סטרפטיז

אורות ומנהרות

המגלה את האור הפנימי מגלה שהמנהרה איננה היא מסגרת שזקוק לה זה שאורו הפנימי מוגבל על מנת שיהיה לפחות אור קצה הדבר האמיתי פנימי כמאמר הנסיך הקטן הדברים היפים סמויים מן העין ונראים בלב.

מצוטטת...

היתי באמת סבלני...בתאוריה גם יכול להמשיך,,,זה רק שאולי היא תבוא בכל רגע,לפחות בתאוריה,להתפס לא מוכן נראה לי גרוע,,,אז, את מבינה,,,זה קצת דחוף...

מצוטטת

New member
צודק גם כאן

רק הרם ראשך מעלה מעט קומה מעל.... וראה איך ננזפתי מה? נותרתי חסרת מענה נבוכה ורכונת ראש חוזרת לשנן ת'חומר הנלמד ניפגש במועד ב' לכל אדם באשר הוא מגיע הזדמנות שנייה הלא כן

כבר לא בטוח...

כל עוד לא זוכר,גם לא ממש מתגעגע...מודחק כל כך עמוק,סביר להניח שיש לכך סיבה...נוציא הכל החוצה,נניח פה על השולחן.החשק לו יתעורר,המציאות משם כבר תחיב.אחר כך גם נצתרך להתמודד,שקלים רבים לטרפיה,כמה נוספים,להרגיע האגו.נחמד לי בשכחה...נראה לי עדיף להשאר,לפחות לעת עתה.

אינטימיות

יקרים שלי, לדעתי אתם נותנים יותר מדי כוח למלים, ניצת אומרת שבכל שיחה עם מבט בעיניים יש אינטימיות ועפרה אומרת שבמפגש של ראש וראש אין אינטימיות, עזבו, מה תכנסו עכשיו לווכוח עקר על מה זו אינטימיות? (היה לי פעם חבר שאי אפשר היה לנהל איתו כמעט שיחה מהותית, כי תמיד זה נתקע בווכוח על הגדרות של מושגי יסוד...סתם נזכרתי...דרך אגב הבליינד דייט איתו היה מאוד מוצלח...) אני, יש לי דוקטורט בבליינדייטינג (לצערי...) אצלי אין סמול טוק, יש נסיון ליצור דיאלוג עמוק, ובדיקה של מידת השפה המשותפת... זה אינטימי? לפעמים... ראיתם אתמול את הפרק מ"סקס והעיר הגדולה" על כן או לא סקס בפגישה ראשונה? אשתף אתכם בחוויה, פעם פגשתי מישהו בבליינדייט והיתה מיד משיכה מאוד חזקה, היתה חוויה מה זה אינטימית...שהמשיכה בזה שלא התאפקתי ולקחתי אותו הביתה... טוב, בפגישה שנייה, אמרתי לו, היום נדבר, אחרי שעה, היה לי ברור שפשוט אין לנו על מה...עולמות שונים, תפיסות עולם שונות, שפות שונות, מושגים וערכים שונים... אז זאת היתה אינטימיות? או סתם תשוקה חייתית? ולמה דוקא איתו? עד היום לא יודעת...אבל גם לא משנה לי.... ואתכם, מרגישה מאוד אינטימית, פייה

maof

New member
בנות ...בנות......./images/Emo39.gif בלינדייט זה.

מיפגש הכרות ......שיחה קצרה וזהו !! שני אנשים שניפגשים ....... בלי ציפיות בלי אשליות ...... לפעמים הדברים מיסתדרים..... לפעמים הפרפרים מעופפים.... ולפעמים כלום .....כוס קפה ונו.....מתי זה יגמר????? מה מחבר בין שני אנשים?????? זכרונות העבר והתיקוות לעתיד אם אין ציפיות אין אכזבות מעוף

ophra

New member
אין אין עלייך!!!

א. את הפרק אתמול ראיתי נהניתי חייכתי וחוויתי....
ב. גם אני (כנראה) הייתי או שעודני... קצת... חובבת הגדרות ופרשנויות (וכל מרימי הגבות למיניהם - להוריד מיד!
) אבל את כמובן צודקת למה להגדיר כל דבר? וכי מי אמר שיכולה להיות הגדרה אחת נכונה ל"אינטימיות"? הרי כשאני חושבת על זה, רק לי עצמי יכולים להיות כמה סוגים של אינטימיות עם כמה אנשים שונים ואת צודקת, ההבדל בין סמול טוק ל"שיחות ראש" (כלשוני) בבליינד דייט זה הנסיון להגיע לדיאלוג עמוק יותר לא רק מבחינת תוכן אלא גם מבחינת יכולת הזיהוי של האדם שמולך... אני צריכה לקרוא את מה שכתבת עוד כמה פעמים ובטח יהיה לי עוד מה להגיד ולשאול.... עד אז - תודה לך אשה, על שאת כאן! עפ

מצוטטת

New member
לא יודעת פייה

אולי זו רק אני בכל אופן אפילו יהיה זה דיון עקר פלספנות לשמה עדיין יש בזה ת'יכולת לפתח לך את קו החשיבה אז מכ'פת לי כשמעניין לי
אני

*יערית

New member
מוצאת את עצמי

באינטימיות גדולה מאז שהתחלתי לכתוב בפורומים, תחלה שיתפתי אנשים זרים לי בכל מה שעבר עלי מאז תחילת הגרושים..אחר כך התמודדיות,נפילות, אכזבות,התאהבות,מחשבות,תהיות,דילמות...זה אכן אינטימי, גם שוחחנו על נושאים אינטימיים וכל אחד חווה את דעתו בעיניין..זה גם שיתוף אינטימי.. לגבי בליינד דייט..שוב לא כ"כ מנוסה בעינינים האלו, אבל מהבודדים שהיו זה תמיד התחיל עוד הרבה לפני המבט, עוד הרבה לפני בדיקת שפת הגוף,זה התחיל מהשיתוף שלי ושלו בשיחות לתוך הלילה..בשיחות העמוקות ואף לעיתים קשות...זה עבורי שיתוף אינטימי... בכל שיתוף אינטימי שלי נוסף אלמנט הרגש בכל פעם במשקל אחר, הלכתי עבורכם למילון וזה הפירוש למילה אינטימיות=ידידות,לבביות,משפחתיות,קירבה משפחתית. אינטימי=סודי,פנימי,פרטי,איש אמונים, איש סוד,ידידותי,לבבי,מקורב,נפשי. אז איפה אתם מוצאים את עצמכם עם הפירושים של המילון
אני בהחלט חושפת את האינטימיות שבי בחלקה בעולם הזה ובעולם שבחוץ....את מלוא האינטימיות אני חושפת בפני הקרוב לי ביותר האיש שלצידי

r e d head

New member
דעתי בנושא

חיפשתי מקום לרשום באמצע השרשור בסוף חזרתי להודעה הראשונה. מה ההבדל בין סמולטוק לבליינדייט לא יודעת, אין דייט אחד דומה למישנו. יש דייטים נחמדים ויש כאלה שמהרגע הראשון פשוט אין כלום. ניסיתי להזכר אם אני בודקת ובוחנת מילים תנועות זה לא הולך ככה זה ממש התרשמות כללית. לבלינדייט יש יתרון גדול, האפשרות להגדיל את הסיכוי להכיר, בכך שאנחנו עוזרים למזל, נחספים לעוד אנשים. לבלינדייט יש חיסרון ענק, הקלות הבלתי נסבלת של הפסילה. וכן בהחלט גם הסיטואציה הלא טיבעית. כל אחד יכול למצוא לו את המינון והדרך שלו לנסות כל עוד הוא מנסה משהו ולא יושב במקום ... וזאת כאמור רק דעתי. ואם תשאלי אותי מה יצא לי מכל הניסיונות האלה כמו ששאלה אותי חברה טובה שלי לפני זמן לא רב בשיחה שלנו בנושא הכרתי כמה אנשים מקסימים שנשארו חברים, אנשים שלא הייתי פוגשת בדרך אחרת וזה הרבה וביני לבין עצמי הרבה ימים אני פחות מאמינה בדרך הבלינדייט אבל עדיין מנסה, כי אני מאמינה בעצמי.

כמעט 8 שנים

אינסופ בליינדייטים ומה יצא לי מזה? לא מעט מערכות יחסים אהבה אחת גדולה והרבה חברים טובים

למעלה