סיאנס

miss_t

New member
סיאנס

מקווה שהגעתי למקום הנכון אני מתעניינת בסיאנס ורציתי לדעת מי יכול להפנות אולי לאדם שיכול לעשות סיאנס או כיצד אני יכולה למצוא אנשים שעושים סיאנס ולא נוכלים ושקרנים. תודה

החתימה שלך כיף ליצחוק נכון?

אז תעשי טובה לעצמך ולסובבים אותך,ואל תגעי בזה נקודה. {לא רוצה להיות קרציה,אבל פעם הבאה במקום ליפתוח שני שירשורים,פשוט תפתחי אחד ותשאלי את שניי השאלות,רק באהבה
}

miss_t

New member
אין קשר לחתימה שלי

למה לא להתקרב לזה? אתה יכול להסביר?

ljs

New member
כי אדם ללא ידע ברפואה,

יכול להזיק למי שיטופל על ידו, ואדם ללא ניסיון במאגיה יכול להינזק משימוש בה.

ljs

New member
לא שיש לי נסיון,

בסך הכל מדובר בהגיון, אם משהו ישתבש אדם חסר נסיון יהיה חסר אונים. הוא אפילו לא ידע מה הצליח (במקרה הטוב) להעלות.

MetalSinagouge

New member
אבל..

בעידן של היום מספיק לקרוא מאמר כדי לדעת מה אמור לקרות ומה לא. העניין הוא שהרבה אומרים שסיאנס\זימון שדים\כישוף מסוכן (וזה דבר שנאמר על ידי נשים שעוסקים באותם תחומים) אבל אף אחד לא טורח להסביר למה, כאילו כדי להשאיר את הגלאמור באוויר. לדוגמא אני מבין שאם בנאדם יצור חותם שמטרתו הרס עצמי כדי לבדוק האם הטכניקה עובדת, מסתכן, כי המסר ייכנס לו לתת-מודע. אף אחד לא אומר למה סיאנס אסור או איך זה פועל.

יש איזה סירטון שהופץ ברשת

לא זוכר את שמו וראיתי רק קטעים קצרים ממנו על שני חברה שחזרו בתשובה בעקבות ניסיון מר בעיסוק הסיאנסים. הם מגוללים שם את כל הסיפור העצוב שלהם, המלא מקרים מזעזעים, ואני חושב שגם מקרה מוות. לטענתם כל זה נגרם להם מאותם סיאנסים. הם חוזרים ומבקשים לאורך כל הסרט, לא לעסוק בסיאנסים. אפשר לחפש את הסירטון ברשת, אם משהוא מתעניין.

gwizard

New member
זה לא אומר כלום

זה שכמה חברה ניסו לעסוק במשהו ללא הכשרה מתאימה ונשרפו בדרך לא אומר כי המשהו לא בר עיסוק. אני מכיר אנשים משני המחנות, כאלו שעשו סיאנסים והצליחו וגם כאלו שהיו להם הרבה ניסיונות מרים בתחום. זה בערך כמו שאדם ללא הכשרה של חשמלאי ינסה לתקן שקע חשמל. אם יש לו מזל אז הוא לא יפגע ויצליח לתקן ואם לא אז הוא עלול לקבל מכת חשמל ואף למות. האם זה אומר כי מקצוע החשמלאי מסוכן ? ללא הכשרה מתאימה בהחלט כן.

gwizard

New member
הרבה דברים מסוכנים אם לא מכירים טוב

כל מי שלומד את הנושא אמור להיות מודע לסכנות שבו. ככה זה בכל תחום, לא רק מאגיה. אם אנשים חושבים שהם יכולים להיכנס לרכב ולנסוע מבלי ללמוד תיאוריה קודם אז אנשים אלו טפשים ומגיע להם לקבל מכות על מעשיהם כי הם מסכנים לא רק את עצמם אלא גם את כל הסובבים אותם. הסכנות שבעריכת סיאנס הם ברורים בכדי שלא יהיה צורך להסבירם כל פעם מחדש. כאשר אתה עורך סיאנס אתה מזמין את הרוח שזימנת להיכנס לתוכך ולתקשר דרכך. אם הרוח לא תרצה לעזוב לאחר סיום הסיאנס אז אתה בבעיה כי אם הרצון שלך חלש אז לא תוכל להתנגד לה. זה מה שנקרא דיבוק. אגב, בדיוק כמו בסיפורי הערפדים, רוח לא יכולה להיכנס לתוכך אם לא הזמנת אותה במפורש. זאת אומרת, כל האנשים שמפחדים מכך שמשהו ישתלט עליהם במהלך הזימון הם אנשים שלא למדו מספיק והפחד שלהם יוצר מצב שבו ניתן להשפיע עליהם בקלות כי כאשר אתה פוחד אז הרצון שלך חלש. זה בערך הסכנה הממשית היחידה שיש בעריכת סיאנס, אך כמובן שבדרך כלל יש גם כמה צלחות שבורות וחתולה מאוד מפוחדת מתחת למיטה
הדרכים להתמודד עם הסכנה הזו די פשוטים. להיות רענן, להיות בריא (גופנית ונפשית), לא לצרוך חומרים משכרים (אלכוהול, סמים וכ"ו), להתכונן בראוי וללמוד טוב טוב את התיאוריה לפני שניגשים לפרקטיקה. בהצלחה.

MetalSinagouge

New member
או, לזה התכוונתי.

הבעיה שאנשים אף פעם כמעט לא אומרים דברים כאלה. לדוגמא שמעתי על הטקס של זימון קורונזון ממסורת הת'למה, ונאמר שזה יכול להביא לשיגעון. אפילו באתר של הגולדן דאון ראיתי מעין אזהרות כאלה שבד"כ איש מזוקן וזקן אומר בסרטי אימה סוג ב' :)

gwizard

New member
תשמע....

לחיות זה מסוכן. אז אולי נמות עכשיו בגלל שזה מסוכן ונחסוך לכולם את הטרחה ?

ההגמון

New member
גם לך

היה מורה בביה"ס ששאל "מדוע כל הטונות של האוויר על הכתפיים שלנו לא מפריעות לנו?"... -?

MetalSinagouge

New member
לא פשוט זה

נכתב באיזה ספר ביולוגיה אחד, שאנחנו מתרגלים לזה מהשניות הראשונות לאחר שאנחנו יוצאים לאוויר העולם. מעניין מה תינוק חושב על זה, אם הוא חושב על זה.

למעלה