סטיב נאש - THE END

rapgamer4ever

New member
לי נשמע שאתם לוקחים את זה יותר מדי אישי

מילא עוד הייתי יכול להבין שלא נעים לך לראות אגדת כדורסל כמו סטיב נאש מתרוצץ בחוסר אונים מול איזה שיין לארקין או נובאדי אחר. אבל הוא אפילו לא משחק! זה מה שמוזר לי ואני לא ממש מבין איפה הביזיון.
להוריד מהגדולה זה ממש ללכת רחוק מדי. היחיד שהוריד מגדולתו אחרי השיא לדעתי הוא אייברסון אבל זה לא בגלל היכולת שהציג אלא זה גרם לנו להפנים טוב יותר את האופי הבעייתי שלו.
מצדי שצ'ארלס בארקלי יחזור לליגה, זה לא יוריד ממה שהוא עשה וזה גם לא יבזה כל עוד הוא לא אשכרה ישחק.

rapgamer4ever

New member
אגב אני לא מתנגד לפרישה של KG

כי באמת קצת כואבות לי העיניים לראות אותו. בכל מקרה זה לא מוריד מהגדולה שלו בעיני ואני אפילו חושב שהוא יכול לתרום להרבה לוקר רומס בליגה עם המנהיגות והקשיחות שלו.

fatnoam

Active member
לא מבזה ולא נעליים

שחקן שהיה כל כך טוב מרגיש שהוא עדיין רלוונטי. שאקיל בעונה האחרונה שלו צלע לעבר תשע נקודות במשחק. השנה זה היה ממקם אותו במקום ה-26 בליגה מתוך מעל 90 סנטרים. אז הוא כבר לא השחקן הכי טוב בליגה, אבל עדיין תורם.
&nbsp
ותראו את דאנקן. מה אתם חושבים, שכל הגארנט ונאש ודומיהם שרואים את דאנקן בגיל 38 לוקח אליפויות ומשחק ברמת אולסטאר - זה לא צורם להם? הם לא רוצים גם?
&nbsp
לא מתבזים בכלל, להיפך רק מראה כמה הם תחרותיים.

fatnoam

Active member
אם בשנה הזו הוא יגיע בכושר טוב, ויהיה רלוונטי וישחק דקות

נורמליות, מספר משחקים נורמלים, וייתן ניצוצות של מה שהיה? יעניק לג'רמי לין קצת מהגאוניות שלו?
&nbsp
ממש לא מבזה.
&nbsp
שחקן כזה שכל הקריירה עשה שחקנים מסביבו ליותר טובים, יכול לתת עונה ולהכשיר מחליף בכיף.
&nbsp
הוא יודע יותר מכולנו מה נדרש בשביל להצליח בליגה הזו. הוא מכיר את עצמו יותר טוב מכולנו, ויודע בעצמו אם יש לו עדיין דלק ויכולת - או שאין לו.

Executioner

New member
כשנאש לא יכול לתרום התקפית כמו בשיא כושרו

והוא חור גדול מאי פעם בהגנה והוא לא תורם בשום אספקט על המגרש הוא גמר את הסוס.

fatnoam

Active member
"לא תורם בשום אספקט" זו הגדרה שלך

המציאות לא באמת ככה. הוא תורם גם על המגרש וגם מחוצה לו. ג'ייסון קיד היה חלש מאוד בעונה האחרונה שלו בניקס מבחינה אישית, ועדיין הוא פשוט הנהיג אותם לפלייאוף.
&nbsp
יש ערך לותק. אמור כן לזקן!

Cade Foster

New member
אז מה נגיד עליו...

המוסר הכי טוב שראיתי
אחד הקלעים הכי טובים שראיתי
אחד השומרים הכי גרועים שראיתי
&nbsp
מסוג השחקנים שאין אצלם אמצע. או שהוא עושה הכל ברמה הכי גבוהה האפשרית או שהוא לא עושה בכלל. הגיעה לו אליפות, חבל שזה לא קרה בפיניקס, מזל שזה לא קרה בלייקרס. קשה לי לומר עליו שהוא אחד השחקנים האהובים עליי אי פעם.
&nbsp
כן נכנס לטופ 10 שיצא לי לראות בעיניים. לא חושב שהוא הרכז הכי טוב של שנות האלפיים (בניגוד להרבה אנשים שאומרים שכן).
&nbsp
להתראות סטיבי ונתראה בנאום הHOF.

OrEl74

Well-known member
מנהל
רשימה (חלקית) של שחקנים שביזו את עצמם בשלהי הקריירה

מה הם עשו בעונה האחרונה שלהם בליגה:
קארים עבדול ג'אבר (בגיל 42) - 10 נק' ו-4.5 ריב'
ווילט צמברליין - 13 נק' ו...18 ריב'!! אבל זה בן אדם שהוריד 23 בממוצע למשחק אז שיתבייש!
חאקים אלג'ואן - 7 נק' ו-6 ריב'. שיחק רק 61 משחקים ובחצי מהם הוא בכלל לא פתח בחמישיה וזה עוד במדי טורונטו הנמושה.
ג'רי ווסט אמנם קלע 20 למשחק אבל שיחק רק 31 משחקים וגמר את הקריירה (חוצפן! מה פתאום הוא נפצע בגיל 36?)
פטריק יואינג - 6 נק' ו-4 ריב' שיחק 65 משחקים במדי אורלנדו כשהוא עולה מהספסל וזה עוד לפני שהאוורד הגיע.
דוויד רובינסון - 8 נק' ו-8 ריב'.
סקוטי פיפן - חזר לעונת פרישה במדי הבולס ושיחק רק 23 משחקים סיים את העונה עם 6 נק' ו-3 ריב' למשחק.
שאקיל אוניל - 37 משחקים בלבד במדי בוסטון. 9 נק' ו-5 ריב' למשחק
קארל מלון - 13 נק' ו-8 ריב' שיחק רק 42 משחקים.
אההה כן, גם מייקל ג'ורדן בגיל 40 - 20 נק' ו-6 ריב' למשחק.

הרשימה הזאת כמובן עוד ארוכה ארוכה...
תופתעו אבל בסוף הקריירה שלהם, השחקנים האלה כבר לא מסוגלים לשחק כמו בעבר ורובם הגדול מגיע על תקן של שחקן משלים.
נאש לא שונה מהם למרות שכפי שציין פה כבר, זאת לא אשמתו שהוא נפצע ובסה"כ בעונה האחרונה שלו במדי פיניקס הוא נתן אחלה עונה (קצת מוזר שרוב השחקנים האלה מתפרקים אחרי שהם עוברים קבוצה בסוף הקריירה)

billc

New member
אני רוצה לעשות הבחנה בין שאקיל לנאש בסוף הקריירה

שאקיל בקלבלנד ובוסטון הוגדר מראש כשחקן משלים, שבא לעזור, ולא להזיז הרים
לעומתו לדעתי גם בעיקר בגלל הסכומים, נאש הוגדר למשהו יותר מרכזי משהו שהולך להיות משנה עולם, בעיקר בגלל שקובי
בשנים האחרונות לא שיחק עם רכז טבעי, ולכן האכזבה

ואם מדברים על שחקנים שיודעים להתבגר.. דאנקן - מדהים, נוביצקי עדיין מעולה ושניהם במחיר סביר מאוד

rapgamer4ever

New member
בקיצור יש פה חצי מהיכל התהילה של הnba

לא רואה שום בושה להצטרף לרשימה הזאת.
אני יכול להבין שקצת לא נעים לראות אגדות מזדקנות מול העיניים אבל אין בכך שום דבר שמוריד מגדולתם.
מה שאני לא מבין הוא איך נאש "מבזה את עצמו" אם הוא אפילו לא משחק אלא רק מקבל משכורת מהלייקרס.

למעלה