סטירה לפומביות

Kרן

New member
../images/Emo79.gif הלילות ארוכים והפחד... לא תדעי לעולם..

איך בכיייייייתי כמו ילד... (איזה הומו..
) כולם ביחד... לא תרגישי דבר.. תשכחי את הדרך... לכאן.. (תחילתו של אלצהיימר?
)

גילי 35

New member
אתם רציניים ??

בשבילי זה קיק רציני מאוד כשמסתכלים ... באוטובוס / קולנוע / חוף הים / חניה של קניון / מועדון / ... אני בעד. אבל לא אוהב כאב

פ ו ז מ ק

New member
יש מן הסקסיות בפומביות.

אבל צריך גם לא להגזים .. בכלזאת, אין רצון לבלות את הלילה בתא מעצר :)

straycat

New member
פומביות זה בסדר...

אבל יש דברים שהפרטיות מתאימה להם יותר. כל יתר הדברים שכתבת ממש לא מדברים אלי... דבר אחד אני אפילו חייבת לשאול: איך, לכל הרוחות, אנשים מסוגלים לעשות סקס בשירותים ציבוריים? זה כל-כך מגעיל, אחרי שמאות אנשים השתינו, חירבנו והפליצו, ואולי גם הקיאו שם, וחלקם תמיד משאיר מזכרות ריחניות על הקירות והריצפה, איך אפשר ליהנות מחוויה אינטימית בסביבה כזו? מה גם, שכל עשר שניות מישהו דופק בדלת, במקרה הטוב, או פשוט מתפרץ פנימה, במקרה הרע...

אייבורי

New member
תשמעי

אישית סקס בשירותים לא עושה לי את זה אבל יש אנשים שהסלייזיות מדליקה אותם לא שופט ולא מנסה להבין

הספרנית

New member
תגיד לי...

אתה צריךלבדוק טוב את הבחורות שאתה יוצא איתן אתה יודע מה יקרה לך אם תסטור בטעות למרוקאית? לא נראה לי שנזכה לראות אותך כותב פה אי פעם... זה לגבי סטירות. לגבי פומביות הכי כיף שבעולם במיוחד כששיכורים אני אפילו אוהבת להתגרות ולקחת סיכונים מתחת לאף של אנשים, ככה כשלא רואים
אבל לא משהו קיצוני מידיי, רק ליטופים וכאלה

© RoNa

New member
../images/Emo192.gif

למה ליאת, למה? כל אחד ומה שטוב לו. לאף אחד אין את הזכות לשפוט. כל עוד הם לא פוגעים באחר או עוברים על החוק, וזה מה שעושה להם טוב, למה לא? גם אני אישית לא אעשה את זה, אבל כן יכולה להבין ולקבל שלאחרים יש גישה שונות משלי.

למעלה