סיוטים...

איל1לשם

New member
סיוטים...

אני לא יכול כל הים רצות בראש שלי שלי תמונות מפחידות... אני רואה את באסטון מטביע מעל גרין..... מהלכים יפים של פארקר מתווח שלשות של שארס ועוד פעם שלושים הפרש..... אפילו היום לפני הבגרות במטמטיקה הייתי לחוץ מהמשחק ולא מהבגרות..... בבקשה הפרש קטן שלא נתבזה................

coullette

New member
חהחהחהחה!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

באתי לזרוע לכם מלח על הפצעים ישששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!! שוב ניצחנו אותכם! ועוד במגרש הביתי שלכם!! איזו נקמה מתוקה מדבש!!!! how do you like that? טוב אין מה לעשות- אנחנו פשוט הרבה יותר טובים מכם ואפילו ארז אדלשטיין המאמן שלכם אמר את זה! איייי, ככה זה- אין נגד מכבי. ועכשיו תאכלו חרא. אני מודה לאלוהים שהוא שונא את האדומים תמיד לובש צהוב כחול למכבי אתן הכל אחרייך אני הולך מוכן למות למעניך חושב עלייך כל היום ומי שלא קופץ אדום!

כל יום אני מופתע מחדש מהאנשים שבאים

לכאן כנראה שיש לכם פורום פופולרי..... טריפל על הראש שלכם טהטהטהטהטהטהטה טריפל על הראש שלכם טהטהטהטהטהטהטה טריפל על הראש שלכם טהטהטהטהטהטהטה טריפל על הראש שלכם טהטהטהטהטהטהטה טריפל על הראש שלכם טהטהטהטהטהטהטה

coullette

New member
אני לא באה בגלל שהפורום הזה פופולרי

אני באה כדי לרדת עליהם כשאנחנו מנצחים אותם!
וכדי להזכיר להם שקבוצה מנצחת יש רק אחת!

Nimi Chaplin

New member
(זה נדב) בחנויות ספורט

כמו נייק בארנה בהרצליה אפשר למצוא אבל זה יקר משהו כמו 200 ש"ח

boolbool boy

New member
קוס אמק!!!

מה הולך פה?! שירשור שאלות למצוא חולצה למכבי!? תעוף מפה כבר נדב!?!? מה אתה רוצההה?!?!? מה?! אתה לא מקובל בפורום מכבי???

boolbool boy

New member
כן!, יש לי בעיה אם זה יצהובון אוכל

בתחת! מה אתה חושב לעצמך, לך לפורום מכבי יטמבל.. מה גם אתה לא פופלרי בפורום שם?

תודה לכם אדומים שלי בכדורסל../images/Emo140.gif

אומנם הפסדתם. אבל היתה לכם שנה נפלאה. שנה של נצחון על הצהובים . שנה של הצלחות. בשנה הבאה יהיה יותר טוב ככה אני מקווה מאדומה לנצח נצחים לעולמי עולמים

coullette

New member
שנה של ניצחון על הצהובים???

אפשר לחשוב שניצחתם אותנו במשך כל השנה!! יאללה יאללה להרגיע!

פיני גרשון אלוהים לימד אותי משפט

בואי תמצצי לי
. אוהדי מכבי אני כבר מתחיל לרחם על נדב ההומו הזה דייויד בלאט הוא הפודל של השמן! אז מוות לכם , ותפסיקו להיות מתנחבלים תעופו מפה כבר

coullette

New member
היית מת הא?

ואם כבר מדברים- אז תמותו אתם יא קומוניסטים שמאלנים ערבושים מחבלים תעופו אתם מי צריך אותכם פה בכלל לכו תחיו ברפיח עם החברים שלכם הערבושים המתאבדים

חחח נראה לך הייתי מת

מי יודע באיזה מחלות את חולה ... רק שלא תדביקי אותי... אכן קומוניסטים שמאלנים ערבושים מחבלים... שכחת עוכרי ישראל , קומונאצים , וכ'ו... טוב לי פה למה לעבור לרפיח?? מוות לכם
! ונדב אני לא מוריד פרופיל..

למעלה