אינטימיות
יקרים שלי, לדעתי אתם נותנים יותר מדי כוח למלים, ניצת אומרת שבכל שיחה עם מבט בעיניים יש אינטימיות ועפרה אומרת שבמפגש של ראש וראש אין אינטימיות, עזבו, מה תכנסו עכשיו לווכוח עקר על מה זו אינטימיות? (היה לי פעם חבר שאי אפשר היה לנהל איתו כמעט שיחה מהותית, כי תמיד זה נתקע בווכוח על הגדרות של מושגי יסוד...סתם נזכרתי...דרך אגב הבליינד דייט איתו היה מאוד מוצלח...) אני, יש לי דוקטורט בבליינדייטינג (לצערי...) אצלי אין סמול טוק, יש נסיון ליצור דיאלוג עמוק, ובדיקה של מידת השפה המשותפת... זה אינטימי? לפעמים... ראיתם אתמול את הפרק מ"סקס והעיר הגדולה" על כן או לא סקס בפגישה ראשונה? אשתף אתכם בחוויה, פעם פגשתי מישהו בבליינדייט והיתה מיד משיכה מאוד חזקה, היתה חוויה מה זה אינטימית...שהמשיכה בזה שלא התאפקתי ולקחתי אותו הביתה... טוב, בפגישה שנייה, אמרתי לו, היום נדבר, אחרי שעה, היה לי ברור שפשוט אין לנו על מה...עולמות שונים, תפיסות עולם שונות, שפות שונות, מושגים וערכים שונים... אז זאת היתה אינטימיות? או סתם תשוקה חייתית? ולמה דוקא איתו? עד היום לא יודעת...אבל גם לא משנה לי.... ואתכם, מרגישה מאוד אינטימית, פייה