סט חדש ומרענן

סט חדש ומרענן

fresh&new גובה: 1.63 שם : מעיין קול לא חתומה בסוכנות גיל:20 מיקום:קיבוץ נען סטיילינג+איפור+דוגמנית: אני צילום: מתן נרקיס תהנו :~)

kimi d

New member
הכי אהבתי אותה...

אני חושבת שבגדים אחרים היו יכלוים לשדרג את התמונה, אבל היא עדיין מוצלחת לדעתי

-10-

חשוב לציין שאף אחת מהתמונות עדיין לא עברה עריכה , כמו כן אני מאוד אשמח לביקורת בונה מהאדומים (והכחולים) בפורום, נק' לשיפור , וכו'

EtaiLavie1

New member
את ממש מזכירה לי

איזה סטנדאפיסטית שהייתה בתוכנית של יאיר לפיד בספיישל הזה שהיה לפני כמה ימים.... אחת קרועה:) בנוגע לתמונות....אני חושב שהתמונות סבבה, אבל....יש פה חוסר גיוון ממש רציני...צילמתם בקיבוץ...יש כולכך הרבה מקומות לצלם שם חוץ מהחציר...(ואני אפרט ואביא דוגמאות עוד כמה ימים...כי בדיוק יום שישי צילמתי בקיבוץ..)

../images/Emo45.gifוגם לא כ"כ אהבתי שכמעט כל הזמן היד שלך

איפשהוא על השיער... ס"הכ תמונות יפות ויש לך רגליים מדהימות

יש באמת הרבה מקומות לצלם

אבל בדיוק באותו היום היה יותר מידי שמש ובלי עננים והיה בלתי אפשרי לצלם במקומות אחרים

אחלה תמונות רק..

האמת אני לא רואה אותך מדגמנת בגדול גם בגלל שאין לך את הגובה הרצוי ולא יודעת משהו בפנים ניראה לא כולכך יפה לדעתי סך הכל את ממש יפה. רק לא בשביל דוגמנות אה וישלך גוף ממש ממש יפה. אחלה רגלים :)

c o e x i s t

New member
...

אני אישית לא אוהבת את המראה שלך.. את רוצה להיות דוגמנית? גם בגלל גובה וגם בגלל מראה אין לך סיכוי -לדעתי-. הפוזות ניראות ממש מאולצות, הפוזות לא מגוונות.. התמונה הכי יפה לדעתי זאת מספר 3, למרות שהידיים יצאו די מוזר..

prezik

New member
דעתי?

אני חושבת שיש לך אחלה גוף, ההפקה שלך שהי אהבתי זה לציורי גוף שעשית למוטי, היא הייתה מדהימה.. את הצילומים לא אהבתי כי אני חושבת שהלוקשיין משעמם.. אני גם לא רואה אותך מדגמנת בגדול בכלל הגובה כביכול וגם הפנים שמשהו לא מסתדר לי, וזהו בעיקרון דעתי:) יומטוב

PollyPocket

New member
לדעתי את מאוד יפה

ויש לך פנים עדינות ויפות. אהבתי את התמונות.

טוב לדעתי ההפקה רחוקה מלהיות ברמה מספקת

הצילומים נראים מאוד חובבניים והאיכות שלהם לא טובה לטעמי. את יודעת שאני אוהב את המראה שלך אבל את עוד צריכה להעלות במשקל לדעתי. היו לך הפקות טובות יותר בעבר. להבא תקטיני את התמונות.בבקשה.

למעלה