סו-סופ-סופ"ש!

עדיב4

New member
טוב.

חמישי - ביה"ס + נפגשתי עם שתי חברות מהלהקה כדי ללמוד ריקוד. שישי - ביה"ס + שופינג
+ סרט + יומולדת שהייתה ממש ממש ממש חראית לי
+ סבא וסבתא שבת - סבא וסבתא + בית + הורים שמשגעים + אני רוצה ללכת להפגנה אבל אין לי איך להגיע..

DIE kvar

New member
התחלתי לכתוב ואז הייתה הפסקת חשמל איזה שנה

אני לא אחפור שוב כמו שהתחלתי מקודם אני רק אומר בקצרה שניצלתי ועודני מנצלת את הסופש הזה היטב! טוב אבל על אתמול אני חייבת לחפור בכל זאת. אתמול הייתי במסיבת גיוס של איזה אחד (שפעם היה הרבה יותר מ'איזה אחד' אבל עכשיו אני אפילו לא זוכרת איך זה יכול היה להיות) הוא עשה ש"ש ועכשיו הוא מתגייס ויופי טופי הם עשו מסיבה שקראה לעצמה מסיבת וילה באיזה חור תכלס אם הייתי שותה אולי הייתי נהנית אבל נהגתי את כל המסיבה העברתי בלדבר עם חבר ממש טוב של פולק שאין לי מושג מה הוא עשה שם הוא שנה מתחתיי אז תמיד ראיתי אותו אבל בחיים לא ממש דיברנו, וסתם שנינו לא ממש ידענו מה אנחנו עושים שם אז פשוט התחלנו לדבר ואז הוא שאל אותי על פולק ואז זה הפך לממש חפירה וזה די גרוע כי שקוף שהוא יגיד לו בדיוק מה אמרתי.. חח אבל על הזין שלי הבהרתי לו טוב טוב שיש לי תכניות ומהמסיבה אני נוסעת לאיזה אחד (אוח הוא כזה חמוד!!!) ושאם אדון פולק חושב שאני אשב בבית\במסיבת וילה גרועה של כל מני אנשים מראשון, ואחכה לו - אז הוא טועה יש לי הרגשה שהמסר שרציתי להעביר לא ממש יועבר, לכי תסמכי על החברים הסטלנים שלו שיבהירו לסטלן הראשי מה בדיוק אמרתי.. אבל לא נורא חתכתי משם מוקדם, ונסעתי כאמור לבחור החמודי שהתשתחרר ביום חמישי! אוח זה כ"כ עצובבבבבבב היה ממש כיף. הסקס לא היה אלוהי אבל נהנתי בכל זאת.. חח לא היה לי גבר כבר ימבה זמן.. הייתי ממש ממש צריכה את זה. הערב הסתכם בכך שהייתי מאוד גאה בעצמי על הטיולים ברחבי הארץ שעשיתי לבד(!!), מהבית למסיבה הזו ומשם לבחור..זה היה וואחד טיול! הייתי מאוד גאה בעצמי גם שלא איכזבתי אף אחד, ושנראתי כ"כ טוב שגם אם דיברתי שטויות אני בטוחה שהחבר הזה של פולק יזרוק לו איזה מילה טובה, וגם בעוד כל מני דברים שאני לא אפרט כאן כי אני גם ככה יותר מדי זורמת בשיחה~! היום אמרולה, בפק"ל, ויש איזה מישהו שאני יודעת שהוא בבית היום והוא יוצא פעם במלא מלא זמן שכלכךךךךךךך בא לי לראות\לעשות ואני לא יודעת אם להתקשר או לא... אם לא אז אני מפסידה את ההזדמנות לראות אותו לפחות לחודש הקרוב ואם כן אני קצת בלחץ שזה יקרה כי אני טיפה מאוהבת בו ואני נורא מנסה לרסן את עצמי כי אני יודעת שזה לא יכול לקרות בחיים.. בטח לא עם היציאות שלו.. מה לעשות?
יואו שיט בסוף חפרתי בלי שהתכוונתי ואפילו לא סיפרתי על רביעי וחמישי!!!

SNoopY 26

New member
היה לי בית ריק וייגרמסטר :) יותר טוב מזה?

אז ביום חמישי ההורים נסעו לספש חמישי-שישי-שבת. בשישי באו אלי החברות, חברה אחת הביאה שתייה.. שתיתי מלא ייגר. אח"כ באו ידידים היה נחמד ומצחיק בעיקר כי חברה אחת שלי הייתה שיכורה מצחיקה. אח"כ ירדתי על עוד בקבוק בירה ועוד שוט של ייגר. היה לי ראש טוב עד שהייתה לי בחילה נוראית והקאתי אבל לא נורא זה עבר ברגע שהקאתי :) חח. איי אלכוהול אלכוהול הייתי ערה עד 6 וחצי כל הזמן היתחלפו האנשים. היה לי כייף +++ היום בבוקר קמתי וניקיתי את הבית, שמעתי מוזיקה על פול ווליום, הכנתי לעצמי ארוחת בוקר. היה אחלה:) יומטוב

למעלה