סו-סופ-סופ"ש!

adiss90

New member
11 בנות ו-1 בנים

ליומולדת של חברה !!! ואני דיי ארגנתי. [לא הכל] (עכשיו יש לי מה לספר למראיינים ששואלים אם אי פעם הייתי אחראית ללוגיסטיקה של איזה מפגש חברתי
) הולך להיות כיף. זו תהיה ממש הפתעה בשבילה. היא מתכננת סולידי-משו עם 5-6 חברות. כשמכפילים ציפיות זה כיף. והיא גם הולכת לקבל מתנווות :) יו-פי-דו. שבת אני בצפון ל-50 של דודה שלי.

adiss90

New member
היא כ"כ שמחה וכ"כ הודתה לי.

הפתעתי אותה. איזה כיף ^^ ובאמת היה שווה (חוץ מהמסעדה). היו אמורים לישון אצלי 2 אחריי ו...אפשר להגיד שנפנפתי אותם באלגנטיות לישון אצל חברה אחרת :) {מעטות הפעמים שאין לי כח וזה..}

adiss90

New member
אעאעאע.

אנא מכן, קחו בערבון מוגבל מאוד את מה שאני כותבת בשירשורים האלה. אני אפסיק לכתוב בהם, תמיד קורה מה שאני רושמת+מיליון דברים אחרים.(ספונטניות לנצח) סופש כיפי.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif לא ידוע..והשביתה נמשכת לה.

היום- הייתי עם אמא באיילון...לא יצאתי עם שומדבר מיוחד [אם בכלל], לומדת לתיאוריה כי אני חייבת לסיים עם זה כבר!!!!!1, חברה באה לעבוד לפרוג'קט,ב21:00 שיעור פוינט של שעה, פיצ בא אלי
מחר- שעה פסיכולוגיה בבצפר, 3 שעות קומפוזיציה [מגמה], חוזרת הבייתה לעשות את האנסין+המכתב לשיעור פרטי,ללמוד לתיאוריה. בערב..לא ידוע עדיין כלום
שבת- חזרה של הלהקה מ10 עד 2 ["רק 4 שעות מה אתן קופצות?" סתומה
] ,ללמוד לתיאוריה המזויינת בקיצור, שום דבר לא ידוע.

yaeli87

New member
ווהו

חמישי- טיילתי עם מאמי קצת בקניון,קנה לי מתנות
,עוד מעט גבות ובערב שוב מאמי. שישי- חוזרת הביתה,בטח ארוחת ערב עם המשפחה ובערב אולי לכת. שבת- בבית בבית בבית בערב בטח עם מאמי.

EVE Lights

New member
מיאו קצת עמוס...

היום - אני וההורים הולכים לחתונה של מישהו מהמשפחה ב- 19:30 ב"טראסק" בנמל ת"א, נקווה שיהיה מגניב וטעים ולא משעמם
מחר - בבוקר יריד המותגים בגני התערוכה (מוי כיף), כשאני אחזור צריך לקפוץ לסניף לקחת מלירן דיסק, בערב אנחנו (במפתיע! וזה ממש נחמד) שוב אצל אביב בנתניה, בטח נצא שם באזור לאיזה פאב.. יום שבת - בצהריים הוא יקפיץ אותי לבראנץ' אצל אח שלי בכפר יונה לכבוד היומולדת של אחיין שלי, בטח נזלול שם כמו בהמות (גיסתי מכינה אוכל בנזונה באירועים האלה), אני אחזור הביתה, אתעלף קלות ובערב ב- 20:00 עושים ליוני מסיבת פרידה לגיוס בבית קפה פה ברמה"ש.

OverSharing

New member
חמוד:)../images/Emo103.gif

חמישי- היה לי מתמטיקה+אימון עד 1130, הלכתי לשלם אגרה על הרישיוןןןן:) אח"כ בבית, נסעתי עם אבא לאסוף את רואי מב"יס, אכלנו צהריים, ואז אורי, אבא ואני נסענו לישפרו שזה במודיעין רחוק והייתי כזאת מגניבה!:) איזה כיייייייף. חזרנו לפני שעה, ראיתי טלוויזיה ועכשיו סתם. 16:45 ישב"צ, 20:15-00:30 כזה בייביסיטר.. אח"כ אולי לשחרי:) שישי- 12:30 לבית קפה שרוצה לתת לנו חסות לשוחח איתו. בבוקר אולי להפגש עם נעה וניצן לעשות סבב טלפונים לקומונות מעניינות. אחה"צ יומפעילות, בערב אולי ארוחת ערב עם המשפחה של עמרי. או בבית שבת- מקווה שטיול עם הג'יפ בבוקר!:) אחה"צ ארוחת יומולדת לאחשלי:) שיעורים במתמטיקה וכו'..

באמת הגיע הזמן

שישי
8:00 - 14:00 השיעור הלפני אחרון בקורס, מוזר. ישר אחר כך נוסעת לקטןשלי לסופ"ש
. התכנון הוא לצאת עם החבר'ה מהצבא, נראה מה יצא מזה. שבת
לישון לישון לישון. לעבור על האוצר מילים עברית+אנגלית. איפ. בערב נחזור אליי עם האוטו וניסע לעצרת של ארגון המורים בת"א, יש שם אחלה הופעות בחינם
והוא ישאר לישון.. כיף.

Oo The Gush Oo

New member
לא רגילה להגיע הביתה בשעות כאלהההההה!!!

איזה מאוחר אוף
חמישי: הגעתי מלפני חצי שעה. התקלחתי וכרגע סתם סתלבט. תיכף אלך לאכול. בערב אולי לVoice עם החברות. אולי טרבין. מקווה לישון אצל החבר. שישי-שבת: או שישבת אצל הדודים. או בית ריק. מעדיפה להישאר, נראה עד כמה ההורים יתעקשו.

Oo The Gush Oo

New member
או שלאאאאאאא

בסוף היום החבר מסיים לעבוד ב-00:00 וישר בא לכאן. נישן פה. מחר פה ואז אצלו. לא נוסעת לדודים, נשארת לטפל בכלבה החדשה בבית של אמא חח. בית ריק לשישבת עם החבר בקיצור.. כייייייףףףףףף

טם

היום: מופע הארנבות של ד"ר קספר בצוללת, איתו שישי: חוזרת בבוקר הביתה, בערב: שלום חנוך בבארי עם אמא שבת: יושבת עם חן איפושהו או נוסעת לחולון לאסף, אחד הקא"רים של הענף... כל המדריכים והחונכים מהרפואה נפגשים, וגם המפקד(החתיך) שלי יהיה שם, למרות שרב הסיכויים שלו חמשוש נעים

למעלה