סטרפטיז

ophra

New member
כל כמה שאני מסכימה עם כל מילה

מהרגע שהגעתי לנקודת ההחלטה שבה העזתי להגיד (לעצמי קודם כל): "כן. אני רוצה. רוצה אהבה. רוצה ביחד", אני לא יכולה באמת "לבנות" על זה שנתיישב זה ליד זו באוטובוס, או בתור בסופר, או בכל מקום אחר. קודם כל - כי קשה לשבת ולחכות לדבר שלא ברור איך הוא נראה, מתי יגיע, איך והיכן ושנית - כי די היה קשה לי להגיע ולהודות ברצון, אז עכשיו להתמודד עם חוסר הסיפוק שלו בחוסר מעשה זה כבר ממש גדול עלי...
אולי, אחרי זמן, כשאתייאש, אחזור ל"שיטה" שלך...
עפ
(בכלל לא נוסעת באוטובוסים ובקושי מגיעה לסופר
)

זה לא שלא מבין...

ביחוד את התסכול של הכלום.חוסר המעש אל מול השעון שנוזל...רק שחושב,שכוחה של החוויה השלילית לאורך זמן, אוכלת הטוב ובגדול...בתרגום לענינינו...כל בלינד-דיט נורא,מרגיז,בו עוד קצת מהאמון הבסיסי במין האנושי חובט מהלומה,{ואין מה לעשות, חיבים לקחת את אלו בחשבון}מרחיק אותי יותר מאשר הכלום,שבתאוריה לפחות פתוח כל יום מחדש...לכל חוויה שתיקרה בדרך...

מצוטטת

New member
זהו ../images/Emo88.gif

עכשיו אני משוכנעת שאני לא שיכורה
אבל הולכת בכל זאת לתפוס איזו תנומה

מצוטטת

New member
דוז פואה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפני רגע כבר חששתי אולי אני צִ'יכוריִת בחיי רק לגבי הסיומת יש לי קצת הסתייגות מאמינה שבדיוק את אותו אחד/ת ניתן לפגוש גם פה גם שם הכל עניין של

מצוטטת

New member
נראה לך ככה ../images/Emo3.gif

שופי עוד פם מסביב מסתכלת? עכשיו תגידי לי שמת
מי הרוב המכריע שלקח פה חלק בסטרפטיז.... איך הבריח את רוב ה

מצוטטת

New member
אינעל דינאק עפ ../images/Emo39.gif

ככה לקחת ממני מילים.......פוייה אתמול התחלתי עם זה איך זה מצטייר לי בדימיון מתוך כל אוסף הסיפרים שלכם ואתם...רק מחזקים אצלי עוד ועוד.... בכלאופן אין בדבר אחד לא תצליחו ( בינתיים
) לשכנע אותי... ולא פם גילגלנו שיחות על נושא האינטימיות... בליינד דייט לטעמי כמוהו כשיווק והכל ממה שהתרשמתי - מהסיפורים וכן גם שם בשיווק...נכון יש אג'נדה אבל בחייכם תקראו תעצמכם אנשים יוצאים מתוך כוונה להכיר...לחבור השד יודע עוד כלמיני מניעים אם לא יהיה שם סמול טוק ולו לשם התחלה אם המפגש יקבל רק ציביון של תן/קח.... וזה כך ברור לי מהחוויות שאתם מספרים לא פלא שעם גישה כזו כל שני וחמישי אנו נתקלים כאן/שם במפחי הנפש בדימויי הירוד של ההגדרה בתחושות התיסכול שזה משאיר אצל כל אחד וכן.........מכאן גם ברורה לי רוח הכתבה תקראו ת'עצמכם....אתם רק מחזקים זאת.... ואינטימיות ...אופו הייתי כבר בעצמי הלכתי לאיבוד בתוך כל המלל חבל שמזכירים אותה הנשימה אחת כאן עם בליינד דייט אז או שאני הצ'יכורית
ואם יותר משניים יאשרו לי זאת אז אלך לישון או שפשוט אני מפנטזת על משהו שלא קיים..... נו אז מי עכשיו הולך ל
את עייני או שעדיף שאלך לתפוס תנומה קטנה מצוטטת שבאמת מרגישה תשושה

שיווק ?

דפקא כאשת מכירות הייתי מאוד מצליחה (כשעסקתי בזה...) לא יודעת כשאני הולכת לבליינדייט אני לא הולכת למכור וגם לא לקנות רק להכיר!

מצוטטת

New member
לא קל בסטרפטיז הזה מ'לעשות

אבל בקשת, שאלת הזמנת אותי להביע.... זאת מנסה לעשות... נכון זה נשמע רע ! סה"כ יש ביננו כמה נקודות הסכמה השאר .... זה כבר עניין של הגדרה.

r e d head

New member
הסטרפטיז...../images/Emo12.gif

זה לא הרגע שבו מורידים את הבגדים? לפני שנכנסים ל....מיטה או משהו שווה ערך....

מצוטטת

New member
בטח שבוודאי אדמוניקה

Zה בדיוק Zה אבל Zה לא קורה ברגע
אה....... ואגב אני זו עם החוטיני הצהוב שם
משמאל

מצוטטת

New member
ת'שמעי

אם כבר אז איך אומרים בצ'כונה לקרוע לך ת'........(בהגהה מרוקנקית) (פוייה מצוטטת איך את מִידברת) רגע אופו עצרנו מה היה לנו פה? בתוכניה...סקס שקרים ווידאוטִיפ אז ת'שקרים כנראה בשרשר הזה מיצינו עם הסטרפטיז....הרבה דימיון לא הינפקנו שנעבור לסקס
בעצם עיזבי....את גם ככה זקוקה לאנרגיות נוספות השבוע
שהסקס יחכה

סקס...

זה...נו...רק רגע,תני להתרכז,,,נו,,,עוד שניה,,,משהו כמו,,,נו,יא אלה,,,וואלה לא יודע,,,לרגע נשמע מוכר,אבל עבר...

למעלה