סופ"ש..:)

2STRIPE

New member
נכון../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חיחי בא לי עוד אחת
טוסטוס וחברה שלה ויסקי

shir308

New member
אין לי מה לכתוב... ../images/Emo10.gif:-\

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אממ שישי כייי צחוקים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אממ אבא בא (_והלך אחרי 5 שעות)
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..אבאאאאאאאאאאא
התעצבתי מעט כי..הוא הלך באותו יום לישיבה מפגרת בלונדון התעצבנתי על..למה הוא הולך?!?! רררר אבל בסוף סלחתי כי ..אבא מה לעשות...
התאכזבתי מ... כי...אבא כי רציתי שישאר!!! בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אממ תמונות חסויות שקיבלתי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אני מתרשם לטובה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..יש יש יש יש!!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ... לעבור שניי שיעורים המגרש המזוויע הזה!!!
הסרט הכי טוב שראיתי..שרק 2 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אמממ סווצ'רים של פוקס
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..גולע
ענברו
שחיי
שירלי
איילת
..... התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..שניי סווצ'רים של פוקס!
מאכל השבוע שהיה הוא..אממ מרק? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חיים שכאלה? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אמממממ אלבום השבוע שהיה..אמממממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אמממממממממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אנשים מסויימים
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה!! ואנוח גאדדדדדד
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אממממממ שהגשם הפסיק יום חמישי!!!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אממ מומולדת לחברהה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבה טובה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כווווווווווווווווווולם ... טוב כמעט
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

ocean zd

New member
הטיול שנתי הכי מעולההההההההה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..מממ.. נראה לי שלישי.. כי הוא היה הכי כיפי בטיול וגם כי יש לי עוז מהמם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הטיול השנתי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כל השיחות טלפון עם הבייב שלי וכל הגעגועים התעצבתי מעט כי.. התגעגתי.. וגם ההליכות המטורפות האלה ולהתעורר כל כך מוקדם! ושפירקו לנו את החדר!~!!! התעצבנתי על.. כל מיני חחח. בעיקר על האוכל בביצפר שדה הזההה אבל בסוף סלחתי כי .. הזמנו פיצה כל הזמן חח התאכזבתי מ... כי...לא יודעת.. אולי קצת מכרמל... בכיתי מעצב/אושר כי.. אממ.. שהתייבשתי.. בבית חולים בכיתי חחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל יום ולילה עם השיכבה המדהימה הזאת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אני אוהב אותך הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלכתי אטת המסלולים חחחחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצאת בלילה עוד חחח הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אילת? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מלא בגדים לבייב משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עוז בהחלט התודה שלי השבוע היא ל..עוז שלי פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא פיצה ומלא אילת חחח מאכל השבוע שהיה הוא..פיצההה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?טיול שנתי 2007 ואחרון שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מישל משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..סמיילינג פייסס סו אינלאב הופינג דאט דיי אול קוד סי, ווי בילונג טוגדר, יו אנד מי אגאנסד דה וורלד הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את האישפוז כי התייבשתי:[ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהיה עם עוז קצת השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..עוזזזזז השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לזה שאני אראה אותו כבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..מממ.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..עוז ודניאלה

gili600

New member
רעידת אדמהההה ../images/Emo188.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. ראשון, שני, שלישי, שישי כי.. מלא צחוקים, שיעור מעולה, יום כיף בבית, חווהההה והבית של קפלן הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נחנה
התעצבתי מעט כי.. אנחנו מתרחקות התעצבנתי על.. הילדה הזאתי!!! אבל בסוף סלחתי כי.. לא! אני אוריד לה כאפה!!! התאכזבתי מ.. ממנה כי... היא כזאתי קרה ומגעילה
בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. סלמה והכיסא
, אצל חנה עם עדי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "תפתחי את הרגליים ותוציאי את הפרה"
לא נשמע טוב הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ארגתי הכל מהר ומסודר לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשיםלסרג'יו קובן בזמן שהא מושך את הצד השני שלו הסרט הכי טוב שראיתי.. רפואה שלמה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חנהה, חווה, בית של קפלן (אבל בשקט, כן?) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מתנה לנעם ומגנים סקסיייים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. חנה, רייצ', קפלן וסלמה (החופרת במסנג'ר) התודה שלי השבוע היא ל.. עופר פינקתי את עצמי השבוע עם.. 13 וחצי שעות שינה מאכל השבוע שהיה הוא.. טובלרון שאבא קנה בדיוטי פרי
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "שואת העכבישים 2 - הקאמבק" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Bartender אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "על הקיר טיפס לו עכביש קטן"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אותה, כאב ראש רצחני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשןןןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. חנההה (שתיהן
) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. עוד ביקור הפעם עם ענבר, שיעור בשני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבהה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): נוסטלגיה

SUFA theOUEEN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחח בהחלטט חפרתייי../images/Emo3.gif

קפלןן?!?!את ג'וקוו אתת

2STRIPE

New member
../images/Emo6.gif

תגידי תודה שאת מפספסת..! ברעידה הראשונה ממש נלחצתי <לא ידעתי לאן ללכת חח למשקוף עץ בחדר או לממד (על הממד חשבתי שעה מאוחר יותר) או למשקוף בדלת כניסה פףף> ואבא שלי היה איתי בבית ולא הרגיש ואמר לי שאלה הבאסים

2STRIPE

New member
ברעידה השניה../images/Emo3.gif**

היו 3 רעידות.. אחת בחצות כמה ימים או יום לפני היו 2... הראשונה לא הרגשתי את השניה כן

gili600

New member
אני שקלתי אם ללכת למשקוף או לא..

בסוף פשוט החלטתי שאין לי כוח

karambula57

New member
פשוט ישבתי בכיסא

והשלמתי עם זה שאלה רגעי האחרונים... חחח סתם סתם
אבל הרגשתי את זה וזה היה ממש מוזר. הכיסא זז לבד!

stary1

New member
אוראו..ממ..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, כי באתי אל יעל הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יעלי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ גם? התעצבתי מעט כי.. אופק במצב רוח זוועתי:/ התעצבנתי על.. אופק אבל בסוף סלחתי כי .. ממ התאכזבתי מ... כי... עצמי, לא היה לי כח לדברים חשובים בכיתי מעצב/אושר כי.. לא קרה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיחת לילה עם ידיד על מונטי פייטוןP: מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כל מיני קטעים מהספר שאני קוראת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. באתי אל יעל בהפתעה:) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לישון כ"כ מעט וללמוד כ"כ הרבה הסרט הכי טוב שראיתי.. :X המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. יעל! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. דווקא הכנסתי השבוע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. פוצ ולילו התודה שלי השבוע היא ל.. לילו שישן מחובק עמי וחימם אותי:) פינקתי את עצמי השבוע עם.. טונות אוריאוס XD מאכל השבוע שהיה הוא.. אוריאו.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הזמן טס, וגם כשלא נהנים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא היה ספציפי אלבום השבוע שהיה.. אולי Debut של ביורק משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השיחה עם אופק הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אני לא צריכה יותר:) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פוצ ולילו השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. העיקור של טופי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אין מישהו מיוחד באופק

נעם212

New member
אחרי שלא כתבתי הרבה זמן...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון, חמישי, שישי חמישי-עדי וגילי
ושישי בחווה... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..התגברתי על זה...וקיבלתי מתנות שוות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ... התעצבתי מעט כי.. הנעלים שלי מלאותת בוץ התעצבנתי על.. עליהה אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי! התאכזבתי מ... כי...עצמי לפני השיעור בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בחווה בשישי ואתמול אצל סבתא מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא כל כך טוב אבל טוב..אחרי השיעור לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לישון עד שתיים היום =O הסרט הכי טוב שראיתי..אתמול לפני הריעדת אדמה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה...וסבתא משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא אני קניתי אבל אני בטוחה שזה גרם לכמה אנשים להיכנס למינוס בבנק
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כל החוסניקים(ועדי ושני) שקנו לי מתנות מדהימותת..ומשפחת שרגא שהצחיקה אותי מאוד.. התודה שלי השבוע היא ל..^^^ וחגית פינקתי את עצמי השבוע עם..פינקו אותי עם מתנות
מאכל השבוע שהיה הוא..מנה חמה פסטה מגניבה עם עגבניות אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?שואת העכבישים שתיים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..שיר קפלן קוטלת העכבישים אלבום השבוע שהיה..של מקפלי משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כל מיני..=\ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישנתי מספיק אז אמ.... שאני ידבר אם כל מיני אנשים שאני צריכ הלדבר איתם השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..*וינסטון* השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור ויומולדת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אממ... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הרבהה תמונה: וונדיז..

LordHorse

New member
לפני שנגמר..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..אעה.חמישי ושישבת. כי..היה פשוט כיף
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרכיבה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא זוכרת. התעצבתי מעט כי.. מעט? התעצבנתי על.. מספר אנשים
אבל בסוף סלחתי כי .. למי שהיה צריך. התאכזבתי מ...ממנה כי...ככה! בכיתי מעצב/אושר כי.. סתם כי אני רגשי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חמישי בקניון וכל הסוף שבוע. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "ח[א]וות יגור","כל,גלגל,שמתגלגלללללל.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נרדמתי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לישון כל כך הרבהההההההה! הסרט הכי טוב שראיתי.. פשוט מאוהבת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לקניון,לחווה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אהה.גרביים? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את הסוף שבוע
התודה שלי השבוע היא ל.. נטע ואחות של נטע.XD פינקתי את עצמי השבוע עם.. שומדבר מיוחד. מאכל השבוע שהיה הוא.. סיידר תפוחים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? *שם כלשהו* שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water" ועוד כל מיני שלהם. אלבום השבוע שהיה.. The Best of Simon & Garfunkel משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "When tears are in your eyes, I will dry them all;" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגשם שביטל לי את כל השיעורים.
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה. [..זה קרה.] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אממ.נטע. [ואחות של נטע XD] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיהיו לי שיעורים כבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שלא ירד גשם,שיהיה לי שיעור מוקדם,שאני אקפוץ בו עם יסעורי,שנטע תצלם.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא יודעת. הודגש באמצעות מדגישומטיק

netapet2

New member
מוחעחחעע

"למה יש לך גם שיר קול גלגל וגם כל גלגל XD" והתמונה ממש יפה, טוב יש לנו חלון שקסי :p ובאמת היה כיף
"לא האמנתי שיהיה לי את הכוח... להירדם" כי משיהי לא נרדמתתתתתתתתתת

segev 007

New member
אני אוהב חורףףףףף../images/Emo188.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום רביעי ושני... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..חנההה ,אימון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אולי זה זה...... התעצבתי מעט כי.. לא יכולתי ללכת לחווה ביום שישי...>< התעצבנתי על.. אחותי גרררררר אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי אלב כמו תמיד זה יעבור לי ואז אני השכח.... התאכזבתי מ... כי...עצמי... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..''עם זה כמו הקוסקוס של רני זה באמת גרוע''
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היום........ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני סוף סוך מוכן. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...>>> הסרט הכי טוב שראיתי..לא זוכרר היו כמה.... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה ,סבתא וסבא בשישי בערב^_^ משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הרבה ציוד רכיבה מחנה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את......ואת החוותניקוסים! התודה שלי השבוע היא ל..אמא!!! פינקתי את עצמי השבוע עם..עצבה שוקולד ענקית ממממממ מאכל השבוע שהיה הוא..חמין ,לזניה ממממממממ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?<<<< שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..שכחתי איך קוראים לו! אלבום השבוע שהיה..^^^^ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.>><><><><. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום חמישי!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.ינוח מה שנוראה חסר לי!. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..החבר'ה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימון קפיצות! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאבא יחזור! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כל מיני!!!

למעלה