סט קצת אחר:)

innocence

New member
סט קצת אחר:)

פירסמתי כבר אולי חלק, וחלק אולי כבר ראו בפייסבוק, אבל הגיע הזמן לפרסם את הסט האחרון והחדש שלי שמציג את התחפושת המקסימה שלי (שיצרתי לחלוטין לבדי!) - לאקוס קליין מסדרת האנימה גאנדם סיד. צירפתי פה להודעה גם רפרנס סתם כדי שתוכלו להשוות בין המקור לביצוע:) קרדיטים: ביגוד, איפור, עיצוב פיאה - אני צלמים - יבגני קנטור, עומר קליגמן, שירן איבניצקי( מקווה שאייתתי את זה נכון XD), ליאור קרייזלר ואולי עוד כמה ששכחתי - סליחה! מקווה שתאהבו:)

innocence

New member
../images/Emo41.gifLacus Clyne../images/Emo41.gif 1

נתחיל באחת התמונות שאני הכי אוהבת מהסט הזה. החרב המקסימה הושאלה מנקו.

עמי1986

New member
התמונה הכי יפה!

אני חייב לציין שהתמונות שאת מעלה הן הכי מיוחדות שיש! כל פעם את מפתעה מחדש ונחמד שיש מישהי כמוך שעושה את הדברים האלה.... ממש יפה עבודה מעולה! את יודעת להיכנס ממש טוב לדמות ובכלל יש לך פוזיציות מעולות!

innocence

New member
אני משתדלת P:

אני מאוד אוהבת דברים מיוחדים ומעניינים יותר מאשר (ככל הנראה) רוב הבנות בפורום, ואני שמחה שיש גם מי שאוהב לראות דברים טיפה שונים:) תודה רבה!

קודם כל

אני חייבת להגיד לך סחטיין על הפוני, מניסיון אישי אני יודעת שזה דבר שמאוד קשה לבצע בצורה מדויקת דבר שני, ההופעה שלך ממש זהה אחד לאחד לאקוס קליין וזה מראה על השקעה :) אני אהבתי

innocence

New member
תודה:)

דווקא הפוני הוא החלק שאני הכי פחות מרוצה ממנו בתחפושת. הגזירה הראשונית שלו היתה מזעזעת וגם התיקון לא עשה מי יודע מה. גזירה של שיער אדם וגזירה של סיב סינטתי הן כל כך שונות, מסתר @_# אבל אני שמחה לגלות שמישהו חושב שזה נראה טוב:) אני שמחה שאהבת! ותודה על התגובה:))

זאת לדעתי ...

התמונה הכי טובה בסט שלך , בנוסף לכישרון שלך כמי שמסוגלת לייצר את כל מה שאת לבושה בו ואם אני מבין נכון אז גם את הפאה את עיצבת , אני חושב שהתמונה היא מצוינת עם רעיון מצוין , להיות תלויה כמו נדנדה , חיתוך מצוין של התמונה , חשיפה נכונה , קומפוזיציה טובה . יחסית לתמונה שצולמה ע"י מישהו שהוא אינו צלם מיקצועי (השערה) התמונה פשוט מצוינת לטעמי .

innocence

New member
אכן כך, גם את הפיאה עיצבתי

היא הגיעה כפיאה חלקה ללא פוני ואני עיצבתי את הפוני ואת הקוקו:) הצלם אכן אינו מקצועי, אך המצלמה שלו מדהימה *_* תודה רבה על התגובה המפורטת! אני שמחה מאוד שאהבת:)

שביטי93

New member
מדהים מדהים מדהים!!

את כישרוניית בטירוף!! באמת סט מושקע ויפה מאוד! אה ו..תדעי שאת ממש אבל ממש רזהה חח מה כמה את שוקלת? וכאילו באיזה גובה?

innocence

New member
תודה רבה!

שמחה שאהבת:) וכן, אני מודעת לעובדה שאני מאוד רזה, אבל אני לחלוטין בריאה והכל איתי בסדר (טפו טפו). ואם זה ממש משנה למישהו, אני 170 ושוקלת 44 (כן כן, זה תת משקל, אבל הכל בפיקוח, אל דאגה).

למעלה