סו-סופ-סופ"ש!

ThE uVa

New member
הגיע הזמן.../images/Emo60.gif

שבוע מתיש כלכך. היום אני מקווה להפגש עם החברים שלי. מחר שיעור כינור על הבוקר, בערב אצל סבתא נראלי, אחרכך בטח שוב עם החברים. בשבת.. אני נחה! ובערב אולי אני אלך להפגנה של המורים. ואולי מתישהו אני ארשם שוב לחד"כ, וגם אני צריכה להאכיל חתול של חברה.

סופ"ש לפפפפפפרצוף.

חמישי [היום] - נו וינגייט כרגיל, אח"כ הלכתי לקנות בגדים עם רינת וצליל. יקיר קפץ. יצאתי עם שלל:p הלכנו לאכול ועוד מעט יוצאות לSO [מה זה המקום הזה?!?! זה מול זירת הרצח - הנייט? :p] בת"א. שישי - מממ עובדת במיתוס עד הצהריים עם צליל [אני אשלח לכולן את המס' שלהם במסר, מבטיחה!! פשוט יוצא לי להיות 5 דק' על המחשב כל יום], אח"כ ארוחת ערב בבית כמובן... אחיינים שלי פה:]. לישון כמו סוססססס שבת - לצליל יש בית ריק אז אצלה משהו. ובערב עוד לא ברור אולי די בר מעאפן שוב:/ אולי עם הכדורגלן [הוא חולה פשושלי. צריך לבדוק עד כמה זה מדבק...
]

N o o s h y

New member
"שימי לב, כבר אמצע נובמבר"

היום: הייתי בגני התערוכה (עבודה) ולא נכנסתי ליריד המותגים עקב אשפה אנושית מצחינה (יאק. כלכך הרבה אנשים מגעילים), עכשיו הגעתי לביתי השני ואולי אצא עם מחר בחור (שלח לי סמס: "דקה אני מתקשר..." וכבר עברו 5 דקות!!#@$) ואם לא אני אפול לישון. (עבדתי היום 9 שעות!) מחר: בבוקר לקנות מתנה לכבוד הגיוס של נעה עם אוליצ'קה וגם איזה סריג מקסטרו ששמתי עליו עין. בערב מסיבת גיוס לנעהההההההההה! להשתכר למוווווווות. שבת: אלוהים גדול ובערב עצרת. כנראה.

N o o s h y

New member
"שוב נושרים העלים, זה הזמן השקט

מה צפוי לנו מחר לא נדע... אני עוטף אותך בחום ורוקד, ומעביר לנו עוד דף."

Small talk

New member
פיצוציה

יום חמישי - הלכתי לבית ספר וכולם עיצבנו אותי, אבל פגשתי את עומר של אילאיל [
שאני גם מכירה אז היא לא רק שלה] ועשיתי לה סיור בדברים החדשים בבית ספר מאז שהיא סיימה י"ב. והייתי במצב רע שכבר כל שטות העלתה לי דמעות לעיינים (האמת שהרבה זמן זה ככה אז אני כבר שולטת בזה). ואז עוד עבדתי ולא היה לי כוח לכלום. אבל לא היה הרבה עבודה וגם לא היו הרבה כלים אז זה לא היה נורא, והמשפחה שלי באה לבקר אותי (חצי פדיחות חצי נחמד) וחברה באה לבקר אותי (אחרי שבדיוק חשבתי לשלוח לה SMS שאולי נעשה משהו מחר כי אני מתגעגת) והיא אמרה שהיא עובדת מחר אבל בשמחה שבוא הבאה נעשה משהו. אהה ואיזה חצי שעה אחרי שהתחלנו לעבוד שקד נזכרה שהיא שכחה להעביר את הפלאפון לשקט (הפלאפון בכיס אבל אסור לענות לו) ואז נזכרתי שגם אני לא העברתי אז העברתי מהר. ושעה אח"כ חברה שלא דיברתי איתה מלא זמן התקשרה והפלאפון רטט לי בכיס אבל לא יכולתי לענות, ואז הצצתי וראיתי שזו היא ומיד נלחצתי (תמיד זה קורה לי, מליון ואחת סיטואציות עולות לי בראש ללמה היא התקשרה) ובסוף הלכתי לשירותים ושלחתי לה SMS שאני לא יכולה לדבר, אז היא שלחה לי הודעה בחזרה אם אני רוצה לעבוד באיזה מסעדה ביום שבת (שפעם הייתי אמורה לעבוד בה ובדקה ה91 [כלומר דקה אחת מאוחר מידי] ביטלו לי) והסכמתי. עבדתי עד 22:30 וחזרתי הבייתה. שישי - לסיים כל מיני דברים ולנוח, אלינה באה. שבת - עובדת במסעדה הזו בטל שחר מ09:45 עד 18:00 .

TiKi PooH

New member
פפפ

חמישי- פשר לסכם בזוועה, בגדול. אחריי שבוע עם מחסור חמור בשעות שינה נרדמתי אתמול באחת עשרה בערך, התעוררתי ב02:00 ולא הצלחתי לחזור לישון עד 06:00. הייתי אמורה לצאת בשמונה לבית ספר, מה שלא קרה, ובמקום זה התעוררתי עם זיו באחת עשרה בערך. הייתי מרוחה כל הבוקר. וגם עם נזלת וכאב ראש וחוסר מוטיבציה כללי. בחיי, הייתי נשארת כל היום במיטה אם היה תלוי בי. בכל מקרה..סביב אחת זיו החליט שהגיע הזמן לצאת מהבית, אז עברתי עם כל הקילוגרמים המרוחים לבית קפה ברוטשילד. ואז לשעתיים בבית ספר. אחריי בית ספר פגשתי שוב את זיו שסיים את ענייניו, אבא הזמין אותנו לעסקית בסושייה. טעים. חזרנו הביתה לסיים את היום המעפן בהתמסכנות ונרגעתי קצת וצחקנו קצת , ולמרות שכל היום בכלל לא היה לי כוח לשטויות שלו ולנסיונות לשובב את רוחי- הוא כל כך מקסים ואני כל כך כל כך אוהבת אותו. שישי- בבוקר מפגש צילום עירום, אמור להיות מעניין אני מקווה שמשם אימא תאסוף אותי- אחרת אצטרך למצוא חברים חדשים ביער בן שמן או לחזור ברגל או משהו כזה קצת עבודות לבי"ס, אולי כפ"ס או מיקה או משהו מעניין בערב יש ארוחה בכוכב יאיר לכבוד אילנה שבאה לבקר מחו"ל, נראה לי שזיו מצטרף וזה תמיד נחמד יותר ומעניין אם אור יוצא לשבת. בערב עוד אין מושג, מקווה שנעשה משהו כייף להשתחרר קצת. שבת- ? ?

ממ

מחר להיות בערך ב5 בל', לשבת, אחכ מסיבת פאנק הומואית עד מאד ואז אני אפגוש תרוסי ההומו ותחברה הכונפה השמנה שלו אפילו שהיא לא שמנה אמן שתהיה לה דלקת בדרכי השתן והיא תמות והוא יידבק מהדלקת ייקבל עגבת ינשרו לו חלקים מהגוף הוא ימות ואז תדרוס את הגופות שלהם רכבת. אני אצפה בו ממזמז את השרמוטה המכוערת אפילו שהיא לא מכוערת והוא גםלא והם ימותו%^HYR%Gר5 אכנס לדכאון אחזור הביתה יאכל הרבה שוקולד [*לקנות שוקולד טעים] יומשבת סדר ואולי לפגוש חברות מהאיזור...

Bitch47Percents

New member
זהו, נגמרו שנתיים של צה"ל. ../images/Emo12.gif

אבל יש עוד חודשיים על מדים. לא נורא, קצת כסף זה תמיד טוב. היום יצאתי מוקדם מהמשרד [רבע ל11 ככה], ונסעתי הביתה ועשיתי כלום. אע, ומקלות כאלה עם שומשום מבצק עלים. טעים. מחר בבוקר [10] יושבת לארוחת בוקר בג'ו עם דודה שלי וחברה שלה [אני כזו זקנה בנפשי, אלוהים ישמור.] מקווה לשכנע את אבא שבאמת צריך להחליף לי מכשיר פלאפון. ולעשות את זה כבר מחר. צריכה לנקות את החדר. אולי לפגוש אותו, בכל זאת שנתיים להכרות שלנו. לא יודעת.

Bitch47Percents

New member
לאחותי קנינו כזה ../images/Emo3.gif

ולאח שלי את השחור ולאמא כמו שלי רק אבא התפנק עם N95 [המבצע הזה ממש שווה מה
]

mayhaktana

New member
../images/Emo151.gif

היום-הייתי בעיקר בבית ,בצהריים הייתי בקניון עם אבא להחליף את הפלאפון..מה שבסוף לא קרה. ובערב עבודה. שישי-חווה ואז אולי לצאת.. שבת-בעיקר כלום ובערב עבודה.

אז...

חמישי-בבוקר ישב"צ,אח"כ הלכתי לשבט להפעלת שכבה של גלי :) ב4:30 הלכתי לשק"ם לעזור לחניכות עם המכירת לימונענע לסבסודים :) הלך טוב! *גאה* הלכתי לשבט..לראות את רינת ולשעשע את גלי.. חזרנו הביתה ב20:30 ככה...נוי השמיעה לי את השיר :) יצאא מושלםםם :) בלה בלה מה עושים- ים!!! :) אז הלכתי עם גלי ונוי לים.. והיה נחמד :) ושמעתי את השיר[שלי!!$#@$] בלייב :) אדיר! פשוט אדיר! שישי-לקום די מוקדם.. צריך להשלים את הפעולה ב3 ללכת לשבט.. פעולה אולי להישאר לערב בנות של אירוס בערב לצאת לאנשהו? שבת-ב11 פעולת שכב"ג!!! ואחה"צ אני נוסעת לעצרת הזדהות :) סופשבוע רגוע :)

little shorty

New member
בא לי למות. לא הלכתי למסיבה

שכל כך רציתי ללכת אליה. ועכשיו חברה שלי מתפרעת לצלילי עופר ניסים ואני פה. כותבת מה אני הולכת לעשות בסופ"ש אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף. סעמק. שישי - לקום בצהריים, בערב אוכלת וישנה אצל החבר. שבת - אולי ללכת לסבתא, בערב מקווה לעשות משהו.

למעלה