Lacus Clyne 8
I innocence New member 15/10/09 #10 ../images/Emo41.gifLacus Clyne 9../images/Emo41.gif רק עוד קצת, אני מבטיחה!
I innocence New member 15/10/09 #25 וגם אהבתי את המיקום, הוא התאים הכי לדמות מכל המקומות האחרים בפארק. השמיים הכחולים והמבנה הלבן הזה *_*
וגם אהבתי את המיקום, הוא התאים הכי לדמות מכל המקומות האחרים בפארק. השמיים הכחולים והמבנה הלבן הזה *_*
I innocence New member 15/10/09 #12 ../images/Emo41.gifLacus Clyne 11../images/Emo41.gif ואחרונה אני אשמח מאוד לתגובות, טענות, מענות ומכתבי הערצה P:
../images/Emo41.gifLacus Clyne 11../images/Emo41.gif ואחרונה אני אשמח מאוד לתגובות, טענות, מענות ומכתבי הערצה P:
ה הפרה NOYA New member 15/10/09 #16 beautiful מאד מושקע ודייקת בפרטים בצורה מדהימה חוץ מזה שאת מאד מקסימה ומחמיא לך מאד כל סגנון ופאזת האנימה- מיוחד ביותר- ישר כח !
beautiful מאד מושקע ודייקת בפרטים בצורה מדהימה חוץ מזה שאת מאד מקסימה ומחמיא לך מאד כל סגנון ופאזת האנימה- מיוחד ביותר- ישר כח !
מ מזריקה מוזיקה 5 New member 16/10/09 #29 אהבתי הכל! כל התמונות יפות אפילו שאין לי מושג מי זאת הדמות אבל ללא ספק קורה כאן משהו מעניין בצילומים
I innocence New member 16/10/09 #32 הדמות היא מסדרת אנימה, שלא שודרה לארץ, אבל מפורסמת מאוד ביפן ובכלליות בקרב חובבי אנימה בעולם. תודה על התגובה
הדמות היא מסדרת אנימה, שלא שודרה לארץ, אבל מפורסמת מאוד ביפן ובכלליות בקרב חובבי אנימה בעולם. תודה על התגובה