה מחבל אני שונא את הפועל או או או או או או או או או או או או או או בלילי בן זו*ה

חחחח אהבתי

האירועים מראים שאתם מפחדים מאיתנו , שזה גהנום בשביל השחקנים שלכם .. קבוצה כל כך גרועה ניצחה אותכם 25 הפרש! אז כל כך גרועה חחחח... אין קשר למה שאמרת לזה שאנחנו נאצים , גם אוהדי ריבר פלייט, מילאן , צ'לסי וכ'ו נאצים נכון?? הצהבת עלתה לך לראש , הייתי מציע לך לנעול את עצמך בחדר ולשתוק .

אני משתתף בצערכם......./images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

על השיבע שישבתם לפני חודשיים או משהו כזה, לאחר שמכבי ת"א לקחה את א-ל-י-פ-ו-ת א-י-ר-ו-פ-ה ממש אירוע כשה מבחינתכם....

טרבלסי

New member
גמני מישתתף בצערכם ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שלום לך הפוווועלללללל שלום לך הפווועלללל

BinBaR

New member
וואי, כנסו דקה

קבלו שיר שהמצאתי.. חחח.. ע"פ המנגינה של "פרח נתתי לנורית"- ליובין פגע בשארונס שבר לו את כל הצורה שארונס הלך לבית חולים לא הייתה לו ברירה חודשיים היה הוא צמח אח"כ הלך לשיקום אבל כבר כלום לא יעזור לעולם הוא לא יקום! חחחחחחח... אה כן, ותודה לך הפועל על עונה נפלאה. 2 נצחונות על מכבי זה בהחלט מכובד. תודה על הנחישות וההקרבה. מתן נאור אתה האור!

BinBaR

New member
רגע רגע, המשך לשיר..

איננו בוכה אף פעם איננו ילדון בכיין אז למה פיני, למה זולגות הדמעות מעצמן? חחחחח

coullette

New member
וואו ממש בוגר...

זה מראה על הרמה של אוהדי הפועל

למעלה