איזה סטנדאפיסטית שהייתה בתוכנית של יאיר לפיד בספיישל הזה שהיה לפני כמה ימים.... אחת קרועה בנוגע לתמונות....אני חושב שהתמונות סבבה, אבל....יש פה חוסר גיוון ממש רציני...צילמתם בקיבוץ...יש כולכך הרבה מקומות לצלם שם חוץ מהחציר...(ואני אפרט ואביא דוגמאות עוד כמה ימים...כי בדיוק יום שישי צילמתי בקיבוץ..)
האמת אני לא רואה אותך מדגמנת בגדול גם בגלל שאין לך את הגובה הרצוי ולא יודעת משהו בפנים ניראה לא כולכך יפה לדעתי סך הכל את ממש יפה. רק לא בשביל דוגמנות אה וישלך גוף ממש ממש יפה. אחלה רגלים
אני אישית לא אוהבת את המראה שלך.. את רוצה להיות דוגמנית? גם בגלל גובה וגם בגלל מראה אין לך סיכוי -לדעתי-. הפוזות ניראות ממש מאולצות, הפוזות לא מגוונות.. התמונה הכי יפה לדעתי זאת מספר 3, למרות שהידיים יצאו די מוזר..
אני חושבת שיש לך אחלה גוף, ההפקה שלך שהי אהבתי זה לציורי גוף שעשית למוטי, היא הייתה מדהימה.. את הצילומים לא אהבתי כי אני חושבת שהלוקשיין משעמם.. אני גם לא רואה אותך מדגמנת בגדול בכלל הגובה כביכול וגם הפנים שמשהו לא מסתדר לי, וזהו בעיקרון דעתי יומטוב
הצילומים נראים מאוד חובבניים והאיכות שלהם לא טובה לטעמי. את יודעת שאני אוהב את המראה שלך אבל את עוד צריכה להעלות במשקל לדעתי. היו לך הפקות טובות יותר בעבר. להבא תקטיני את התמונות.בבקשה.