סופ"ש..:)

SILVER LADY

New member
סופ"ש..:)

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SNTQ

New member
מאיה.. אם את רוצה אני יכולה לחזור לפתוח את

הפינה..:]

SapirElias

New member
כי בא ליי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..לא יודעת.. שני, שלישי נראלי.. שלישי קצת פחות
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..נדה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ התעצבתי מעט כי.. גשם מציקקק
התעצבנתי על.. קורל אבל בסוף סלחתי כי .. כי היא כזאתת =\ התאכזבתי מ... כי...ממישו.. כיי הוא כל הזמן מבטיח ולא מקיים
ועיצבן אותי שהוא אמר לי מה הוא תיכנן ושבסוף זה לא יקרה [אז למה אמרת?!!?
] בכיתי מעצב/אושר כי.. סתם היה לי עצוב. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מממ סתם כל מיני דברים קטנים כאלה
, האכלה יום שני בערב
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..פףף כלום
הבטחות הבטחות הבטחות .. שבמילא לא יתקיימו בטח =\ אז אין ציפיוות [ = הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ימימוני
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא ליפול
,, לעשות לגילד עם ים ועוד בלי ארכובות
כמעט נפלתי איזה 10 פעמים והצלתי את עצמי בשנייה האחרונה
הסרט הכי טוב שראיתי..המממ.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה? D: משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נטינגגג.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כלמיני
התודה שלי השבוע היא ל..לא יודעת.. פינקתי את עצמי השבוע עם..לא פינקתי את עצמי ,, פינקתי אחרים
מאכל השבוע שהיה הוא..פיצהה היום D: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..סרט הודי
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..גשם מציק..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..באליי עוד שיעוררר \: השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ים
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעורר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעורר (אחד אחר
) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לא יודעת
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): לא מאמינה שמעלה אותה

netapet2

New member
כמה תוכניות תחקירים צריך?

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום כייפי יום כייפי? נראה לי רביעי ושלישי כי בשלישי היה מצחיק עם חברות מהחווה, ובחמישי היה כיף עם אופיר גם בקניון ^^ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אופיר צילמה בשיעור [סרטונים] ואממ, לא יודעת חח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש, פחח התעצבתי מעט כי.. כי יש לי סיבות התעצבנתי על.. ההיא אבל בסוף סלחתי כי .. עוד לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... ממנה כי גרר בכיתי מעצב/אושר כי.. לא מאושר, חח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ה-5 אצבעות XDDD "קופיפו" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שמעתי שעפת?" "מתי?" "מה לא סיפרת לאמא שלך?!" "מההה?!?! מתי עפתי" "סתםסתם רציתי לראות איך תגיבי" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי כוח להכין את הסוסים היום, לפרק, להזיז את עצמי XD לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד היום הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי סרט? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הפעם דווקא ראלף קאטה, וקצת החווה חח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. גרביים
חחחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אופיר, כמובן! והמדריכה שלי :p ואחותי!!! התודה שלי השבוע היא ל.. מי שכתבתי למעלה פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא יודעת? מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "XS מידה ענקית" [המבין יבין] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. השיר של בן ארצי נו... אלבום השבוע שהיה..לא יודעת משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. נע הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגשם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח ברר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. איזה שמש הייתה?! היה רק גשם
סתםסתם אופיר! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא יודעת סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): יפה שליייי הודגש באמצעות מדגישומטיק

nooka

New member
אני לא קשורה אבל בא לי גם:)

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אולי היום?הייתי אצל חברה <שהיא גם מהחווה ומי שמכיר זאת שירP:> וניגנתי על המערכתופים עם ה"להקה" של אבא של שיר..וכן אני מתופפת. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מממ.......היו הרבהP: הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. איני זוכרתXD התעצבתי מעט כי.. כי ככה זה התעצבנתי על.. מישהי אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי התאכזבתי מ... כי... לא ידעת בכיתי מעצב/אושר כי.. לא זוכרת>< הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ממ...היו הרבה חחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא זוכרת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא עד כדי כך אבל ברמפות מישו התרסק שבר ת'רגל והביא ואמבולנס..להבדיל מכרגיל זאת לא אניP: לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להיות ברמפות ולעשות את הרמפה כמעט הכי גדולהP:וכך עשיתי :) כןכן הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לבית קפה בבוקר עם החברות מהחווה אחרי שישנתי אצלהן משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קניתי...אבל מה לי ולבנק?! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הרמפה שעשיתי<וכן היא עצומה!!> והציונים הטובים שלי בלימודים התודה שלי השבוע היא ל.. אולי לכמה פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא זוכרת>< מאכל השבוע שהיה הוא.. מיץ תפוחים רקוב>< המבינה תביןXD אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אווה :"והפעם, נועה לא זאת שנפצעה"XD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא זוכרת אלבום השבוע שהיה..לא יודעת משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא דעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא יודעת..מהשהיה היה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אעשה את מה שעשיתיP: השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבהP: השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שעור קפיצות על מל או דרסאז' על קונגילול - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לא ידעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא יודעת סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אם אני אשים תמונה זה ייתקע אז אפשר לא?

belledejour

New member
סוף סוף סופש../images/Emo178.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..חמישי אולי? כי..לא יודעת הייתי באופק ובחווה.. אבל לא היה כזה כיף =\ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא היו הרבה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ.. התעצבתי מעט כי.. מעט?
התעצבנתי על.. תןתן, מירב, מיקי, יש מצב שעוד כמה אנשים אבל בסוף סלחתי כי .. לתןתן אני מביאה מחר כאפה, למיקי כי הוא ליווה אותי הביתה כפרעליו
, ולאנשים אחרים בקטנה..
התאכזבתי מ... המון אנשים כי... סיפור ארוךך. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי נראה לי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיעור משפטים נראה לי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "חיבוק וכאפה!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סוף סוף הורדתי לאדיר סטירה? לא יודעת. לא הרגשתי עם עצמי משהו השבוע. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשבוע הזה, כולו. הסרט הכי טוב שראיתי.. ארין ברוקוביץ', היחיד שראיתי, קצת מוזר האמת
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עמק רפאים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מלא בגדים
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תןתן ואדיר ואולי ניר התודה שלי השבוע היא ל.. תןתן פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידה מאלדוווו
מאכל השבוע שהיה הוא.. ממ.. לא יודעת. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אם לא טוב, סימן שעוד לא הסוף. או משו בסגנון. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. חחחח... "את באה אליי, לוחשת..." ברצינות אבל, drops of jupiter אלבום השבוע שהיה.. לא נראה לי שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין לי שמץ, אבל זה לא שיר עליז הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אנשים... ואולי את רוב השבוע בעצם. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לישוןןןןןןןןןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לא יודעת, השבוע לא נגמר ובינתיים לא ממש הייתה שמש השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ראיון בליד"הההה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אתקבל! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

אני..../images/Emo3.gif וסוסי החדש../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון..כי קניתי את טרז'ר שיין
-----> הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הגשמתי חלום חחחח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קניתי סוס והשביתה
התעצבתי מעט כי.. יש לנו חור בגג של המגרש אז הוא דיי מוצף
התעצבנתי על.. המורה ללשון.. אבל בסוף סלחתי כי .. מי יסלח..מורה ללשון
התאכזבתי מ... כי... לא התאכזבתי.. בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושררררר כי קניתי את טרז'ררר הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחח שיעור מתמטיקה אתמול חחחחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אתה מכיר את הנהג מונית: סמי זבוטינסקי
חחחחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הגשמתי חלום,ואת אחד החלומות הגדולים שלי חחחח
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר לשיעור אנגלית.. הסרט הכי טוב שראיתי.. "תאורית הכאוס
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..RU עדנים...חחחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אממ סוס!??!?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. המאמן שלי..פיני.. התודה שלי השבוע היא ל.. להורים חחחח ולבנק
פינקתי את עצמי השבוע עם.. ציוד חדש דנדש לסוס.. מאכל השבוע שהיה הוא..קולה..חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החיים על פי בומבכציפיור
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ילך לראות את טרז'ר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אימון ריינינג.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שבוע יפה
בלי גשם חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא אומר

JuSt A d i

New member
איזה יופי תתחדש

משומה הצבע שלו מזכיר לי איזה סוס
חח ספר עליו? בן כמה,מי ההורים, מאומן למה?

חחחחח אביגדור!!!! חחח ../images/Emo3.gif

הוא בן שיינר וסוסה מהצפון קוראים בשם קיצור טקסנה..חחחח הוא פלמינו גולד כמו שאת רואה
בן 4 וחצי..מאומן ומתחרה בריינינג אני והמאמן שלי עכשיו מאמנים אותו גם לקאטינג ולקאו הורס..
בעונה האחרונה הוא לקח סגן אלוף הארץ בריינינג ירוקי אבל עדיין זה מקצה קשה ..וזהו ניראה לי חחחחח

2STRIPE

New member
תחדש../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif

בהצלחה איתו הוא מהממם!!
מזכיר לי קצת סוס מהחווה
<שמעון>

belledejour

New member
../images/Emo2.gifכל כך לא עמית../images/Emo67.gif

שמעון מכוער, שמן, הרבה יותר בהיר, מכוער אמרתי?
אהה, והוא פוני מעאפן. דברי איתי..

Ss H A D A S sS

New member
אפשר שאלה?

אממ רציתי לדעת קצת פרטים על הפלמינו גולד כי הוא נראהנ לי נמוך...
תודה מראש

2STRIPE

New member
שוב לא התעוררתי ואין לי איך ללכת ../images/Emo10.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון שני שלישי.. הימים שהייתי בהם בחווה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ברכה!!!
חח <יש להורים שלי קטע להביא שמות מוזרים לאנשים.. במקרה הזה לאחיינית שלי שעוד משהו כמו 4 חודשים תצא לעולם
אז בשלישי ראינו את האולטרסאונד שלה
עשו לה בוק שמה
> הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ברכהה!! חח איזה חמודה היא אלוהים..!! היא כ"כ אי טי!! התעצבתי מעט כי.. היה חרא של שיעור
התעצבנתי על.. אבא אבל בסוף סלחתי כי .. אני עוד לא סלחתי עכשיו
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."איזה כיף שזה בת" חח גיסי היקר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."שלום מי את?" "אני הבת שלך מי את?" "את באמת יש לי עוד בת?" "כן מי את" חח שיחה עם אמא שלי בדרך לחווה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך לי טוב עם טוסטוס
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרוץ הביתה בגשם
ועוד עם סיסי ביד
הסרט הכי טוב שראיתי..בלאק ביוטי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה
אמממממממממ...... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נטע ולילושששששש התודה שלי השבוע היא ל..נטע ולילוששש
פינקתי את עצמי השבוע עם..המון קרמבו
ושוקולד
מאכל השבוע שהיה הוא..|קמבו|ונירא לי שהיום אמא מכינה מרק עדשים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Last Call של Plain White T's אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. השיעור בשלישי... מיותר לגמרי.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יעשה סוף סוף שיעורים
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טוסטוס נטעע ולילוששש
השבוע שבפתח (מראשון):
משהו שאתם מחכים לו השבוע..
שיעור איי גס... ושהשהביתה תמשיך ויהיה לי כיף
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
שיעור טוב לשם שינוי
שהשביתה תמשיך
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
לא יודעת.. =\ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):של טוסטוס!!!!!!!!!
מי שראה מה היא עושה ברכיבה
זה רק נתפס בתמוונת והיה לי משעמם אז עשיתי משהו דבילי ולא יוצלח
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה