סידרה חדשה

karms20

New member
יופי!!! ידעתי שתאהב את זה

זה באמת ממש חמוד וגם מקורי, אלק כילד - עדיין לא יצא לי לקרוא סיפור כזה. וזה כל-כך מתאים לו כי האמת היא שגם האלק המבוגר מתנהג לפעמים כמו ילד ככה שכילד ממש הוא באמת יכול לשגע לגמרי את השכל רק שאז אי אפשר להתעצבן עליו זה לא אשמתו. חחחחח... אבל זה היה כל-כך מצחיק. וחלק מהדברים ממש יכולתי לתאר - אלק עומד בפינה כי OC אמרה לו
התמונות שעולות לי במוח חחחחחחח... וג'ושוע כבייביסיטר... פשוט ישבתי ולא הפסקתי לצחוק! והקטע היפה באמת שילדים באמת הם הכי אמיתיים וכנים ואין בזה שום דבר מוזר ולא טיבעי כזה. ככה שלא הייתה פה השתפכות רגשות או יציאות לא שיגרתיות של אלק. אלא העובדה שהוא ילד מרשה לו בעצם להגיד הכל. ועדיין זה לא היה סיפור אהבה דביק או בכלל סיפור אהבה, זה יותר סיפור ידידות. והחלק השני כבר יצא הנה הקישור פשוט לעמוד של הכותבת יש Metamorphosis II אבל החלק השני הוא לא הומור. קראת כבר את Ask Ancle Monty של Baloo קצר וחמוד.

כן קראתי את UNCLE MONTY

נשפכתי מצחוק בפעם הראשונה שקראתי אותו. ם התחלתי לקרוא את החלק השני של הסיפור מאתמול... מחכה לעדכונים... קראת כבר את הקרוסאובר עם באפי? כמו כן, עוד המלצה על סיפור חמוד כזה על חברות בין אלק למקס נמצא ב-NWP בפורום ABBY(?) ונקרא To Be Pack. מומלץ.

ברודי

New member
אני בת 17 וחצי../images/Emo3.gif

ואתה צריך להבין שהפאנפיק שקראתי נראה לי היה מגיל 38+ זה היה מזעזע. הקטע הוא שבכלל לא הבנתי למה הם מתכוונים!! עד שקלטתי אני כזה- אווו... העעעעע... איווו!!! חח קצת בהצתה. בכל אופן גם אין לי ממש סבלנות לשבת ולקרוא אבל אני אאמין לך שיש יפים!! האמת אתמול דיפדפתי בכמה ואפילו התחלתי לקרוא אבל היה כבר מאוחר. אולי אני אדפיס פעם כמה ואקרא...

נסי לקרוא ב-NWP

שם יש אזהרה מאוד בולטת על סיפורים בעלי דרוג NC-17, אשר אומר אלימות מוגזמת או תיאור מיני מורחב.

Charmed Gal

New member
או! אני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

לינק!!!!!!!

ברודי

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

נו תגיד שרק רצית שכולם יראו את הלוגו שלך... סתאאאם זה אחלה רעיון ליצירתיים שבינינו אם למישהו בא לשבת ולכתוב סיפור עם עלילות וכאלה. בכייף אני ואלכס נגבה אותו בכל מה שקשור לקידום העניין ונעזור לו ככל האפשר.

baby fey

New member
נזכרתי ברעיון שלי!

למה שלא נפתח אתר בעברית על דארק! זה יכול להיות נחמד... אבל זה פרוייקט

123יעל

New member
אני רציתי לפתוח אתר!!

אבל אין לי זמן... וגם עכשיו שנגמרה הסדרה אז..... אבל באמת בושה שאין אתר בעיברית!!!!!!

123יעל

New member
זה היה מהיר....

יפה!! ממש חמוד!! כל הכבוד, עכשיו צריך להתחיל לכתוב!!!

אני עובד על זה ו...

לא עשיתי ממש הרבה, הצד והלמעלה היה כבר מוכן, רק חיברתי אותם, שיניתי צבע גלגלת והוספתי מן עמוד באמצע.. אולי זה נשמע לכם הרבה אבל כשיודעים הטמל הכל נעשה פשוט בחיים... (וזה שאתה חסר חיים עוזר.. חיחי)

123יעל

New member
חחחח אתה אמרת לא אני....

גם אני יודעת HTML למדנו בבצפר ועשיתי אתר (דיי עלוב אני חייבת לציין) של דארק!!! פשוט אני לא יודעת לעצב, אז לקחתי רקעים מכל מיניי אתרים אחרים של דארק וחיברתי אז זה ניראה טיפי לא קשור.... והיא אפילו עוד לא החזירה לי אותו המורה הזאת.......

ברודי

New member
גם אני...

כאן. התחלה של אתר שלי שמעולם לא סיימתי להתעלם ממיליון הפרסומות סתם העלתי לשרת דפוק. (תלחצו למעלה ואז זה יעבור לעמודים נורמליים)

וואו! ../images/Emo42.gif

העיצוב מהמם! יש לך עוד את הץמונה שעשית ממנה את הלוגו הראשי? זאת תונה אחת או שתיים מחוברות? שיר

רק רגע...

למה הכוונה לעשות סדרה בת? לכתוב רק פרקים או להצטלם? כי נגיד אני.... כבר עשיתי פעם דרה וצילמנו פרקים..והיה ממש ממש צחוקים.... טוב עכשיו כשאני קוראת את עצמי, זה לא הגיוני להצטלם, אז לכתוב פרקים. אז מי יכתוב אותם? דרך אגב רעיון תותח!!!!

123יעל

New member
אני כבר מזמן אמרתי שאני רוצה לעשות

עם משהו אתר.... אבל אף אחד לא התנדב, משהו נידב את ברודי, והיא סירבה!! אין לי בעיה להוסיף חומר וכאלה, וגם יש המון אנשים באתר שבמילה כותבים דברים ארוכים לפורום, אז למה שלא יכתבו גם לאתר, שישמר לתקופה ארוכה ויהיה לנו מה לזכור מהסדרה המדהימה הזו שנגמרה בטרם עת! (זה נשמע כמו טקס זיכרון) ונגיד ברודי ונדב (אתה רואה זכרתי) יעצבו כי אין להם כוח ליותר מזה... וכל אחד יתרום משהו, נוכל להכניס בזה גם פאנפיקים משלנו, כולל את "מלאך בהיר" (חחח מצחיק בעיברית)!! מה דעתכם? אבל זה באמת פרויקט פרויקט!!! אם כן אז רק אחרי שנגמרים החידונים כי זה לוקח לי יותר מידיי זמן....

למעלה