סטירה לפומביות

אייבורי

New member
אני לא כזה בוגר

אבל אם בוגרים עם מסקנות רומנטיות מלאות עושים לך את זה יו גו גירלי

© RoNa

New member
../images/Emo5.gif

אני חייבת להגיב כמו פולניה טובה.
זה בקשר לזיון בשירותים ולסטירות. אני אפרק תצורה רק למי שיעיז לעשות לי את זה
בקשר לפומבי, לפעמים יש בזה משהו מדליק. אבל רק לפעמים.

אייבורי

New member
ראשית

מעולם לא הזדיינתי בשירותים נראה לי דוחה עבורי בנוגע לסטירות זה רק עם אישה שנהנהת מזה רק שאני יודע בוודאות שזה מחרמן לה את הצורה.

אייבורי

New member
זאת הייתה התגובה של הידידה שלי

לשיחה ביננו אני תוהה היא עונה. אבל אני יכול לומר שיש כמה שלא הבינו וכנראה האי בהירות נובעת מהכתיבה שלי

המממממ אני ממש עושה הבדלה בין סטירה

בישבן שזה מגניב , לסטירה בלחי שזה כואףףף ,שמי שיעשה לי את זה ימצא את עצמו קשור לעץ אבל אני בהחלט מקבלת את העולם הזה מי שזה עושה לה נעים סבבה שיבושם לה אני אוהבת מגע , אוהבת להתנשק בפומבי אבל נראה לי לא מעבר ובגדול זה נראה לי די אישי כל ההתגופפיות האלו בחוץ , באופן אישי זה לא אני אבל הכל תלוי נראה לי בכמה שתיתי ואז יורדים המחסומים אני אכן מביעה חלום ואהבה בפני אנשים , אבל זה הכל יחסי ותלוי גם באיזו סביבה אנ י נמצאת אפשר להגיד שאני די מודעת איפה להשתולל ואיפה לצנזר , כמו למשל , דנג'ן מול בית קפה יש מקום להתפרע ויש מקום אחר להיות סולידים

אייבורי

New member
חיבוק

אני חייב לומר שאת נורא נורמלית מרבית הנשים שהכרתי אהבו ספנק קטן בישבן על מחשבה של סטירה לפנים הן הסתכלו במבט של אפילו אל תחשוב על זה.

בת עולם

New member
מישהו סטר לי בפנים במהלך סקס

זה הדליק אותי מאוד אבל בסטירה השלישית עצרתי אותו, מן עצירה חד משמעית כזו, עם קצת כעס זה הפחיד אותי לרגע

למעלה