.
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום!!,טיול עם הבננות=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..בהחלט היום וכמה דברים ביום חמישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום התעצבתי מעט כי.. לא עמדתי בהסכמים התעצבנתי על.. נועם אבל בסוף סלחתי כי ..מתעלמת מזה....איףף התאכזבתי מ... כי...אפחדד בכיתי מעצב/אושר כי.. מרוב צחוק!,היום....פפפ אנשים שרוטיםםם! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היוםם=]] וההפנה ביום רביעי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..הממ היו כלמיני-"זה לא אבו גוש,זה אבו ג'וק!","איזה יום אחד אבנר נכנס לכיתה,מדבר איתנו והכל ופתאום הוא מסתובב ללוח וכולם מתפוצצים מצחוק...נתקע לו נייר טואלט על לברך" LOL מה שנסיעה של 3 שעות יכולה לעשותתתת
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יצאתי בסופו של דבר... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... איףף לטייל היום הסרט הכי טוב שראיתי..מממ...ראיתי אתמול סיבסקיט... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..דרוםםםםם משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..השבוע=]]] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..קורין,דנדה,תאש,=]] התודה שלי השבוע היא ל..^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..שטויותתת מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אנג'לס של רובי וויליאמס אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום ראשון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כבר היה... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כולםם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות....לקנות דברים,להירשם,עבודה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה טוב:]] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום!!,טיול עם הבננות=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..בהחלט היום וכמה דברים ביום חמישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום התעצבתי מעט כי.. לא עמדתי בהסכמים התעצבנתי על.. נועם אבל בסוף סלחתי כי ..מתעלמת מזה....איףף התאכזבתי מ... כי...אפחדד בכיתי מעצב/אושר כי.. מרוב צחוק!,היום....פפפ אנשים שרוטיםםם! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היוםם=]] וההפנה ביום רביעי