אין לי מה לכתוב... ../images/Emo10.gif:-\
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אממ שישי כייי צחוקים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אממ אבא בא (_והלך אחרי 5 שעות)
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..אבאאאאאאאאאאא
התעצבתי מעט כי..הוא הלך באותו יום לישיבה מפגרת בלונדון התעצבנתי על..למה הוא הולך?!?! רררר אבל בסוף סלחתי כי ..אבא מה לעשות...
התאכזבתי מ... כי...אבא כי רציתי שישאר!!! בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אממ תמונות חסויות שקיבלתי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אני מתרשם לטובה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..יש יש יש יש!!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ... לעבור שניי שיעורים המגרש המזוויע הזה!!!
הסרט הכי טוב שראיתי..שרק 2 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אמממ סווצ'רים של פוקס
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..גולע
ענברו
שחיי
שירלי
איילת
..... התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..שניי סווצ'רים של פוקס!
מאכל השבוע שהיה הוא..אממ מרק? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חיים שכאלה? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אמממממ אלבום השבוע שהיה..אמממממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אמממממממממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אנשים מסויימים
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה!! ואנוח גאדדדדדד
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אממממממ שהגשם הפסיק יום חמישי!!!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אממ מומולדת לחברהה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבה טובה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כווווווווווווווווווולם ... טוב כמעט
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו