סטירה לפומביות

וואו ..אולי רק אני מקשרת את צמד המילים

כנסי חמודה ....למשפט היוצא ישירות מהפה של דנה אינטרנשיונל... אבל כך או כך זה הצחיק..:) מקבלת את מה שאמרת..... האמת מאוד רציתי לשים רק תמונה שלה....של נינה.. אבל הלפ טופ אצלי רק שבוע וזה מה שהיה.. ומכיוון שהכלבה הזו..היא בערך אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם.... ואני קצת שרוטה כשזה מגיעה אליה..(בין אם זה לארוז אותה איתי לטיולים...לקחת אותה ללימודים...ולהביא אותה לדייטים) אז יש סיכוי גדול שהייתי צריכה לוותר על לשים תמונה שלה כשהיא כוללת גם אותי.. התגובות שבאו אחר כך בהחלט הבהירו את זה :) מעבר לזה שאמנם אני לא מכירה את אייבורי.....ראש השבט כאן באופן אישי...אבל התחושה הזו ...שכתבתי כמה שורות למעלה חוזרת בכל פעם שאני קוראת משהו שהוא כותב כאן....

MaYcHuK

New member
מיכל

לא היית אמורה להתנצל למה שמת את מה ששמת ומה הסיבות והתירוצים שלך לא חושבת שזה מעניין מישהו , ואנחנו אחראים למה שאנחנו עושים אז קחי אחריות. מה איכפת לך מה הוא כותב? הוא כתב לך? ואת לא מכירה אותו.... מציעה לך שתכירי תהני מכל רגע. שיהיה לך יום נפלא

לא התנצלתי

הבהרתי... כמו שהבהרתי בשירשור עצמו.. ואת הרי בחרת להעלות את נושא התמונה שוב ..אחרת לא היינו מדברים עליה נכון? מה אכפת לי מה הוא כותב?..פה את כבר נכנסת למהות הפורומים כולה...

© RoNa

New member
זה דווקא מעניין

היא יפה
ולא צריך להכיר בכדי להעביר בקורות. זכותה לרשום את המ שהיא מרגישה. גם אני כותבת ואומרת. אז?

אייבורי

New member
נותן לך פטור מקריאה שלי

דרך אגב שכותבים טונות של שלש נקודות בין מילים אני מקבל פריחה. נשיקה באף ותהני.

אייבורי

New member
שניה אני מחפש משחה

באמת זה גורם פריחה ובעיקר מקשה להבין מה את אומרת. <סופסוף תמונה חמודה>

3 שרונית

New member
אתה לא באמת מצפה שהפריחות שלך

יעניינו אותה...כל אחד והאלרגיות שלו יקירי.

אני חייבת לומר

שמכיוון שאת לא מכירה את אייב או את הנשמות הפועלות בסיפור שלו, התובנות שאת מגיעה אליהם קצת אממ הזויות. והוא לא מתלהב, הוא סיפר מה הלך שם ביום חמישי, האמת את הפרטים הבאמת עסיסים הוא החסיר, אולי בשביל לא לגרום דום לב לחבורת הפולניות החסודות שהמילה זין גורמת להן להסמיק, שלא לדבר על המראה שלו (בטח לא ראו כזה יובלות).

התובנות שלי

הן אישיות....אני לא צריכה להכיר אותו כדי להגיב על מה שהוא כתב או סיפר...

מיכלי, מאייצ'וק לחוצה בגלל הקורס,

אל תיקחי ללב. אממ...אולי גם היא מרגישה חייבת לאייבורי כי הוא החמיא לה פה ושם בפורום... המכשפונת....אנ'לא יודע.....מתוסכלת אולי.... בדרך כלל הן סבבה.............

MaYcHuK

New member
אתה אל תתנצל בפניי

אני לא תיכננתי להתנצל. היא פתחה את השרשור בירידה על אחד מאנשי הפורום שאותו אני מכירה ואפילו מחבבת מאוד. שתיקח ללב לריאות ולתשומת ליבה - זה הכי חשוב. וגם אם היה מדובר במישהו אחר בפורום הייתי מגיבה כך. ואגב העליתי את הקטע של התמונה כי זו גם לא סיבה לרדת על אנשים אבל היא עשתה את זה לא? ניסיתי להבהיר לה מה דעתי על תגובתה לא על תמונתה . זה לא מעניין אותי במיוחד.

למעלה