סט צילומים מאתמול :)

Kalderaro

New member
סט צילומים מאתמול :)

תקופה קצת חלשה אצל כולם מבחינת צילומים .. מה לעשות .. מזג האוויר לטובת החקלאים , קצת פחות טוב לצלמים :) המצולמת : שני - בת 17 גובה 1.75 לא חתומה. צילומים : ליאור קלדררו. הצילומים נעשו ללא מאפרת וסטייליסט. כל הטענות לגביי סטייל וכ"ו - אפשר להפנות אליי :)

Kalderaro

New member
תמונה 7

מצטער על כמות התמונות .. יש עוד הרבה שאהבתי לא ידעתי מה לבחור :) שבוע טוב - ליאור.

Darinabliet

New member
הבחורה יפייפיה וגם הצילום מדהים !

בהתחשב לזה שהיא ללא מאפרת מקצועית ..

עמי1986

New member
ליאור

יש לך יכולות בימוי מדהימות לפי דעתי זה עושה כבר 50 אחוז מהעבודה.... בתמונה הזאת לפי דעתי היה אפשר להחליק את הבטן...פה הפנים שלה יצאו הכי מדהימות...

dostein

New member
תמונת מגזין קלאסית

בקטנה , רגל ימין שלה - שמאל בתמונה נראית קצת "קטועה" , הורדה קלה של כף הרגל והצצה של המגף היתה משפרת. אפשר ( אולי ) להצטער על החוסר באיפור שפה בולט יותר

Kalderaro

New member
תודה לכולם !!! - דורון כנס ..

קום תודה לכולם על התגובות ואכן צדקת באבחנתך לגביי הלוקיישן :) יום שישי נסעתי לאילת לקנות את ה 5Dmark II ושילבתי את הבוק בנסיעה , לשמחתי אחד השערים במקום היה פתוח , והמקום פשוט גן עדן לצילום !!! אני עוד אחזור לשם .. חח אתה מוזמן להצטרף (ראה מסר בפרטי). מצרף עוד כמה תמונות :

dostein

New member
אכן גן עדן - לרוב הוא נעול

ובעצם זה שטח פרטי , כך שיש "סכנה" שמישהו יבוא וינפנף את המצלמים מהמקום. במובן הזה קצת "מפחיד" לבנות על המקום , להגיע מרחוק ולגלות בסוף שאין אפשרות .... לא? עניתי לך למסר :)

JaNeTT1

New member
אהבתי:]

המקום פשוט מהמםםם זהו גמאני רוצה להצטלם שמה!!! הבחורה יפה לדעתי...גם אותי משכו הרגליים שלה חח ואממ כמובן הצילום עצמוו ממש טוב והכל:) בקיצור אהבתי הכלללל

beautyone1

New member
צילום נהדר

אחלה לוקיישן, מברוק על המצלמה.... והזדמנות להחמיא לך על הצילומים האיכותיים..

אז ככה

הלוקשיין מושלם ברמות, איפה זה? אני באה חחחח לדוגמנית בהחלט יש גוף, מהפנים פחות נפלתי, גם שיער יפה
אלה הצילומים שהכי אהבתי שלך עד עכשיו (כולל הצילומים של אולגה) אשמח גם לראות עוד כמה והסטיילינג לא רע בכלל!

RaniRin

New member
אז ככה ליאורי..

לגבי הצילומים והלוקשיין מדהים.. אתה יודע מה אני חושבת על הצילומים שלך את הבחורה כבר פחות אהבתי , גוף יפה אבל פנים ממש לא לטעמי.. ובגדים נחמד אבל יש מקום לשיפור מתי נראה המצולמת רינת בת 19 מטר 77 לא חתומה ?!?

../images/Emo41.gif

צילום מדהים,לוקיישן מושלם גוף מהמם,פנים לא אהבתי.. באחת התמונות הראשונות הרגל נראית ממש קטועה >< אבל חוץ מזה אין טענות

למעלה