יופי!!! ידעתי שתאהב את זה
זה באמת ממש חמוד וגם מקורי, אלק כילד - עדיין לא יצא לי לקרוא סיפור כזה. וזה כל-כך מתאים לו כי האמת היא שגם האלק המבוגר מתנהג לפעמים כמו ילד ככה שכילד ממש הוא באמת יכול לשגע לגמרי את השכל רק שאז אי אפשר להתעצבן עליו זה לא אשמתו. חחחחח... אבל זה היה כל-כך מצחיק. וחלק מהדברים ממש יכולתי לתאר - אלק עומד בפינה כי OC אמרה לו
התמונות שעולות לי במוח חחחחחחח... וג'ושוע כבייביסיטר... פשוט ישבתי ולא הפסקתי לצחוק! והקטע היפה באמת שילדים באמת הם הכי אמיתיים וכנים ואין בזה שום דבר מוזר ולא טיבעי כזה. ככה שלא הייתה פה השתפכות רגשות או יציאות לא שיגרתיות של אלק. אלא העובדה שהוא ילד מרשה לו בעצם להגיד הכל. ועדיין זה לא היה סיפור אהבה דביק או בכלל סיפור אהבה, זה יותר סיפור ידידות. והחלק השני כבר יצא הנה הקישור פשוט לעמוד של הכותבת יש Metamorphosis II אבל החלק השני הוא לא הומור. קראת כבר את Ask Ancle Monty של Baloo קצר וחמוד.
זה באמת ממש חמוד וגם מקורי, אלק כילד - עדיין לא יצא לי לקרוא סיפור כזה. וזה כל-כך מתאים לו כי האמת היא שגם האלק המבוגר מתנהג לפעמים כמו ילד ככה שכילד ממש הוא באמת יכול לשגע לגמרי את השכל רק שאז אי אפשר להתעצבן עליו זה לא אשמתו. חחחחח... אבל זה היה כל-כך מצחיק. וחלק מהדברים ממש יכולתי לתאר - אלק עומד בפינה כי OC אמרה לו