סיאנס

PurpleFilth

New member
מה יש חמודה?

את מי את רוצה להעלות באוב? אם מצאת אנשים שעושים סיאנס ואת רוצה לבדוק אם הם שקרנים או לא, פשוט תשאלי אותם איך הם עושים את זה, ואל תרפי עד שאת באמת מבינה.

miss_t

New member
היי

אין מישהו שאני מתכוונת להעלות באוב אני רק מתעניינת להשתתף בחוויה הזו.

כמו שאמרתי לך תתרחקי מזה

ומה הקשר לחתימה?לפי החתימה את אוהבת ליצחוק נכון? את לא רוצה לסכן את זה את רוצה תמיד לצחוק נכון?יופי אז כמו שאמרתי לך אל תעשי סייאנס! רוצה לעשות?עקשנית?תשאי בתוצאות,רק אל תגידי שלא אמרו לך.

Bastat

New member
אציקו של הצאט

לא שאני לא מסכימה עם תשובתך לחייכנית שלנו.... אך מאוד מעניינת אותי התגובה הקיצונית שלך לשאלתה אשמח באם תרצה לשתף בנסיונך (המר אני מניחה) עם סיאנסים ולמה אתה כל כך כל כך מתנגד לסיאנסים

נסיון "המר"..... אוקיייי

Bastat סייאנס זה לא משחק ילדים,והמון חושבים שזה כן על מנת לאמת את קיום חיים אחרים בקצרה. המון נערים ונערות צעירים מאוד,בלי נסיון אוו כל דבר אחר רוצים מייד לעשות סייאנס,הדבר מאוד מורכב ומאוד מסוכן,במיוחד כמו שגכר הגיבו בעבר ללא נסיון. אני לא רואה בזה לעשות סיינס סתם. זה דבר שאני אישית ממליץ להימנע ממנו. את רוצה לדעת למה...יש אינטרנט,יש גוגל,תקראי מידע,תפנימי.

RainBird

New member
היא התכוונה- הניסיון המר האישי שלך. לא דעתך על ניסיונות מרים של אחרים.

Bastat

New member
אציקו

טוב אני אכתוב ברור כי אני רואה שהבנת הנקרא לא משהו - התחלתי בזאת שאני כן מסכימה עם העובדה שלעשות סיאנס (בטח ילדים צעירים) הוא דבר לא אחראי ואף מסוכן למי שלא יודע בדיוק לאן הוא נכנס (אם אפשר להגדיר זאת כך) כמו שהגדרת - זה לא משחק ילדים
כילדה היה לי את הנסיונות והחוויות שלי עם סיאנסים, אני שאלתי מתוך עניין על הנסיון שלך, היות ושמתי לב שהתגובה שלך לנושא היא מאוד קיצונית, כך שעניינו אותי מהם החוויות שחווית בסיאנס שכל כך גרמו לך להיות נגד. וכן, באם לא רציתי לדעת למה לא הייתי שואלת ולא נראה לי לעניין שאתה שולח אותי לאינטרנט.. גוגל ??? (אני כבר באינטרנט) שאלתי אותך שאלה פשוטה לא בא לך להגיב אל תגיב אבל אל תנסה לחנך אנשים שאתה בכלל לא מכיר או מודע לדרכם. האמן לי אני כבר הפנמתי הרבה יותר ממה שנראה לך
בא לך לספר ולשתף סבבה לא בא לך גם סבבה - שיהיה לך ולכולם שבוע נפלא

Raidho

New member
נשמה שלי../images/Emo24.gif

אני בוגר חוות הכשרה בתנועת נוער, הילר טבעי, בכלל אדם מחונך ויודע להיות מנומס... אבל בבקשה תסבירי לי איך את מצליחה להיות כל כך סובלנית לכל הטרולים הללו!!! אני באמת לא מבין איך אפשר לסבול את זה!! רררר!

Bastat

New member
עם הגיל בא הנסיון ../images/Emo6.gif סססתתתםםם

גם טיפוסים אלו הם חלק בלתי נפרד מהאחד.... תחשוב על זה

PurpleFilth

New member
יש משהו מסויים

שמעניין אותך בסיאנס יותר מאשר, נגיד, בסקס, סמים ורוקנרול?

gwizard

New member
LOL

"אם מצאת אנשים שעושים סיאנס ואת רוצה לבדוק אם הם שקרנים או לא, פשוט תשאלי אותם איך הם עושים את זה, ואל תרפי עד שאת באמת מבינה." אז איך בדיוק מנתקים גורל ? ואיך בדיוק מותחים את המרידיאנים בכדי לתפוס את הנשמה ?

למעלה