סט צילומים מאתמול :)

yulka303

New member
ממש אהבתי..

בעיקר את הפוזות ואת הלוקיישנים..יש לה גם גוף ממש יפה,לפנים התחברתי פחות.. סה"כ נראה מצויין לדעתי:)

Tamar Lev

New member
מדהים!

אהבתי מאוד את הגוף של הדוגמנית וסגנון הצילום שלך מאוד ייחודי ויפה. וכמו שכולם אמרו.. הלוקיישן סוף הדרךך!

kimi d

New member
ואוווווווו

אני זוכרת שאמרתי לך שנמאס לי לראות סטים שלך רק בים, והנה בלוקיישן מעניין אחר יצאו תמונות מדהימותתתת (לא שבים לא אבל קצת גיוון) אהבתי מאוד את התמונות , לשני יש גוף יפה וארוך כמו שאני אוהבת , בהצלחה

Kalderaro

New member
היי קימי

קודם כל תודה על התגובה :) רק לידיעה , בד"כ אני מצלם בחורות ש"מזמינות" אצלי בוק. רובם (כמו שני ) מעולם לא הצטלמו , ויש לרובם בקשה להצטלם בחוף הים.. אני משתדל לגוון ביום הצילומים גם תמונות רחוב , לפעמים סטודיו , וגם ים .. זה דיי תלוי בבחורה שמצטלמת , למרות שגם אני חושב שבחורה שניראת טוב ורוצה תמונות סקסיות ים זה המקום להוציא את המיטב. שוב פעם - לא תמיד ניתן "לקלוע" לסגנון כל החברים בפורום , ומסיבה זו אני משתדל להעלות תמונות מגוונות ולעיתים "קיצוניות" בסגנונם כדיי לגעת בטעם של כולם. אצל שני אהבתי את הגוף , היכולת להשתחרר בקלות יחסית למצלמה , ואת המראה הטבעי והפשוט .. הזכירה לי קצת את עדי נוימן בסגנון. (אולי זה דמיון מופרע .. אבל אני מכיר את עדי וכצלם זה שפת הגוף וההתנהגות ו .. עזבי לא משנה :))

prezik

New member
ואוו כרגיל!

מה שהכי משך לי את התשומת לב זה הרגליים שלה, איזה גוף מדהים!! והלוקיישן בהאמת מושלם!! נראה מעולה, כרגיל:)

למעלה