סידרה חדשה

סידרה חדשה

תקשיבו מה עלה לי בראש. אנחנו בפורום ניצור סדרה חדשה (שלא תיגמר לאחר 2 עונות) שיקראו לה: "Light Angel" בכיכובה של ג'סיקה אלבה אבל עכשיו, עם השיער הצבוע החמוד. זה יעסוק בחיים של התאומה שלה, 453 והיא מגלה שבהמשך גם היא מקבלת כל מיני כוחות נוספים, הילד שהיא ילדה עם הבעל שלה יתחיל לקבל כוחות מנטיקוריים והכי טוב- אין וואיט. מי בעד? וברוב הנדיבות, עשיתי תמונה לסדרה -

123יעל

New member
אתה סתם מעוצבן שאף אחד לא אמר לך כל

כלום על היצירה שלך שהראתה בגאווה קודם... אז, WOW איזה יפה!!! כל הכבוד!!! וחחח רעיון משעשע!!

תרגיעו שניכם!

כשקראתי את כל ההודעות שחייבים עונה שלישית וכזה, עלה לי הרעיון שאין סיכוי שימשיכו את הסדרה אבל מה עם סדרת בת? וכדי שיהיה תחומר הכי טוב אנחנו נכתוב מה שאנחנו רוצים ונהפוך את זה לסידרה. לדעתי זה שווה אבל אם זה סתם בשביל שתצחקו על זה אז סבבה אגוזים ופירות יבשים!!!

ברודי

New member
סתם אח שלי

נו מה אתה נעלב... זה פשוט ממש ממש קשה לכתוב לבד פרק. אני לא מכירה הרבה אנשים שישבו על זה. אבל כמו שאמרתי הרעיון הוא אחלה רעיון ואם אנשים יהיו מעוניינים לעשות אותו אז נעשה הכול כדי לקדם את זה!! יהיה מאוד מעניין לראות פרויקט כזה..!! זה בעצם פאנפיקים בעיברית ואני לא מאמינה שיש כאלה בכלל. קדימה אם מישו מעוניין לכתוב. שיציע את עצמו.

karms20

New member
תסתכל בטאגליינס יש שרשור שלם

על אתרי פאנפיקים שווים + סיפורים מומלצים. בא לך לתרגם - בבקשה. אבל תבקש רשות מהכותבות, חובה!!! אל תתרגם ללא אישורם/ן.

123יעל

New member
חחח אל תעלב....

אני וברודי תמיד צוחקות על אנשים...... אבל זה מגניב שנעשה לנו פאנפיקים משלנו... והרעיון שלך ממש מגניב......

ברודי

New member
חלילה וחס..

אם תשוטט בפורום בהודעות קודמות תראה שדנו ברעיון של פאנפיקים בעיברית ואפילו שאלו פעם אם יש ואיפה אפשר להשיג. סתם שתדע אני אישית לא קוראת פאנפיקים מאז טראומת הפאנפיקים הקטנה שלי אבל אם מישו שקורא יתן לך קישור ואתה תהיה מוכן לתרגם. (עם הקרדיט המתאים לכותבים כמובן) אתה תקבל ח"ח עצום ממני!! זה רעיון מאוד יפה.

יותר טוב, אני אבנה אתר על הסידרה הח

החדשה, זה יהיה מן פרוייקט חדש שלי

האם אני רוצה לשאול איזו טראומה?

יש ברשת פאנפיקים ממש מעולים. חלק מהסופרים אפילו כתבו עונה שלישית, ככה שיש כמה עונות "שלישיות" שאת יכולה לקרוא.

ברודי

New member
כתבתי עליה כאן פעם../images/Emo5.gif

זה היה פאנפיק לזינה ובתור אחת שלא יודעת להבדיל בין הסימנים הפאנפיק קצת עודד בוא נאמר את הסאבטקסט בצורה שהפכה אותו להרבה יותר מסאב. וגם היה לזה מסתבר את הסימון של 18+ (לא שאני יודעת מהו) שככה זה לא עשה איתי הרבה חסד. קוראת תמימה שכמוני. לא נכנסת ללימוזינות יותר בחיים שלי
לא שנכנסתי עד עכשיו... אבל נניח ואני אצטרך להיכנס...

ובגלל שנקלעת בטעות ל"סרט פורנו"

את לא קוראת יותר פאנפיקים??? את לא יודעת מה את מפסידה! אם את עדיין קטנה (בת כמה את בכלל?), אז אל תקראי סיפורים עם הסימון R ובטח שלא NC-17. אבל יש מלא פאנפיקים טובים שהם ללא סקס (או שיש גרסה מצונזרת לצעירים). אם תרצי המלצות, תגידי לי... למשל יש פאנפיק מעולה שמשלב בין "באפי" למלאך שחור.

karms20

New member
שוב - תסתכל בקישור הזה

אני וזקן כתבנו על כמה פאנפיקים טובים. זה תלוי מה אתה מחפש, סיפור קצר/ארוך (יש כאלה עם מעל ל-30 פרקים), מתח/דרמה/הומור. סיפור של מקס ואלק או מקס ולוגן? יש כל מיני סוגים. בכל מקרה אני ממליצה על scarlet ו- baloo (זה השם של הכותבות לא של הסיפור) ואחד חדש שקראתי עכשיו Metamorphosis של flidais כל הסיפורים יפים, מצחיקים וכתובים היטב!! סיפורים מומלצים של baloo: Friction ן- Ask Ancle Monty של scarlet - Perfectly Matched (זה ארוך איזה 40 פרקים) Trauma Bite Me הסברים על כולם יש בקישור על הפאנפיקים + גם קישורים לכל אחד מהסיפורים. אבל כדי להגיע לסיפורים שהמלצנו בקישור בחלק מהמקומות צריך לרשם לפורום (NWP/ gamboot mafia) אבל אני חושבת שזה שווה.

karms20

New member
לזקן - עוד המלצה בשבילך - תקרא!!

ואז תגיד לי מה אתה חושב. כי אני חושבת שאני ואתה כבר מזמן צריכים לפתוח פה דיון על הפאנפיקים שאנחנו קוראים. יש לנו אותו טעם - אז זה טוב. ככה קוראים לכותבת Flidais והסיפור נקרא: Metamorphosis עכשיו זה נמצא באתר שנקרא Gumboot Mafia שזה אתר שהוספתי לאחרונה בשירשור של הפאנפיקים ואני לא יודעת אם ראית. זה פורום שנפתח ע"י SCAR ועוד כמה מהכותבים מ- NWP, ומכיל פאנפיקים לעוד סדרות אחרות וגם כתיבה מקורית. גם הפורום הזה דורש הרשמה. אבל הסיפור הזה - ממש ממש מצחיק וחמוד ויפה ומקורי. תקרא!!! ותגיד לי מה אתה חושב. אני אפילו לא נותנת לך תקציר כי אני פשוט חושבת שאתה חייב!!! לקרוא את הסיפור הזה. ממש מצחיק.

תודה על ההמלצה!

אני אקרא את הסיפור בקרוב ואגיב כשאסיים. באמת צריך לפתוח שרשור שני של פאנפיקים - מזל שיש מחר. אולי נתחיל בהמלצות לפאנפיקים שהם עונה שלישית לדארק אנג'ל כמעין פרוייקט סיום סדרה שכזה? בכל מקרה, הפאנפיק המומלץ שהוא קרוסאובר בין מלאך שחור לבאפי (ומתרחש בעולם של באפי) וכתוב בצורה מדהימה (!) הוא Paths Not Taken מאת ERA, שנמצא כמובן ב-NWP. תקראי הוא ממש טוב...

קראתי! קראתי! קרן, קראתי!

איזה פאנפיק חמוד!!! איך אהבתי את אלק כילד הוא היה כזה חמוד, וראו את האופי האמיתי שלו - כמה הוא דואג למקס ואוהב אותה - רק שעכשיו הוא לא הסתיר אותו.... הייתי רוצה שהוא ישאר ככה ליותר זמן.... מה שמזכיר לי, איזה מרושע לוגן - ממש שנאתי אותו שם. טוב, כעת נשאר לחכות לעדכונים בחלק השני של הטרילוגיה. שוב, תודה על ההמלצה. באמת אחד הפאנפיקים הטובים שקראתי.

למעלה