סטיבן קינג...........

sum 418

New member
סטיבן קינג...........

אוקיי חברה זה משהו ממש דחוף לי. יש לי עבודה קטנה על הספר "העמדה" של סטיבן קינג. אני פשוט לא מוצא את החלק הזה...... מישהו בבקשה יכול לכתוב לי אפיון חיצוני ופנימי על אמא אבגייל או האיש האפל? אני אישית יותר צריך את האיש האפל........... מי שיעזור לי פשוט תותח......... ביי.

siv30

New member
פורום שיעורים ועוד או משהו כזה

דפדף למטה יש הגדרה מדוייקת לאן אתה צריך להגיע כדי שכל משאלות לביך תתמלאנה.

Ungareska

New member
ואללה זה יהפוך אותי לתותח?

אני מיד מכין לך את זה! חלום חיי הוא להיות תותח!

catch 2 2

New member
איפה שאני שהזמנתי

זה סטיפן, מחר אני אולי אקבל אותו ,אני מאוד מאוד מקווה שזה לא סטיבן אלא סטיפן כי רצוני הוא רק בסטיפן. אתאכזב מאוד אם זה סטיבן ואם אכן כך ,אז אנא כותב/כותבת השרשור קבלי את התנצלותי. פשוט אני לא רוצה את ספרי סטיבן ,רק את סטיפן.

Arana

Well-known member
מנהל
באמת לא הבנתי אם אתה צוחק או לא

במקרה שכן - יופי. במקרה שלא - השם שלו נכתב Stephen אבל מבוטא Steven. ככה זה, זה מה יש. וכן, זה אותו אחד שכתב את "העמדה", "בית כברות לחיות שעשועים" ועוד דברים טובים. יש הוצאות שמתרגמות את השם "סטיפן", אבל זו שגיאה.

Mנטה

New member
יש גם סטיבן שנכתב סטיבן

פעם ראיתי דרבי סטיבנים בסנוקר, אחד היה סטיפן ואחד סטיבן והמנחה רק בלבל את היוצרות

catch 2 2

New member
במלוא הרצינות

אחרי שקראתי את דברים שצריך חיפשתי ספרים שלו על פי השם סטפן קינג באתרים ישראלים ונמצאו עוד בערך 8 או 9 בהוצאת מודן. לעומת זאת סטיבן יש הרבה יותר ספרים ואם עושים הצלבה אז מתרשמים שזה לא אותו אדם. אבל אחרי חיפוש הרבה יותר מעמיק, מצאתי שהאתרים בארץ פשוט טעו . וכנראה הסיבה שמצאתי שני סטיבן סטיפן יכולה להיות בגלל הסוג השונה של הספרים. את צודקת בהחלט ואני טעיתי no hard feelings?
היום בבוקר בידיוק סיימתי את הניצוץ -ספר נוסף מספריית האימה שלו, היה מאוד מהנה וזאת גם הודות לספר ללא מילים שקראתי לא מזמן ויש לו כמה דברים במשותף. מומלץ (שניהם)

Boojie

New member
האתרים לא טעו.

הרבה שנים הוא שווק בארץ בתור סטיפן/סטפן קינג, עד שמישהו קלט שהשם שלו הוא סטיבן ולא סטיפן/סטפן. מאז, הספרים שלו משווקים בתור סטיבן קינג, אבל כמובן שבקטלוגים של ספרים מופיעים שני השמות, בגלל המבנה של הקטלוגים.

Mנטה

New member
כשהיתי בתיכון חשבתי ש

טשרניחובסקי וצ'רניחובסקי אלו שני משוררים שונים, והיתי בטוחה שההוא עם ה"טשר" יותר שווה מההוא עם ה"צ'ר". נפלאות העברית..

een ogenblik

New member
ואני לתומי חשבתי

ש-צ'רניחובסקי זה כיתוב שפס מן העולם, ומכיר אותו רק מי שמכיר ספרים מאוד ישנים (בדרך כלל לא תלמידי תיכון). אפילו בכרך שאבי קיבל לבר מצווה כתוב טשרניחובסקי.

Boojie

New member
לדעתי זה בדיוק ההפך.

ככל שאני יודעת, צ' זו הצורה המודרנית.

een ogenblik

New member
יש לך דוגמאות לזה?

אני מתכוונת לטשרניחובסקי ספציפית, לא לכיתוב באופן כללי (שכמובן אני מכירה שזו הדרך המקובלת היום).

Arana

Well-known member
מנהל
אז יש לנו עוד מכור?../images/Emo13.gif

אתה מוזמן לעיין קצת במאמרים, יש לנו המלצות על ספרי קינג (ואני מקווה לכתוב כבר את ההמלצה על From a Buick 8. עוד השבוע, אי"ה). "הניצוץ" היה טוב יותר מ"דברים שצריך", לדעתי, אבל שניהם טובים. יש לי עוד המון המלצות, אם אתה רוצה להמשיך לרוץ עם קינג.

catch 2 2

New member
מה???

לדעתי דברים שצריך משאיר אבק לעומת הניצוץ ,אם בסולם 1-10 ,אז דברים שצריך זה 11 והניצוץ זה 7.5. דברים שצריך היה כל כך מסוייט ומעמיק עד שגרם לי לחלום ביעותים ארוך. כל הזמן ראיתי את לילנד גאונט דוהר בטליסמן שלו עם החיוך המזוויע השנים הזועקות והעיניים ,אוווו העיניים האלה. לא שלהניצוץ חסר, ממש לא החזיונות של דני הביאו שוב לשאלת תסביך קסנדרה,והדמות של ג'ק היוותה את המבצע ללא רחם שהוא הוסיף מארסנל הלקחים לשו. נתן דרור לכל מה שהחזיק בפנים מההתחלה.

למעלה