פפפ
חמישי- פשר לסכם בזוועה, בגדול. אחריי שבוע עם מחסור חמור בשעות שינה נרדמתי אתמול באחת עשרה בערך, התעוררתי ב02:00 ולא הצלחתי לחזור לישון עד 06:00. הייתי אמורה לצאת בשמונה לבית ספר, מה שלא קרה, ובמקום זה התעוררתי עם זיו באחת עשרה בערך. הייתי מרוחה כל הבוקר. וגם עם נזלת וכאב ראש וחוסר מוטיבציה כללי. בחיי, הייתי נשארת כל היום במיטה אם היה תלוי בי. בכל מקרה..סביב אחת זיו החליט שהגיע הזמן לצאת מהבית, אז עברתי עם כל הקילוגרמים המרוחים לבית קפה ברוטשילד. ואז לשעתיים בבית ספר. אחריי בית ספר פגשתי שוב את זיו שסיים את ענייניו, אבא הזמין אותנו לעסקית בסושייה. טעים. חזרנו הביתה לסיים את היום המעפן בהתמסכנות ונרגעתי קצת וצחקנו קצת , ולמרות שכל היום בכלל לא היה לי כוח לשטויות שלו ולנסיונות לשובב את רוחי- הוא כל כך מקסים ואני כל כך כל כך אוהבת אותו. שישי- בבוקר מפגש צילום עירום, אמור להיות מעניין אני מקווה שמשם אימא תאסוף אותי- אחרת אצטרך למצוא חברים חדשים ביער בן שמן או לחזור ברגל או משהו כזה קצת עבודות לבי"ס, אולי כפ"ס או מיקה או משהו מעניין בערב יש ארוחה בכוכב יאיר לכבוד אילנה שבאה לבקר מחו"ל, נראה לי שזיו מצטרף וזה תמיד נחמד יותר ומעניין אם אור יוצא לשבת. בערב עוד אין מושג, מקווה שנעשה משהו כייף להשתחרר קצת. שבת- ? ?